10 kommentarer på “Nomh nohm!”

 1. Star Bell skriver:

  Åhh, Vad gott!!!!1 :) <3<3<3<3<3<3

 2. Michaela skriver:

  Mmmmm……….. Vad gott. är det kul i luleå. jag kunde inte komma på fanträffen<3<3<3

 3. evelinafannyadele skriver:

  Blir resan till ishotellet fortfarande av? Vi vill sååååååå gärna att du ska komma till ishotellet så att vi kan träffa dig! Du kommer inte ångra ditt besök i ishotellet, det är så fint och vi vill jättegärna träffa dig! Vi fascineras över hur du kan lyckas så bra, och vi är många som villvträffa dig. Svara gärna. Om du kommer kan du ju skriva när du är på väg! Så du vet har vi inte sportlov :) /evelinafanny&adele ♥

 4. Elena skriver:

  när kommer du tillbaka igen?

 5. Ebba skriver:

  http://ebbassjoberg.blogg.se/

  Snällaa läs gärna min blogg.
  Den handlar om min häst och vad jag gör på dagarna :)

 6. Alma skriver:

  När kommer du till jukkasjärvi. Jag och många av mina vänner vill träffa dig. :)

 7. maja skriver:

  ser gott ut <3

 8. a knockout post skriver:

  I simply want to tell you that I’m newbie to blogs and really loved this web page. More than likely I’m planning to bookmark your site . You surely have tremendous articles and reviews. Appreciate it for sharing with us your website.

 9. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.

 10. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *