23 kommentarer på “Någon förstår mig!”

 1. Amanda skriver:

  ska d på horse show i år?

 2. Jassischh 14 y/o skriver:

  http://www.nattstad.se/Jassischh kolla gärna min blogg och sen inlägget: HAT (Det är inte mot dig Lisa!) Men det står ditt namn. c;

 3. Ebba Stefansson skriver:

  Kan du gå in och svara på mejl? :)

 4. Julia Berntsson skriver:

  Ingen gör sakerna på exakt samma sätt. Alla gör något som är olikt den andra! Du är bäst Lisa ta inte åt dig av dem som skriver sånt som att du härmas för att det finns alltid någonting att klaga på om man bara vill det och då letar dem efter något.

  1. Bente Shcramm skriver:

   Framför allt så är det ju inte så jäkla big deal OM hon nu skulle härmas, folk får vissa småsaker att låta dödshotande!
   Lisa är så stark som fortsätter med de hon gör! <3

 5. Bente Shcramm skriver:

  Tack för att du delade min video Lisa <3

 6. T-nice skriver:

  Hur sjutton kan man skriva att hon härmar!!!! Lisa inspireras av andra och andra inspireras av henne. Och om ni kallar det för att härmas så kan ta en titt på er själva. Och varför är alla på just Lisa och ingen annan som gör t.ex ” No mirror makeup challenge”? Om ni ska vara på Lisa kan ni ju vara på andra också och inte bara henne. Eller så är ni inte på någon alls och låter henne vara. Hoppas du läser detta Lisa! <3

  1. Cecilia skriver:

   Kolla videon innan du säger något på rubriken!!!!

 7. Tina skriver:

  Hon tjejen är modig och snäll och förstår dig och du ska inte vet dig Lisa vi är här för dig du får görs vad du vill i livet dom bästemmer inte dom får kolla på deras egna liv skulle dom kunna våga säga sånt face to face…nej va stolt över dig själv och du är bäst❤️

 8. Alicia skriver:

  Det var fint sakt av henne! :) hon förstår dig Lisa <3

 9. hilda skriver:

  snällt sakt av henne älskar dig lisa

 10. Hawra cool skriver:

  Ja jag såg den igår

 11. Anyarin skriver:

  Åå,vad bra hon är!

 12. Ella skriver:

  Hon är grym

 13. alva skriver:

  jag förstår hon det var modigt sakt av henne jag skulle också gjort så där älskar dig lisa!

 14. Nadia skriver:

  Hon är kompis till en som jag gick i samma klass som i gymnasiet, kul! :) trodde jag inte att jag skulle se här haha

 15. Moa skriver:

  så du menar att vi inte får tycka och tänka som vi vill

 16. Moa skriver:

  Jag gillar dig Lisa men jag förstår och jag vill inte vara taskig på nått sett als<3

 17. Moa skriver:

  men gå in på min blogg jag vill också bli känd moalajja.frost.nu

 18. I simply want to say I am newbie to blogging and definitely liked this blog site. Most likely I’m want to bookmark your site . You definitely come with awesome articles. Many thanks for revealing your blog site.

 19. What i don’t understood is in fact how you are no longer really much more well-appreciated than you may be right now. You are very intelligent. You realize thus considerably in terms of this matter, produced me in my view consider it from so many numerous angles. Its like women and men aren’t involved until it is one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always take care of it up!

 20. What consultants commonly aren’t telling about Ataşehir kurye in a manner that it has effects on you.

 21. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *