Imorgon smäller det!

Det ända jag har gjort idag typ är att städa, packa, lyssna på musik och kolla lite program på datorn. Skönt att packningen är klar och det kommer en video idag om vad jag har med mig till Norrland! Nu börjar allt pirr komma, tänk att jag ska flyga. Har inte gjort sedan jag var typ 4 år så tankarna bara snurrar runt i huvudet.

Men jag har gott loss lite på denna låten under tiden jag packat. _DSC0108 _DSC0154

15 kommentarer

15 kommentarer på “Imorgon smäller det!”

 1. Cicina skriver:

  Snart är det iväg med Lisa :(

 2. Thelma Olsson03150 skriver:

  Hoppas att du får det super kul i Norrland Lisa! Jag önskar dig lycka till från hela mitt hjärta! Lycka till! <3 I love you! <3 <3

 3. Julia skriver:

  Du måste läsa det här Lisa! Det är jätte viktigt!

  Jag såg precis din video om vad du ska ha med dig och i ditt handbagage så har dumpackat ner flytande saker så som handsprit, nässpray m.m! Det är viktigt att de produkterna bara är 100ml vardera och att de är stoppade i en speciell påse innan de granskar ditt hamnade för om det inte är så så kommer ditt handbageg att beslag tas och de kommer att rota igenom hela väskan och slänga de flytande grejerna! Därför ärr det viktigt att grejerna inte är mer än 100ml vardera och är nerstoppade i en speciell påse innan du flyger så att du spara pengar och att behöva se på när de rotar igenom din väska! Hoppas du ser detta

  1. Märta skriver:

   Är det inte 100 ml sammanlagt?

   1. Rebecka skriver:

    Det trodde jag också.
    Det är sjukt viktigt!!!
    Jag fick ta med mig test på sminkbortagning,schampo,balsam mm. För att det inte skulle bli mer än 100 ml.

 4. stella skriver:

  Kommer sakna dig,lova att filma video:**

 5. Tilda skriver:

  Du Lisa, tänk att sätta schampot och balsamet och mer flytande saker i en plastpåse! Tänkte bara att du har inte schampo och balsam ovs överallt i väskan! Svara GÄRNA!

  1. Tilda skriver:

   + att jag kommer till fan-träffen bor själv i en stad utanför!
   Kommer hårborstana räcka till alla som kommer?

 6. Noorsrat skriver:

  Lisa jag önskar dig lycka till och en trevlig resa i Norrland! Önskar att jag kunde komma men jag bor i Stockholm som ligger jätte långt i från Norrland :(
  Love You Lisa <3 P.S Kommer sakna din dig och dina videos :(

  1. Märta skriver:

   Stockholm ligger inte alls jättelångt ifrån Norrland! Sök upp en karta på Norrland, så ser du att det täcker två tredjedelar av Sverige.

 7. Julia skriver:

  Vart i ”norrland”ska du? Vilken stad typ

  1. Anna skriver:

   I Luleå

 8. Anna skriver:

  Jag önskar dig en trevlig resa världens bästa Lisa!

 9. stort fan skriver:

  jag önskar dig en trevlig resa, bästa lisa.
  kan du göra någon videos när du är där,snälla lisa
  jag älskar dig…
  mhv
  ditt största fan :)

 10. slutalek skriver:

  tro inte att du är något. sluta lek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *