Bus alltihop

Myser i älskade sängen. Det är riktigt busväder ute, usch. Regn och blåst, Lisa diggar inte. Men skulle till kyrkan i dag men planerna ändrades eftersom alla här mår inte prima exempelvis jag, förkyld oså.. Inte kul. Så idag blir det att träna läxor och redigera två till videos ifrån Norrland. Oh vad jag saknar det! Men som ni sagt till mig, det roliga måste ta slut någon gång.
Puss på er så hörs vi, ha det!

20140216-101735.jpg

11 kommentarer

11 kommentarer på “Bus alltihop”

 1. Star Bell skriver:

  Jag älskar dig Lisa!
  När kommer serien upp?
  Puss!! <3<3

 2. the boss of the world skriver:

  King bror hoppas du lever hundrafemtio år

 3. Elin.A skriver:

  Till Lisa:

 4. Misslisibell Love skriver:

  Det är ju alltid kul att det händer roliga saker, men någongång ta slut ;( Lisa du betyder mycket för oss! Bara att få höra din röst är mycket <3 Vi älskar dig :**

 5. clarizen skriver:

  Det blåser rejält här i norrland också det är faktiskt lite läskigt.Kram kram Lisa!

 6. ♥Misslisibell lover♥ skriver:

  Snacka om att det blåste hemma i Göteborg inatt också! ÄLSKAR DIG LISA♥♥♥♥

 7. Ebba Persson skriver:

  Dont cry becuse it’s over,
  Smile becuse it’s happend❤️

 8. Hanna skriver:

  OMG Jag och mina kompisar är med i videon några gånger :D du måste komma till Luleå igen :D

 9. go to my blog skriver:

  I just want to tell you that I am beginner to blogs and truly liked this web-site. Likely I’m going to bookmark your site . You surely come with impressive writings. Regards for sharing your webpage.

 10. Thank you for the auspicious writeup. It in truth used to be a amusement account it. Glance complex to more added agreeable from you! However, how could we be in contact?

 11. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *