Rulla vidare

Nu ska vi rulla vidare till Pite havsbad!
Ska bli SÅÅ KUL för har inte varit på något badpalats på länge.
Jätte kul att folk kom till blå gåsen :)

20140213-163215.jpg

22 kommentarer

22 kommentarer på “Rulla vidare”

 1. Youknowthat skriver:

  Vad kul

 2. Thelma Olsson03150 skriver:

  Kommer det bli tråkigt att åka hem imorgon? Kram!<3

 3. ~Love~ skriver:

  Jag tog bild med dig:) och autograf!

 4. Guest skriver:

  Vad kul! När kommer serien upp?

 5. Nora Eriksson skriver:

  När kommer serien upp??

 6. T-nice skriver:

  Om jag inte minns fel så får du ont i magen av klårvatten…. eller havsbad kanske inte är klårvatten…… ingen aning.

  1. Märta skriver:

   Nej, havsbad är inte klorvatten. Iallafall inte det jag tänker på när jag hör ordet ”havsbad”, men Piteås kanske är det. Ingen aning.

   1. Rebecka skriver:

    Dom har inte klor, dom använder något annat. (vet inte vad det heter)

 7. Thelma Olsson03150 skriver:

  Blogga oftare! <3

  1. Star Bell skriver:

   Hon måste ju få umgås med filmteamet nånting också och inte bara blogga!
   ( ta inte illa på detta nu )
   Kram!! <3<3<3<3<3<3<3<3 :)

 8. Frida skriver:

  Det var jag och min kompis som du satte dig bredvid jag blev så glad det var vi som tipsade om Gina Tricot det blev lite fel , men det var svårt att förstå att du faktiskt var här du inspirerar mig jätte mycket:*:)

  1. Star Bell skriver:

   Vart var ni då?

 9. Isabell skriver:

  synd att jag inte visste de för jag bor i Piteå…

 10. Diana skriver:

  Hoppas du hade det kul här i Piteå! :)

 11. Lisen Djärv skriver:

  När åker du hem imorgon? Snälla svara❤️

 12. ida skriver:

  kolla på dina vidios i början du seger hela tiden:hejsan hejsan.kolla på dom!(plizz)
  DU KOMMER ATT SKRATTA!du är så söt när du seger:hejsan hejsan##

 13. YuPing skriver:

  Jag var där på Blåa Gåsen!
  Det var jag som var så blyg så att den killen som jobbade där följde mig fram och han sa att jag är så blyg men jag beundrar dig mycket. Och du skrev en autograf till mig och du var så söt när du sa Varsågod! Egentligen vill jag ta en kort med dig för att minnas att jag bar träffat min idol och förebild men jag vågade inte fråga eftersom jag är väldigt blyg att jag på riktigt såg dig och att ni höll ju på att filma men men. Jag fick iaf en autograf! Tack Världens

 14. next skriver:

  I simply want to tell you that I am just beginner to blogging and honestly enjoyed your web-site. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You actually have incredible articles. Regards for sharing with us your web-site.

 15. I believe this website contains some very wonderful information for everyone : D.

 16. Enjoying the rainy day. Could go for a big mug of hot coffee right about now.|nikonwhore|

 17. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *