Rulla vidare

Nu ska vi rulla vidare till Pite havsbad!
Ska bli SÅÅ KUL för har inte varit på något badpalats på länge.
Jätte kul att folk kom till blå gåsen :)

20140213-163215.jpg

18 kommentarer
 • Youknowthat

  Vad kul

 • Youknowthat
 • Thelma Olsson03150

  Kommer det bli tråkigt att åka hem imorgon? Kram!<3

 • ~Love~

  Jag tog bild med dig:) och autograf!

 • Guest

  Vad kul! När kommer serien upp?

 • Nora Eriksson

  När kommer serien upp??

 • T-nice

  Om jag inte minns fel så får du ont i magen av klårvatten…. eller havsbad kanske inte är klårvatten…… ingen aning.

  • Märta

   Nej, havsbad är inte klorvatten. Iallafall inte det jag tänker på när jag hör ordet ”havsbad”, men Piteås kanske är det. Ingen aning.

   • Rebecka

    Dom har inte klor, dom använder något annat. (vet inte vad det heter)

 • Thelma Olsson03150

  Blogga oftare! <3

  • Star Bell

   Hon måste ju få umgås med filmteamet nånting också och inte bara blogga!
   ( ta inte illa på detta nu )
   Kram!! <3<3<3<3<3<3<3<3 :)

 • Frida

  Det var jag och min kompis som du satte dig bredvid jag blev så glad det var vi som tipsade om Gina Tricot det blev lite fel , men det var svårt att förstå att du faktiskt var här du inspirerar mig jätte mycket:*:)

  • Star Bell

   Vart var ni då?

 • Isabell

  synd att jag inte visste de för jag bor i Piteå…

 • Diana

  Hoppas du hade det kul här i Piteå! :)

 • Lisen Djärv

  När åker du hem imorgon? Snälla svara❤️

 • ida

  kolla på dina vidios i början du seger hela tiden:hejsan hejsan.kolla på dom!(plizz)
  DU KOMMER ATT SKRATTA!du är så söt när du seger:hejsan hejsan##

 • YuPing

  Jag var där på Blåa Gåsen!
  Det var jag som var så blyg så att den killen som jobbade där följde mig fram och han sa att jag är så blyg men jag beundrar dig mycket. Och du skrev en autograf till mig och du var så söt när du sa Varsågod! Egentligen vill jag ta en kort med dig för att minnas att jag bar träffat min idol och förebild men jag vågade inte fråga eftersom jag är väldigt blyg att jag på riktigt såg dig och att ni höll ju på att filma men men. Jag fick iaf en autograf! Tack Världens