Milkshake!!

Sitter på ”Blå Gåsen” och dricker en milkshake. Den heter Maja haha och är i smaken polka. Smakar inte super mycket polka men är väldigt god! :kr

20140211-104509.jpg

28 kommentarer
 • Sösin

  Mm va gott det ser ut..

 • Isabell

  Mmmm de ser jätte gott ut men jag har en fråga när kommer de en till video??

 • stella

  Jag blev sugen..♥

 • Star Bell

  Mmmmm det ser jätte gott ut ju! Jag blir jätte sugen!!!

  Kram!! <3<3<3<3<3 :)

 • Ida

  ååh, vaaa gott! Filmar ni? hihi ser typ en skylt eller något där det står ”JIVA” ”youtube” :D

  • Star Bell

   Samma här….Hahah xD

   • Ida

    haha :D

 • Märta

  Haha, man ser en skylt i kanten av bilden där det står ”JIVA”, och Youtubes logga! Åhh, blir så sugen på milkshake! Speciellt den med chokladsås frestar mig nåt så oerhört…

 • stort fan

  har du instagram ?

  • sara

   Du heter ”Stort fan” och du vet inte ens att hon har sagt typ 10000 gånger att hon inte har och att hon kommer skaffa när hon är 13!

 • misslimia

  Vad gott med polka milkshake

 • Rebecka Antonsson

  Ska äta det någon gång ^^

 • Thelma Olsson03150

  Kan du ha en giveway här på bloggen? För jag kan inte kommentera på you tube! Kram!<3

  • Hawra cool

   Ja Lisa snälla det skulle betyda skit mycket

 • Tilda

  Hej Lisa jag har en jätte bra låt (tycker jag) som jag skulle vilja dela med mig. Svara gärna vad du tycker om låten då skulle jag nog tro att jag kommer att döö ifall du svarade (hahha) LÅT/LÄNK: http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs&list=RD3O1_3zBUKM8

  Jag har också en hemsida för Victoria secret, smink, parfym ovs MEN DET ÄR DYRT!

  LÄNK: http://www.parelle.se/smink-g14.html

  Parelle finns i Luleå!
  Adress: Storgatan 36, 972 31 Luleå

  MVH: STOOOOOOOOOOORT FAN!

 • Rebecca

  Hej, jag såg dig idag på Blå Gåsen när ni höll på filma, jag vinkade :) hahah

  • Star Bell

   När? Alltså vilken tid?
   Jag vet, konstig fråga jag ställde hahah xD

   • Rebecca

    Vid elva kanske :)

    • Star Bell

     Aaa okej

 • Hawra cool

  LÄS ALLA HEATERS OCH MÄRTA OCH ANDRA

  Asså kan ni sluta och skriva Massa hat på minna kommentarer att jag skeiver fel och is och så nu ska ni höra ” tänk om det FANNS en KARAMELL som gjorde människona snäll varje gång det åt en bit så lät det att prata skit man borde tillverka ett klister som lagar närver när det brister och lagar synen på en del som bara ser Andras FEL

  GILLA FÖR ATT HEATERS SKA FÖRSTÅ

  • Hawra cool

   Blir så himla glad att alla ni förstår

  • Märta

   Du, jag blir så sur på att du ska komma och skriva idiotiska svar på alla mina kommentarer! Om jag t.ex. ställer en fråga till någon, så vill inte jag att du ska lägga dig i, och få mig att framstå som en idiot, det måste du väll förstå!? Du kallar mig ”hater”. Innan du börjar kalla folk för saker,
   kanske du borde ta reda på vad ordet egentligen betyder. Jag har inte sagt något elakt till varken Lisa eller dig. Jag är en person som slår tillbaka, om folk inte beter sig rätt mot mig. Det är vad jag gör mot dig just nu. Men det är inte att vara en hater!

   • Hawra cool

    Men när jag sa någonting till Lisa la du upp en hat KOMMENTAR om att jag stavar fel o att alla kommer skratar om du gör det

    • Märta

     Det jag menade var att jag tyckte det var lite kul eftersom du skrev Fish istället för Fitch. Fish betyder ju fisk, och tänk om man hade råkat säga Abercrombie and Fisk, det hade ju vart lite kul. Men det var inte menat som någon elak kommentar, och tycker kanske du tog det lite hårt.

     • Hawra cool

      Lägg ner jag skrev fitsh inte fish då har du blinda ögon om det är så och DET SPELAR INGEN ROLL HUR MAN STAVAR BARA ATT MAN FÖRSÖKER STAVA DET

     • Märta

      Du skrev Fish, men du skrev kanske bara fel? Det stavas dessutom inte Fitsh heller, det stavas Fitch. Men kan vi inte bara lägga ner den här diskussionen nu?

 • Narmin Omer

  Har du rest ensam?Svara snella!

  • Star Bell

   Hon har rest med sin mamma!!! :)