I’m home!

Då är man tillbaka i Jörlanda igen. Känns bra men lite tråkigt att lämna Lule för det var såå kul där! Men har mycket film ifrån vägen dit, vloggar där och hemvägen som ska bli kul att visa er. Men här får ni bilder därifrån som jag tog med kameran.

IMG_0809 IMG_0811 IMG_0813 IMG_0818 IMG_0821 IMG_0824 IMG_0825 IMG_0826 IMG_0828 IMG_0833 IMG_0835 IMG_0837 IMG_0841 IMG_0843 IMG_0845 IMG_0849 IMG_0851 IMG_0853 IMG_0857 IMG_0858 IMG_0863 IMG_0866 IMG_0867

15 kommentarer

15 kommentarer på “I’m home!”

 1. Star Bell skriver:

  Fina & coola bilder!
  Du är så söt du Lisa! :)
  Kram! <3<3<3<3

 2. marrah skriver:

  jaaaa äntligen gör en video snälla

 3. marrah skriver:

  har saknat dina videos prata lite om resan

 4. marrah skriver:

  eller gör en norrland haul

 5. frida skriver:

  När kommer dokumentären ut?

 6. Elsa skriver:

  Du är så söt!! Äntligen är du här nu❤️

 7. Misslisibell Love skriver:

  Ååå, vad fina bilder Lisa! Söta Lisa ;***

 8. Anoym skriver:

  Det finns inget som heter Lule det heter Luleå. xd

  1. Star Bell skriver:

   Hon kanske vill säga Lule! :)

  2. Märta skriver:

   Alla som bor där kallar det Lule.

 9. disqus_f9ZaFgjPYb skriver:

  Hej san.jag skulle vilja vara en modell tjej kanske på H&M eller Kappahl m.m. Men vet inte vad man kan gå in på internet, på en hemsida. Jag ville vara en mode tjej när jag var 7 år gammal. Hoppas att jag får en svar. I Eskilstuna gärna.

 10. my response skriver:

  I simply want to tell you that I am very new to weblog and certainly savored this blog site. More than likely I’m want to bookmark your blog . You actually come with remarkable well written articles. Thanks a bunch for revealing your web-site.

 11. Whats up this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 12. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *