Tiden hasar iväg!

Hej,

Har ni tänkt på att nästa vecka är det sportlov. Och då åker jag till….. Norrland!! Jag kom och tänka på det igår och fick lite smått panik för har inte planerat så mycket vad jag ska ha med mig dit! Jag har liksom ingen koll på att flyga. Senaste gången jag flög var jag fyra och då åkte jag till Holland.

Men ni som har koll på att flyga inom landet (Sverige), till er har jag en fråga!

När man flyger inom Sverige hur är det med schampo, balsam, sminkborttagning, deo osv. Är det en viss mängd man får ta med i resväskan? Och hur mycket får man ta med i handbagaget?

Men det ska bli otroligt kul! Tänk att jag startade rädd och osäker framför en kamera. Tyckte det vad sjukt ovant att sitta och prata med sig själv framför en kamera. Nu så är det min vardag och jag ska få åka och filma en serie i Norrland med mitt härliga filmteam! Tagga!!
Jag ska få göra massa spännande saker, tex. fanträff!

36 kommentarer

36 kommentarer på “Tiden hasar iväg!”

 1. T-nice skriver:

  Man får ha med sig 100 ml av shampo, balsam, tvål, krämer smink är du ju lite svårt med och när jag reste hade jag inget smink med mig så jag vet tyvärr inte det. men 100 ml av allt annat som är flytande.

 2. Sanna Svanlöv skriver:

  Ha inte sånna saker i handbagaset för då kan dom hälla ut de. Ha sånt i resväskan!

 3. Märta skriver:

  Har du bara denna veckan kvar till sportlovet? Så du får sportlov nästa vecka redan? Jag har denna veckan och en vecka till, trodde vi hade samma vecka, haha! Men det betyder att jag inte kommer att få träffa dig, det var ju det jag hade planerat!! :(( Ja, på sportlovet drar jag också upp till Norrland (Hälsingland), men det är ju veckan efter att du åker upp :( Aja, hur som helst, ha inte sådant i handbagaget, utan i resväskan. Och du har fortfarande inte fattat att Norrland täcker två tredjedelar av hela landet, haha!

 4. hanan skriver:

  du måste ha flytande i resväskan.

 5. Thelma Olsson03150 skriver:

  Man får inte ha flyttande i hanbagaget. Man får ha det i dom vanliga väskorna! <3 Kram!<3

 6. En Lisibell skriver:

  Man får ha med sig 100 ml per flaska i handbagaget!

 7. Mathilda Bäst skriver:

  Det är olika beroende på vilket flygbolag du reser med.Be dina föräldrar kolla upp hur många kg du får ha osv. Men i handbagaget är det en viss mängd vätska du får ha med dig, men i den vanliga väskan får du ha med så mkt du vill (alltså vätska, tills du nt får ha mer kg). Om du vill ha någon dricka med dig rekommenderar jag dig att du tar och köper det på flyget eller när dom har kollat ditt handbagage, annars finns det en risk att dom tar det❤️❤️

 8. Maja skriver:

  I ditt stora bagage får du ha hur mycket ”vätskor” du vill. I ditt handbagage får du ha hur många flaskor som helst men de får max rymma 100 ml (alltså max 100 ml per flaska). De flaskor du har i handbagaget ska läggas i vars en genomskinlig plastpåse. När du går igenom säkerhetskontrollen sedan så ska du plocka upp flaskorna i handbagaget så att de syns. Jag reser väldigt mycket så jag är säker på min sak :) Hoppas det hjälpte! Kram och lycka till :) <3

 9. Ellen skriver:

  I handbagaget får en flaska rymma 100 ml och alla ska ligga i en typ genomskillnig necessär eller nåt liknade, sammanlagt får det bara vara 1 liter. När man går i genom tullen måste den genomskinliga necessären ligga högt upp så att den enkelt syns. I incheckade väskor spelar det ingen roll.

 10. Johanna skriver:

  Läs gärna min blogg :)
  Johanna-nails.blogspot.com

 11. ellenbrappi skriver:

  Till vilken stad i Norrland ska du?

  1. Märta skriver:

   Hon ska runt i flera delar av Norrland. ;)

   1. ellenbrappi skriver:

    Okei

 12. blomma skriver:

  I de väskorna som inte är hanbagaget får du ta med hur mycket du vill.
  Och i handbagaget får du okså ta med hur mycket du vill men minst en väska räcker nog men ha typ ingen nagelsax eller sax för då tar dom den och man blir stoppad ha okså inte mettall på dig för då piper det när du går igenom non grej!

 13. blomma skriver:

  Man kan inte ha krämer och sont av non konsitg andlidening

 14. Fyasaman S skriver:

  De är ju bara Norrland? Ingen stor grej liksom..

 15. Maja Johansson skriver:

  Hej Lisa, jag tänkte bara säga att man får ha med sig vätskor t.ex schampo osv i handbagaget, men man måste ha det i en påse som går att stänga och man får högst ha med sig en liter i handbagaget. Men i resväskan får man ha hur mycket man vill :)

 16. Melanie skriver:

  för mig är det sportlov om 3 veckor, haha, då fyller jag år ! :)

 17. nora skriver:

  Kommer du till Nordanstig eller Hälsingland??

 18. nora skriver:

  Du är bäst❤❤❤❤

 19. manal skriver:

  Vecka 8 har jag sportlov altså om 2 veckor

 20. Ida skriver:

  Min pappa jobbar med flygplan (flyg tekniker), så vet en del. Du får ha 100ml i handbagaget och i resväskan checkar du ju in så du får ha så mycket som helst ;)

 21. Ida skriver:

  Om du ska ha vatten, så är ett tips att ta med en tom flaska som du sen fyller på toaletten efter säkerhetskontrollen :)

 22. Malin D skriver:

  Hej! Jag vet hur det är, du får ha med dig 1 dl vätska i handbagaget men du får ha det dig hur mycket du vill i det in checkade bagaget!

 23. Alma lindblad skriver:

  Vilket landskap, snälla säg att du ska till Västerbotten❤️?

 24. Zine skriver:

  Jag har varit i mer än 20 länder och har bilar och flygt ni får inte ha flaskor vatten eller nått och läppstift och sånt måste ni ha i reseväskan

 25. Julia skriver:

  När ska du till Luleå?

 26. :) skriver:

  Resväskan får endast väga en del, tänk på det! ;)
  Kram på dig! :D

 27. Elin Directioner skriver:

  100 ml / flaska

 28. Olivia skriver:

  Hej Lisa jag har flugit över 20 gånger utomlands sen jag var 4 månader och nu är jag 11 år lite svårt att tro men sant så jag vet du får ha hur mycket som helst men det skulle inte jag ha resväskan får väga 20 kilo men handbagarsket får väga ungefär 5-7 kilo men inte mer så nu har du fåt svar på dina frågor

 29. Olivia skriver:

  Och i handbagarset får du inte ha någon som hällts vätska då tar dom det och slänger det

 30. Anna skriver:

  I din resväska får de väga 20 kg… Ja,du får ha med din sminkborttagning deo schampo och balsam- Jag har åkt flygplan sen jag va nåra månader för jag har åkt till Kosovo osv.. Min mamma sa också att man fick ta me de du sa ! Och att man resväskan skulle väga 20 kilo !! Trevlig resa Lisa ❤️

 31. Anna skriver:

  Man får ha de du sa ! Och resväskan ska vara 20 kg tung :)❤️❤️ Du e bäst!!!

 32. Moa skriver:

  Vars i Norrland ska du då? Ö-vik, Sundsvall, Timrå, Ume..? Och jag man får ha vätskor men ofta måste man ta ut det ur väskan och he i en plastpåse genom kontrollen, vet dock inte hur mycket man får ha :)

 33. Julia Hellsten skriver:

  Hon kommer till Luleå!
  På sista bilden var det ett världsrekord som jag var med i, guinnies eller hur man nu stavar det, tog ej med rekordet för att vi hade olika färger på jackorna, eller överhuvudtaget på oss…

  Ha det så kul, gör gärna en haul, ta mycket kort! <3

 34. Ronja01 skriver:

  I hanbagaget får du ha 1dl vätska men du måste ha det i en genomskinlig necessär, och i reseväskan får man ha hur mycket man vill :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *