Lördag

Lördag idag, jag gör inte så mycket! Städar, plockar ordning lite i rummet. Men idag ska jag inte göra något speciellt faktiskt.

Nästa vecka på Tisdag har jag nationella prov i Svenska, hoppas att det går bra! Är väldigt nervös. Vi har haft två nationella prov redan i Svenska men det var muntliga prov. Det ena var att man skulle lyssna på en sak och svara muntligt på frågor och det andra var att på en lektion skulle man förbereda en händelse man varit med om som man skulle berätta om!

hur lång tid tar det för foundations att klumpa ihop sig? Det är en fråga jag fått! Jag vet faktiskt inte för jag tror inte det finns en viss tid och sedan blir den klumpig. Men det sägs att foundations håller i ett år sedan blir dom lite klumpiga men jag vet inte riktigt om det är sant! Det beror på vad för foundation man har, ingen av mina har börjat klumpa!

Om du var i en grupp och du blev typ utanför vad skulle du göra då? Då hade jag struntat i dom personerna. Om jag blir utanför är dom inte riktiga vänner. Då bryr dom sig inte om en. Nej, jag skulle försöka hitta nya vänner. Hur svårt det än skulle vara att hitta nya hade jag ändå gjort det. Jag är hellre ensam än att vara i en grupp där man blir utstött. Usch för sådana människor! 2013330327176380864785_sbig

898 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *