• Star Bell

  Åhh, Vad gott!!!!1 :) <3<3<3<3<3<3

 • Michaela

  Mmmmm……….. Vad gott. är det kul i luleå. jag kunde inte komma på fanträffen<3<3<3

 • evelinafannyadele

  Blir resan till ishotellet fortfarande av? Vi vill sååååååå gärna att du ska komma till ishotellet så att vi kan träffa dig! Du kommer inte ångra ditt besök i ishotellet, det är så fint och vi vill jättegärna träffa dig! Vi fascineras över hur du kan lyckas så bra, och vi är många som villvträffa dig. Svara gärna. Om du kommer kan du ju skriva när du är på väg! Så du vet har vi inte sportlov :) /evelinafanny&adele ♥

 • Elena

  när kommer du tillbaka igen?

 • Ebba

  http://ebbassjoberg.blogg.se/

  Snällaa läs gärna min blogg.
  Den handlar om min häst och vad jag gör på dagarna :)

 • Alma

  När kommer du till jukkasjärvi. Jag och många av mina vänner vill träffa dig. :)

 • maja

  ser gott ut <3