Hålla ögonfransarna böjda!

Hej!

Från Linn:

hur man kan böja ögonfransarna.. Jag gör liksom de. Och när jag har böjt dem. Så åker dem ner igen. Så det syns då inte att jag har någon mascara på mig. Och jag vill ha någon/några tips på hur man kan böja så dem står kvar på de ställe jag vill ha mina ögonfransar. 

 
Svar:
Hej Linn! Testa att byta ut din vanliga mascara till en vattenfast variant. Vattenfasta mascaror har en lättare formula och tynger inte ner dina ögonfransar.
Man kan också testa att värma ögonfransböjaren lite med en hårfön innan man böjer fransarna!
Tänk på att ALLTID böja fransarna INNAN mascaran! Annars är det en risk att fransarna bryts av eftersom mascaran gör fransarna hårdare.247296.0x0
2 029 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *