Är det jobbigt?

Är det jobbigt med alla dumma saker vissa personer skriver till dig?

Nej faktiskt inte! Jag vill inte ta tid till att läsa massa elaka kommentarer. Det är bara slöseri på min tid och att folk lägger så mycket tid på att sätta sitta framför en skärm och skriva massa hat är mesigt. Dom skulle inte våga komma fram till mig irl och säga sakerna utan på nätet kan man skriva ut precis allt. Men jag bryr mig inte och tar inte åt min dom. Allt hat stannar på min utsida och kommer inte in i mitt hjärta.

Det har väll varit några gånger där man haft en jobbig dag och får hat kommentarer så råkar man läsa dom så blir man lite ledsen. Men alla är inte starka hela tiden!

När man är på´nätet kan man inte vara jätte känslig när man ryker på att någon tycker något om än. _DSC0178

973 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *