På G hem!

Sitter på bussen påväg hem ifrån skolan. Det är fett chill att vi slutar tjugo i ett på Fredagar men jag har inte tid att slappa för det ska filmas en post video!
Sedan får jag se om jag ska till kcv idag.

20140131-125645.jpg

19 kommentarer

19 kommentarer på “På G hem!”

 1. Ebba Stefansson skriver:

  Vad är kcv?

  1. julle skriver:

   Jagvetinteheller…

   1. Amanda skriver:

    det är för att Lisa e kristen jag tror hon går där för att hon e det men tror typ dom spelar kristen musik och pratar hon har sagt det tror det

    1. julle skriver:

     jaha jag vet vad det är men då förkkortninen kvc! hehe

  2. Amanda skriver:

   det är för att Lisa e kristen jag tror hon går där för att hon e det men tror typ dom spelar kristen musik och pratar hon har sagt det

   1. Märta skriver:

    Nä, det är kyrkan som ordnar det, men hon har sagt att man kan gå där även om man inte är kristen. Det är väll som nån ungdomsförening av nåt slag, där de umgås och hittar på roliga saker.

 2. Hanna Winbo skriver:

  När kommer din room tour och makeup collection

 3. Engla skriver:

  Jag var ledig i dag!

 4. Izabella Cyprowska skriver:

  Vad är kvc?

  1. Tilda skriver:

   kristet center (i) väst :)

 5. Emelie Cederhag skriver:

  Asså det käns som du tycker det är jobbigt och att du ör tvungen att göra videos. Klart att du kan slappa. Aa det tar en stund att redigera och filma. Men du kan ju en då slappa! Så varför skriver du att du inte kan slappa, är det för att du ör tvungen att göra en video?? Bara undrar!

 6. Märta skriver:

  Vrf kom ingen video igår?

  1. EpicMovies2014 skriver:

   Kanske Inte Hade Tid

 7. Aline Sunnerdal skriver:

  Lisa inte för att låta taskig….men det är inte alls många som tittar på post videon.. kan du inte göra en annan video istället för post video? Du säger ”dom som verkligen vill se post videos får det” men det är ju fler som inte vill… Kan du inte göra typ Sminkningar, hår videos, outfitt videos också <3

 8. elisa skriver:

  du är bara såå härlig

 9. I simply want to say I am just very new to blogging and certainly savored this blog. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You absolutely come with incredible writings. Cheers for sharing your website page.

 10. This problem will only come to be more exacerbated as more people start out ‘cocooning’ within their houses. If you prefer to know more about social multi-level marketing, you’ll want to make investments some time and hard earned cash in excellent knowledge that may make your website potential customers explode.

 11. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *