Är det jobbigt?

Är det jobbigt med alla dumma saker vissa personer skriver till dig?

Nej faktiskt inte! Jag vill inte ta tid till att läsa massa elaka kommentarer. Det är bara slöseri på min tid och att folk lägger så mycket tid på att sätta sitta framför en skärm och skriva massa hat är mesigt. Dom skulle inte våga komma fram till mig irl och säga sakerna utan på nätet kan man skriva ut precis allt. Men jag bryr mig inte och tar inte åt min dom. Allt hat stannar på min utsida och kommer inte in i mitt hjärta.

Det har väll varit några gånger där man haft en jobbig dag och får hat kommentarer så råkar man läsa dom så blir man lite ledsen. Men alla är inte starka hela tiden!

När man är på´nätet kan man inte vara jätte känslig när man ryker på att någon tycker något om än. _DSC0178

5 kommentarer

5 kommentarer på “Är det jobbigt?”

 1. Star Bell skriver:

  Du är bäst och STARK Lisa!!! :):) <3<3<3<3

 2. Märta skriver:

  Men det är ju rätt lätt att inte ta åt sig av kommentarerna, om man samtidigt har över typ 4 femtedelar som är bra kommentarer. En gång gjorde jag en video, som jag BARA fick hatkommentarer på, och dessutom följde hatarna efter mig eller vad man ska säga, och kommenterade skit på nästan alla kommentarer jag skrev, även på andras videos. Då blir man ju såklart lite ledsen, men det räckte att skälla ut de litegrann, så stack de!

 3. Misslisibell Love skriver:

  There Are Only 1 Thing 2 Do 3 Words 4 You I Love You <'33 Det är alldeles rätt ALLT du säger!

 4. Veronika skriver:

  Vissa kommentarer kan ju vara bra att läsa i alla fall, det kanske finns något vettigt i dem som man kan ta till sig och lära sig av. T.ex. tänker jag på inlägget du gjorde för ett år sedan om självskadebeteende, jag gissar på att du inte har läst de flesta av kommentarerna till det inlägget. Många av dem är ju negativa. Men jag tycker inte de är hatiska, utan snarare människor som känner sig sårade och kränkta och vill att du förstår detta. Om du inte redan har gjort det så tycker jag att du borde läsa några av de kommentarerna, även om det kanske är lite jobbigt att få kritik. Men hey, ingen är perfekt och man måste göra misstag för att lära sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *