• Star Bell

  Jaa! Är du framme nu???!!?!?! :)

  • Tilda

   JAAAAAAAAAAAAAAAAA HON ÄR I LULÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, JAG KOMMER TILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL FAN-TRÄFFEN JJJJAAAAAAG ÄLSKSAR DIIIIIIIG

 • Elsa

  Vad söt du är Lisa Älskar dig! Jag bor i Finland skulle bli sjukt glad om jag skulle få se dig! Hoppas jag kan komma till Svergie någon gång!!!!!!!! Love you!!!!!!!!!!!!! Ps. Jag vet typ 25 st som älskar dig och bor i Finland!!!!!!!

 • misslimia

  Vad kul att du är framme. Ta en paus på egna ben.:-) :-) :-) min hund tar en paus på stolen

 • http://www.fotbollisthelife.bloggplatsen.se/ Anyarin

  Vill tog kort på dig ?

 • Thelma Olsson03150

  Haha, du gör mig såå glad Lisa! Följde bara din mamma med dig? Kram<3

  • Hawra cool

   Undrar det oxå

 • Thelma Olsson03150

  I LOVE YOU! <3

 • Cicina

  HEJ lISA BAR ATT DU HAR KOMMIT FRAM ! jag bor i finland och jag skulle vilja att du kommer nän gång och helsar på kram cecci

 • Cicina

  ”LISA ”

 • hannah@live.se

  Så fin du är love you

 • Stella

  Hahha<33

 • Stella

  Kan du nångång komma till finland?;)

 • Mustiga

  nattstad.se/ninni

 • Bezzy

  Join the discussion…

 • Bezzy

  Hej Lisa, kan du göra en tag som heter: Min första gång? Om du vill så är frågorna här: 1.Första ord. 2.Första bästa djur.3.Första rädslan.4.Första läraren. 5.Första du skickade till idag. 6.Första bil. 7. Första mobil. 8.Första dejt. 9.Första poik eller tjej-vän. 10.Första kyssen. 11.Första kärlek. 12. Första video på youtube. 13. Första kanalen premumenerade på. 14. Första stora köp. 15. Första jobb. 16. Första utomlands resa. Hoppas du kan göra denna tag♥P.s Holler med Stella, Vf kan du inte nån gång komma till Finland och ha en fanträff?♥jag är från Finland!:)♥

  • Isabelle

   Ja, jag vill också det :)

   • Heidi

    Aaa, det vore sjukt kul! Så ja här sitter vi tre lisibells från Finland :)

 • Therese Marjakangas

  Hej lisa! hoppas du ser detta! roligt att du är i Luleå nu! Jag kunde inte komma. Hoppas att ni åker till Haparanda i veckan, vi har ikea här. och i morgon är det 112-dagen så vore roligt om du kom till Haparanda.

 • T-nice

  Vad kul att du är i Luleå nu!
  Tyvärr kan jag inte komma på fanträäfe, jag bor väldigt långt ifrån Norrland!
  Ha det bra!

 • Emma

  Kommer du komma med information om fanträffen eller har du redan sagt det någonstans? Har jag missat…?

  • Sara

   hon har redan berättat om den

   • Emma

    Vars då?

 • Mysan

  Hej vad roligt att du har kommit till Lule. I Stadsparken finns den en stor is igelkott man kan åka i,gå på isen och gå på Leos lekland det är tillexempel kul saker man kan göra här:)
  Om du går på strand så testa blå gåsens milkshake dom är jätte goda:) tyvärr kan jag inte komma på din fan träff för jag har träning:( hoppas du får det roligt i luleå

 • http://www.fotbollisthelife.bloggplatsen.se/ Anyarin

  Kom till Örebro nästa gång,hahah!

 • Anonym

  Kika gärna in min blogg och lämna en kommentar! Kram! http://makeupandbeauty.bloggo.nu/

 • Julia

  Åh vad roligt, och hur många gånger jag nu suttit på denna stol, okej jag erkänner, varje gång jag varit där… men kul att du får se riktiga norrland! :D

 • misslimia

  Detta är min 2 kommentar. önskar du kom till karlshamn någon gång. Någon som kan kolla in min kanal heter Misslimia m YouTube. Asso bara misslimia m hejda.

 • misslimia

  3 kommentaren menar hejdå och du är bäst. Jag var mäd i postvideo7. Puss på dig

 • wilma

  åå vad du är fin

 • Ahhajajajaj

  <3

 • Julia

  Har suttit på den där stolen också, haha ;)

  • Tilda

   HHah Me Toooo, när vi har månadshandlat!

 • Michaela

  Ååååå……
  Jag bor här i norrland i timrå i medelpand och jag vill så sjukt mycket att du kommer till timrå eller sundsvall PS jag vill också att du har en fanträff här men det är ju inte alltid så lätt <3 ha det så bra i norrland

 • Thelma Olsson03150

  Kan du ha en Giveway snälla??

 • Natasia

  Kan du inte komma till Enköping,Uppsala nån gång.
  Och jag älskar dina videos!!!

 • Sanna Svanlöv

  Omg du e i luleå!!

 • Sanna Svanlöv

  Omg de e i luleå! Bor där

 • Ha-ha

  OMG jag såg dig här och vågade inte komma fram och hälsa du är finare på värkligheten än på bilder och videor. Men jag ska komma på din fan träff och jag har redan köpt ett MASSA smink till dig love you Lisa <3

  • sara

   VARFÖR GICK DU INTE FRAM? :(

 • angela gallo

  OMG!! kan du nån gång komma i stockholm city!! <3 :****

 • Emilia Welander

  Ha, ha, fattar att du är trött! De blir ännu värre om man flyger 10 timmar straight till USA.. Vilket jag ska göra nästa måndag…

  http://www.milami.blogg.se
  Skulle betyda såååå mycket om ni tog en snabb kik!

  /Mila

  • Märta

   Och sen finns det de som bilar 12 timmar fram och tillbaka 2 gånger VARJE år, haha! Tex. Jag. =D

   • Emilia Welander

    Å Shit
    XD

 • Sara

  Om du ska till badhuset, vilket badhus åker du till, gör vad som hälst för att få träffa dig.

 • Hawra cool

  Jag åker till USA nästa vecka ska bli så häligt kommeer köppa massor med bath and bodyworks saker och holister kläder abekrombie and fish kläder Mac smink Victoria secret aaaaaaah

  • Märta

   Du verkar tycka att det är väldigt coolt med märkesvaror, men trots det kan du inte stava till märkena. Abercrombie and Fitch* Tänk bara om man skulle gå runt bland massa engelsktalande människor, och säga Abekrombie and Fish, ingen hade kunnat hålla sig för skratt, haha! =D

  • Emilia Welander

   Shore.. Låter mer som att du ska till shoppinggatan i någon liten stad när du stavar så. * No hate, jag vet hur man låter/stavar när man ska till USA för att shoppa. Och P.s om du nu ska dit, du kommer inte ha råd med ens en grej från varje om du inte är värsta Ingvar Kamprad…

   • Bella

    Så bara för att man stavar dåligt så kan man inte åka till U.S.A? Det finns faktiskt vissa som t.ex har dyslexi, eller är lite mindre och inte har lärt sig stava än. Hans/hennes föräldrar kanske har ett bra jobb med bra lön. Det finns många olika anledningar och du borde inte kommentera sånt eftersom det är ganska kränkande! Och din ”no hate” i inlägget är ju bara nonsens eftersom hela svaret är ju bara rent hat. Och när man ska till ett annat land kan man ha råd med produkter utan att vara rik. Om jag köpte grejer från U.S.A betyder det inte att jag plötsligt blev Ingvar Kamprad.

    • Emilia Welander

     Säger bara att de inte låter äkta om man skriver något så kort med så mycke skryt som dessutom är fel stavat, de var inget hat mot något och speciellt inte till saker som dyslexi då jag själv har en ”störning” eller vad man ska kalla de. (Säger inte vad då de är ganska privat) Så No hate betyder No hate, skulle aldrig försöka skriva hat, ibland ser de bara ut som de i folks ögon. Och nu är jag * allvarlig.

     /Mila
     http://www.milami.blogg.se

 • Cornelia Öhman

  Haha vet vars den affären är :)

 • Alice

  Bor en timme från Luleå:) Jag och min syster ska ta bussen dit imorgon det ska bli jätte kul:)…..