Stenung sedan stan

Godmorgon☆
Ska till Stenungsskolan idag. Ska bli kul, efter skolan drar jag och ett gäng till stan/torget vad man nu kallar det. Haha! Men om jag köper något blir det en haul. Här har ni outfiten jag har idag, det är en tröja ifrån Gina tricot och dr denim jeans!

20140129-073731.jpg

8 kommentarer
 • blomma

  Jag är sjuk:D

  • Cindy!

   Samma här

   • Matilda

    Också sjuk

    • Cindy!

     Okej

 • Märta

  Sjukt fin tröja, synd bara att jag inte har Gina Tricot på stan här, så jag kan inte köpa den :((

 • Liv

  SNYGT LISA!

 • Elina

  Oohh älskar dina dr jeans,sååå snygga

  Skulle bli super duper glad ifall du ville titta in på min blogg om du skulle ha lite tid över
  http://www.nattstad.se/elinragnestal

 • Ellen

  Tröjan äe jättefin!
  Hoppas det blir en haul