Milkshake!!

Sitter på ”Blå Gåsen” och dricker en milkshake. Den heter Maja haha och är i smaken polka. Smakar inte super mycket polka men är väldigt god! :kr

20140211-104509.jpg

31 kommentarer

31 kommentarer på “Milkshake!!”

 1. Sösin skriver:

  Mm va gott det ser ut..

 2. Isabell skriver:

  Mmmm de ser jätte gott ut men jag har en fråga när kommer de en till video??

 3. stella skriver:

  Jag blev sugen..♥

 4. Star Bell skriver:

  Mmmmm det ser jätte gott ut ju! Jag blir jätte sugen!!!

  Kram!! <3<3<3<3<3 :)

 5. Ida skriver:

  ååh, vaaa gott! Filmar ni? hihi ser typ en skylt eller något där det står ”JIVA” ”youtube” :D

  1. Star Bell skriver:

   Samma här….Hahah xD

 6. Märta skriver:

  Haha, man ser en skylt i kanten av bilden där det står ”JIVA”, och Youtubes logga! Åhh, blir så sugen på milkshake! Speciellt den med chokladsås frestar mig nåt så oerhört…

 7. stort fan skriver:

  har du instagram ?

  1. sara skriver:

   Du heter ”Stort fan” och du vet inte ens att hon har sagt typ 10000 gånger att hon inte har och att hon kommer skaffa när hon är 13!

 8. misslimia skriver:

  Vad gott med polka milkshake

 9. Rebecka Antonsson skriver:

  Ska äta det någon gång ^^

 10. Thelma Olsson03150 skriver:

  Kan du ha en giveway här på bloggen? För jag kan inte kommentera på you tube! Kram!<3

  1. Hawra cool skriver:

   Ja Lisa snälla det skulle betyda skit mycket

 11. Tilda skriver:

  Hej Lisa jag har en jätte bra låt (tycker jag) som jag skulle vilja dela med mig. Svara gärna vad du tycker om låten då skulle jag nog tro att jag kommer att döö ifall du svarade (hahha) LÅT/LÄNK: http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs&list=RD3O1_3zBUKM8

  Jag har också en hemsida för Victoria secret, smink, parfym ovs MEN DET ÄR DYRT!

  LÄNK: http://www.parelle.se/smink-g14.html

  Parelle finns i Luleå!
  Adress: Storgatan 36, 972 31 Luleå

  MVH: STOOOOOOOOOOORT FAN!

 12. Rebecca skriver:

  Hej, jag såg dig idag på Blå Gåsen när ni höll på filma, jag vinkade :) hahah

  1. Star Bell skriver:

   När? Alltså vilken tid?
   Jag vet, konstig fråga jag ställde hahah xD

   1. Rebecca skriver:

    Vid elva kanske :)

    1. Star Bell skriver:

     Aaa okej

 13. Hawra cool skriver:

  LÄS ALLA HEATERS OCH MÄRTA OCH ANDRA

  Asså kan ni sluta och skriva Massa hat på minna kommentarer att jag skeiver fel och is och så nu ska ni höra ” tänk om det FANNS en KARAMELL som gjorde människona snäll varje gång det åt en bit så lät det att prata skit man borde tillverka ett klister som lagar närver när det brister och lagar synen på en del som bara ser Andras FEL

  GILLA FÖR ATT HEATERS SKA FÖRSTÅ

  1. Hawra cool skriver:

   Blir så himla glad att alla ni förstår

  2. Märta skriver:

   Du, jag blir så sur på att du ska komma och skriva idiotiska svar på alla mina kommentarer! Om jag t.ex. ställer en fråga till någon, så vill inte jag att du ska lägga dig i, och få mig att framstå som en idiot, det måste du väll förstå!? Du kallar mig ”hater”. Innan du börjar kalla folk för saker,
   kanske du borde ta reda på vad ordet egentligen betyder. Jag har inte sagt något elakt till varken Lisa eller dig. Jag är en person som slår tillbaka, om folk inte beter sig rätt mot mig. Det är vad jag gör mot dig just nu. Men det är inte att vara en hater!

   1. Hawra cool skriver:

    Men när jag sa någonting till Lisa la du upp en hat KOMMENTAR om att jag stavar fel o att alla kommer skratar om du gör det

    1. Märta skriver:

     Det jag menade var att jag tyckte det var lite kul eftersom du skrev Fish istället för Fitch. Fish betyder ju fisk, och tänk om man hade råkat säga Abercrombie and Fisk, det hade ju vart lite kul. Men det var inte menat som någon elak kommentar, och tycker kanske du tog det lite hårt.

     1. Hawra cool skriver:

      Lägg ner jag skrev fitsh inte fish då har du blinda ögon om det är så och DET SPELAR INGEN ROLL HUR MAN STAVAR BARA ATT MAN FÖRSÖKER STAVA DET

     2. Märta skriver:

      Du skrev Fish, men du skrev kanske bara fel? Det stavas dessutom inte Fitsh heller, det stavas Fitch. Men kan vi inte bara lägga ner den här diskussionen nu?

 14. Narmin Omer skriver:

  Har du rest ensam?Svara snella!

  1. Star Bell skriver:

   Hon har rest med sin mamma!!! :)

 15. see it here skriver:

  I simply want to mention I am just new to blogging and actually enjoyed this web page. Almost certainly I’m going to bookmark your blog . You actually come with tremendous articles and reviews. Thanks a lot for sharing with us your web-site.

 16. I went over this website and I think you have a lot of superb information, bookmarked (:.

 17. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *