Sjukt irriterande!

Har ni tänk på att folk alltid ska klaga på hur ens kropp ser ut! Att man är fet, ful och ditten och datten.. Jag blir bara så sur. Alla är lika mycket värda. Man har ju fått utseendet ifrån sina föräldrar, tycker man att dom är fula då eftersom man klagar på att man själv är ful??

Och att alla klagar på sin vikt och att man måste vara pinnsmal som vissa storbloggare, modeller eller kändisar. Nej det är något jag inte tål eller vad tycker ni? Det är ju snyggt med kurvor! Se på Beyoncé, hon är inte pinnsmal utan har lite kurvor. Skit snyggt! Hon strävar inte efter att vara pinnsmal utan att vara sund.

Om man är mobbad och kallas ful och tjock det är självklart jobbigt! Men jag säger dig, du är fin hur du än ser ut♥ Men vissa kan inte gå upp i vikt I know. Men dom strävar inte att vara smal oftast utan vill också gå upp i vikt. Det är inte det jag är ireterad på, absolut inte utan dom som klagar på att dom är i det skicket, kurvor eller väldigt smal. Jag tycker alla är fina som dom ser ut♥

Folk klagar ”Hon är mycket snyggare än mig” but hey. Nobody’s perfect.

Jag kan också tycka att jag ser något fel på mig men alltid tänker jag. Jag är stolt! Jag har fått se lik mina föräldrar, det är ju så coolt att man kan vara lik någon!

Tänk efter innan ni tycker och tänker om er själva för ni är fantastiskt fina hur ni än ser ut! Ni har fått ert utseende ifrån era föräldrar. Ni är lik någon!!

201225121411248692022_sbig

phppi6ruj

25 kommentarer

25 kommentarer på “Sjukt irriterande!”

 1. ♥Misslisibell lover♥ skriver:

  Jag håller totalt med dig Lisa! Älskar dig ♥

 2. Misslisibell Love skriver:

  Det är alldeles rätt! Det är flera personer som tänker på sin vikt och så, men ~nobody is perfect~ Love yah ;**

  1. Lii Aww skriver:

   Varför inte: Everyone is perfect in their own way?

 3. Jennipher skriver:

  Vissa personer har dåligt självförtroende och vissa blir ju konstant kallade fula och det ena till det andra tror du inte att dom börjar tro på det människorna säger, man hör det så ofta att man själv börjar tro på det. Vissa säger att dom är fula och tjocka för uppmärksamhet men vissa tycker såhär av många anledningar så det beror faktiskt från person till person och du vet inte hur alla där ute tänker………..

 4. Ebba skriver:

  Nu tycker jag du klankar ner på smala människor, det är alltid ”större” människor som alla tycker det är orättvist mot, men oss smala som äter och äter och som aldrig går upp i vikt är det lika ”synd” om, så det är lika jobbigt att vara smal som tjock. Alla kan inte få kurvor. Så Lisa när du skrev det var det fett lågt mot smala människor som inte kan gå upp i vikt.

 5. Elin Lind skriver:

  Lisa, det är absolut inte meningen att låta taskig då men.. Din favoritbloggare Kissie, strävar heela tiden efter att vara pinnsmal, och mobbar andra bloggare och säger att de är tjocka! Hon äter knappt något annat än mat som är bra för bantning, och så fort hon har ätit normal mat (typ chicken tikka masala) så får hon ångerst.

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hej,
   Kissie är inte min absoluta favorit (en av dom) men det är det att hon har förstorat brösten så mycket satt hon ser mycket smalare ut en vad hon egentligen är :)
   Jag gillar de inlägg om mode där hon tipsar billiga saker som är lika dyra liksom.
   Min absoluta favoritbloggare är keela.se

   1. Elin Lind skriver:

    Hahah, Keela är min favvo bloggare också! xD Såklart du får tycka om Kissie, alla vi har ju olika smaker.. :)

 6. ★ A PTV fan ★ skriver:

  Man får tycka och tänka precis som man vill. Om man tycker att man är stor så har man all rätt i världen att tycka det. Samma sak tvärtom. Men alla har en bild utav sig själv i huvudet, som inte ser likadan ut ifrån någon annans perspektiv. Från sitt eget perspektiv så kan man tro att man ser jättestor ut eller jättesmal ut, men egentligen är det inte många andra än du själv som tänker på det. Förstår vad du vill få fram. Alla är perfekta på sitt eget sätt.

 7. Ebba skriver:

  Men hallå?
  Det är precis som att man tar för givet att alla som är pinnsmala vill vara det, wow jag vill verkligen att mina revben syns, jag älskar när mina lår inte nuddar varandra, nejnejnej. Kommentarer som: ”åh, jag vill vara lika smal som dig” och ”det skadar in att vara lite mullig menmen” är precis lika trakasserande som att säga det till en ”tjock” fast tvärt om. bara för att majoriteten är dem som har problem med att gå ner i vikt betyder inte att det finns människor som bland alla ”gå ner i vikt” annonserna letar efter en ”så gör du för att gå upp i vikt” annons.
  Vi måste börja öppna ögonen och hjälpa varandra, fattar inte ens att ”pinnsmal” och ”tjock” är ord som dom flesta inte vill höra, och varför är vikten ett sånt stort rubrik, det finns många som lider av andra problem, vissa kanske inte är nöjd med sin kroppsbyggnad, ryggen kanske är lite sne eller att man har för stora fötter?
  Det är kommentarerna som gör så att så många är missnöjda med sig själva, självmord är ingen ovanlig grej.
  Och visst alla kan ha sina åsikter om vad dom tycker är fint och fult, men bara håll käften. Ni som ger komplimanger är guld värda, bara en sån liten komplimang som: ”vad fin tröja” kan vara att man ler resten av hela dagen.

  1. Lii Aww skriver:

   Sant, håller med. Varför ska de flesta i tidningarna, där en riktig kvinna, alla kvinnor ska vara smala. Hur känns det för smala när dem pekas ut som pinnsmal, anorexi (dylikt) beteende. Och varför måste folk tro att en pinnsmal människa svälter sig själv? Pinnsmal och andra ord är lika sårande som andra människor får höra.

 8. Fyasaman S skriver:

  Irriterande* o inte iriterande haha

 9. Emma Andersson skriver:

  Jag är trött på uttrycket nobody’s perfect!!!!!! everybody’s perfect

  1. Lii Aww skriver:

   Håller med XD

 10. Linnéa skriver:

  den om 500-lappen,vi har sånna på skolan,men det står inte så som det gjorde på denna ovanför,och är lite längre

 11. Maja skriver:

  Hej Lisa!
  Jag tycker också att skönhetsidealet är helt sjukt! Alla är fina som de är! Förra året gjorde jag och en kompis en film som skolprojekt om just det sjuka skönhet idealet. Titta gärna på den! http://m.youtube.com/watch?v=MST40A9gRoQ

 12. disqus_NVSShb0VLf skriver:

  Bra sagt Lisa! Man ska igenkligen inte diskutera om vilket som är bäst, smala eller kurviga. Utan folk ska bry sig om sig själva och inte döma eller snacka skit om andra.
  Människor som dömer eller jämför har verkligen inget bättre för sig!

 13. Isabelle skriver:

  Jag tycker att så länge man är hälsosam och mår bra så spelar det ingen roll hur man ser ut.

 14. nej skriver:

  Fast har du funderat på att dessa människor kanske lider utav en odiagnoticerad ätstörning? Att de därför ser ner på sin kropp så mycket? Om du inte har någon aning om hur denna personen mår/har det/har haft det ska du inte heller klaga på vad denna personen säger. Om du får uttrycka dig som du vill ska väl alla andra också få det, eller har du ensamrätt på det?

  Dessutom är de flesta inte så väldigt lika endast sina föräldrar, man kan få likheter från andra i släkten också t.ex ens farbror eller mormor. Och om man inte har världens bästa relation med sina föräldrar, sin mormor, sin farbror eller någon annan för den delen kanske man inte trivs med att vara lik denne. Så nej, det är inte ”coolt att vara lik någon.”

  Sluta bara göra dina uttalanden om saker du inte har någon aning om, de flesta är bara pinsamma rakt igenom.

  1. Lii Aww skriver:

   Håller med! Dessutom, varför tänker vi bara på dem överviktiga? Varför tog du beyonce som inte är pinnsmal? Varför kunde du inte också ta nån annan smal tjej istället för att rikta in mot andra s.k. ”överviktiga” personer.

   1. Lii Aww skriver:

    Och dessutom så är det en ångest man har, 60% av samhället ser ut så, du är en ”av dem smala, fina tjejerna”, inte dem som känns oerhört fula osv. Har du någonsin vetat hur det känns att vara den personen som måste gå på en massa dieter, svälta sig själv, ta bantningspulver, gråta över sitt liv och även få en sämre relation med sin nära?

 15. I just want to say I’m newbie to blogging and absolutely loved this web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog . You really come with good posts. Thank you for revealing your web site.

 16. I’ve also been wondering about the identical idea myself lately. Delighted to see a person on the same wavelength! Nice article.

 17. Can I recently say thats a relief to seek out a person that really knows what theyre dealing with on the net. You certainly know how to bring an issue to light and produce it crucial. The best way to need to check out this and fully grasp this side in the story. I cant think youre not more well-liked because you absolutely develop the gift.

 18. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *