Hiss eller Diss?

2117100741

PÄLSVÄST

Jag hade tyckt det var rätt snyggt med en pälsväst till en svart skinnjacka men jag skulle inte riktigt vara bekväm i att ha en djurpäls runt min kropp. Hmm…
Vad tycker ni? Är det en hiss eller diss? Tell me!

178 kommentarer

178 kommentarer på “Hiss eller Diss?”

 1. Den som älskar dig skriver:

  Hiss såklart

 2. Ella skriver:

  En jag känner har en sån. Men jag hissar nog den. Men djurskinn tveksam

 3. Lollan skriver:

  Jag tycker att det är hemskt när de är gjorda av djurskinn men kan tycka att de är snygga ibland.

 4. linnea skriver:

  Aa det är skit snyggt till svarta skinnjackor men jag skulle nog inte ha på mig det . :)

 5. Saga skriver:

  Stor hiss!Tycker inte man måste ta bort djur päls om dem inte plågats för att dödats

 6. Tildadenvilda skriver:

  Hiss och diss
  Hiss: Snygg och vacker till vita jeans och en vit långarmad tröja
  Diss: Från ett djur lite mycket TVEKSAM för jag älskar djur, så det blev båda
  MEN DEN SKULLE PASSA DIG <3

 7. Isabell Berglund skriver:

  1. Den som älskar dig skriver:

   Nu är det ju helt klart diss!!!

  2. Star Bell skriver:

   Nu blir det försjutton KRIG!!!
   Djur ska f** INTE dödas!!
   DIISSSSSSSS!

   1. Tilda skriver:

    Exakt KRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGG!

  3. Star Bell skriver:

   Nej NU SKA DEM ALLT FÅ!!!
   Nu blir det ett riktigt STORT krig!!
   DJUREN där i Kina och i andra länder kanske..Nu kommer JAG och räddar er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Anna skriver:

  Diss: för jag tkr synd om djuret som blev dödad bara för en pälsväst dem har ju oxå ett liv som oss… :/

  Hiss: för de skulle ensam varit fint men man skulle oxå kunna ha fake päls??… ❤️

 9. Isabell Berglund skriver:

  1. Tildadenvilda skriver:

   De är fa” dum i huvudet. Vad tänker de med? iallafal inte hjärnan. Jag skulle bara vilja sparka människorna, för så GÖR MAN INTE mot djur! Fa´ vad jag blir ”pist off” arg. Det kommer att ångra sig när jag kommer (kommer inte åka till kina) J^vlar nu ska de få känna hur det känns (no hate)

   1. :) skriver:

    Det är förskräckligt, blev tårögd när jag tittade på videon för ett halv år sedan, att man ens har mage till det.
    Sjuka människor som borde få livstid.
    / Kram

    1. Tildadenvilda skriver:

     Jag blir så j^vla ARG. //Kram

  2. Star Bell skriver:

   Neeeej, STACKARNA!!!

   De där människorna är ju f** dumma och sjuka i huvudet!
   Alltså guuud, jag förstår mig inte alls på dem….Tänd om de där människorna skulle vara de där djuren..hur skulle det kännas för de då?!???
   Inte roligt…..

  3. LifewithZofia skriver:

   Usch Fy vad hemskt DISS totalt på västen. Dom där mäniskorna får väll f** fatta att ingen vill ha en väst/jacka med äkta päls D:

 10. Emma skriver:

  Diss diss diss

 11. Emma skriver:

  Synd om djuren

 12. Thelma Olsson03150 skriver:

  Diss! Jag är vegeterian så jag tycker inte du ska ha den! Men du gör som du vill! Kram!<3 <3

 13. Thelma Olsson03150 skriver:

  När jag såg dom där två videorna blir jag ännu läsnare!! Snälla ha inte en skin väst snälla jag ber dig!! ;(

 14. Tildadenvilda skriver:

  HA INTE HA INTE KOLLAT PÅ VIDEOS DÄR NERE

 15. Adrian skriver:

  Adda mig på Skype addefadde1

 16. Ronja01 skriver:

  Diss, alltså jag vet inte men till mig tror jag att det skulle kännas fel på något sätt, tänk på djuret som dött, man kan ju ha andra kläder än päls. Det är bara min åsikt :)

 17. Selma L skriver:

  DISS

  Men man kan väl ha fejkpäls?? Isåfall en hiss

 18. :) skriver:

  Jag tycker att det är fel att bära en äkta päls, då det känns som att nötterna i Kina kan fortsätta med sitt jobb och slita sönder pälsen från dessa stackars djur som inte kan försvara sig. Tycker inte att du ska köpa en sådan här väst och bidra med att ge pengar till dem, du kan köpa en falsk päls istället som klär dig bättre än en djur päls.
  / Om någon tog illa upp, så var det inget illa menat. Många kramar på er!

 19. Ronja01 skriver:

  HUR KAN MAN GÖRA SÅ NÄR DE ÄNNU LEVER?????

 20. Elin Lind skriver:

  DISS, DISS, DISS!!

  Det finns farmer i Kina som hänger upp djuren i fötterna, drar sedan bort skinnet från dem medans de är FULLT medvetande! Sedan slänger de djuren åt sidan som skräp, och där kan de blodiga djuren utan skinn ligga och lida i flera minuter!
  Jag varnar dig Lisa, köp ALDRIG äkta skinn, finns ju sjukt mycket snyggt fake istället, som är minst lika skönt! :)

 21. Star Bell skriver:

  DISS!! Jag tycker synd om djuren… tänk, dem dödar de stackars djuren bara för att göra såna där saker.
  Tänk om vi skulle ha varit dem stackars djuren…det skulle inte kännas bra för oss då, och….ja….ett stort DISS!
  DISS,DISS & DISS!!

 22. Cindy! skriver:

  Om du vill ha en väst, köp en fake! Tänk på de stackars djuren! #djurplågeri ❤️

 23. Saskia von Sydow skriver:

  Supersnygg! men jag skulle hellre ha en fejk för det är så hemskt att bära döda djur tycker ja!

 24. AIDA skriver:

  Asså OMG kolla videon omg vågar inte se den igen så jäkla synd började typ gråta !!! :((( DISS

 25. Emma Eliasson skriver:

  Du är bäst men den kanske inte passar på dig så jag säger Diss

 26. Lovisa skriver:

  DISS DISS DISS

 27. the boss of the world skriver:

  DISS DISS DISS
  Asså man ska inte behöva döda djur för att göra kläder av deras päls när det finns andra kläder om man älskar så mkt päls kan man väl köpa en fake man ska abselut inte döda djur för att göra kläder med deras päls eller??!
  Sjukt dumt bara asså undrar vad folk tänker på iallafall inte med hjärnan kanske röven eller??!
  Sry om ni tar illa up men ni fatrar väll det finns ju andra kläder tänk om ni var djuren inte kul va……
  Va inte en mördare??! Tänk på djuren tänk om du var djuren

 28. Oliwia P skriver:

  DIIIIIIIIIIIIIIS
  man ska inte slakta och garva djur på det viset och hoppas att du också säher
  DISS Lisa
  <3

 29. Amanda Maria Löfgren skriver:

  Det är vidrigt att ha äkta päls, tänk hur många djur plågas i timmar för att vi ska ha deras päls på kroppen.. Människor behöver inte ha päls… Vill döda alla som plågar djuren för vi ska se ”fina” ut i päls, dra åt helvete med det.. Sluta ströda päls frabriker. Skaffa oäkta isf om man måste ha det. :)

 30. T-nice skriver:

  STOR FET DISS!
  Djur ska inte behöva bli dödade bara för att vi ska få ha deras ägodel (päls) på kroppen. Hellre oäkta, fast tycker det är fånigt.

  Detta va vad jag tyckte, kommer säkert få massa skit för det här, men vet ni vad? Jag bryr mig inte ett litet skit.

  Hejdå! P.S Du är bäst Lisa!!

 31. Izabella Cyprowska skriver:

  Diss! Jag tycker om djuren och jag vill inte att dom ska dö bara för att vi ska bara kunna bära deras päls! Så diss

 32. beckaaa skriver:

  Diss SÅVIDA det inte är fake

 33. Elsa skriver:

  Diss, men vilken hemsida heter den? Vill gärna ha en sån❤️❤️

  1. Elin Hagberg skriver:

   Whut?!
   Så du tycker det är en diss men vill ändå ha en sådan själv?

  2. Elsa skriver:

   Vaa, om du vill ha en själv varför tycker du inte att lisa ska ha den????

 34. Julia skriver:

  DISS!
  Den pälsen är kanin ^^
  Hade ALDRIG kunnat gå runt med den o veta att jag har en kanin runt mig! Stor diss.

 35. Anna Isberg skriver:

  DISS om det är äkta skin lite hiss om det är fejkad päls

 36. Anna Isberg skriver:

  Allihopa som skriver diss för att de är äkta skin tänk om det inte är äkta skin

 37. Fyasaman S skriver:

  Hiss om man bär upp det som nellie b gör,ursnyggt (fakepäls)

 38. Saga skriver:

  Jag har en exakt sån pälsväst. Som andra skrivit så är den gjord i kaninpäls och även tvättbjörn.

  Jag är emot djurplågeri till 100%. Anledningen till att jag äger pälsen är för att en kompis till mig tröttnat på sin och sålde den för 400 kr, så jag tog den då jag velat ha en liknande i ca 2 år.
  Jag skulle ALDRIG köpt den helt ny i butik. När man köper en päls i andrahand, vintage eller hur man nu köper den så tycker jag att det gör det ”mer ok” än att köpa en helt ny.
  Om man är intresserad av denna väst så tycker jag att man ska kolla blocket/tradera och köpa i andrahand. Då har man fått mer användning för pälsen och man slipper köpa en helt ny päls där det finns ytterligare 10 döda kaniner i.
  Det finns liknande västar fast med fakepäls, men dom är inte lika fina och har inte samma kvalité.

  Men för er som tycker att det är fel att ha äkta päls, det är eran åsikt! Detta var bara min åsikt.
  Pälsen är förövrigt sinneslöst snygg till en skinnjacka eller en tunn dunjacka till våren. Min väst kommer iallafall användas flitigt i vår!

  1. FridaHammar skriver:

   Jag förstår hur du tänker och vad du vill få sagt.. Men det känns som lite dubbla budskap här. Jag håller med dig att det är riktigt onödigt med att döda små djur bara för att ha något varmt runt sig, djuren behöver ju pälsen mer än vi. Men att du köper den och sedan har på dig den är lite som att ”visa upp”. Du visar att ”detta kan man köpa” men det är inte det du vill få sagt. Jag kanske uppfattade dig helt fel, I’m sorry. Vill bara att du ska förstå hur jag tänker.

 39. Saga skriver:

  Fast Lisa för din egen skull om du nu läser detta så råder jag dig att köpa en fake då du har en massa bloggläsare som du definitivt kommer bli påhoppad av. Men du gör helt klart som du själv vill!

 40. oki skriver:

  Du härmar nellie b inte konstigt att du har många haters + att ska vi föra dina kaniner dit

  1. Star Bell skriver:

   Hon härmar INTE ALLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Det är bara INSPRATION!! ( stavfel )
   FATTA!!!!!!!

   1. oki skriver:

    Ida and star bella are 100% nössö hahaha om ni fattade swdu

  2. Idil Hiloule skriver:

   Men gud. Så bara för att Nellie har en pälsväst, ska vi alla då gå slänga alla världens pälsvästar bara för att Nellie har en? Väx upp lite gmn. Det kallas inspiration.

   1. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej skriver:

    ingen har sagt det

 41. Hawra cool skriver:

  Jag har en son aaaaaaaasssssss kön SERIÖST köp den + snygg

 42. Elin skriver:

  Efter hur jag tycker så tycker jag att det är en diss, gillar inte pälsvästar för fem öre, tycker däremot att de är väldigt äckliga i med att man har som en enda stor päls på sig. Men det är vad jag tycker, om du vill ha en sån så använd det. Du behöver inte fråga om andras råd vettu, du ska gå efter hur du själv vill och sen så är det bara att skit i vad andra säger. Man ska göra det man tycker känns bäst för en själv :)

  1. olivia skriver:

   ja jag tycker det samma:)

 43. Molly skriver:

  DISS DISS
  1 Den är inte så snygg enligt mig.
  2 Tänk på att du går runt med typ10 kaniner på dig (usch)
  3 Tänk hur mycket dom kaninerna/ andra djur har fått lida!!
  Inget hat eller så ville bara skriva min EGNA åsikt!!
  Love Lisa

 44. Emma skriver:

  HISS! Det är sjukt snyggt!! är helt klart emot djurplågeri och allt det där..det tror jag även de flesta är! Men djuren är redan döda och du räddar dom inte precis om du inte skulle köpa den..sen ska ingen komma och säga att du härmar Nellie..det är samma sak som att säga att om du har en rosa tandborste så får ingen annan köpa en rosa då eller? nej så är det inte..jag använder själv pälsväst och den är både bekväm, gör mig varm och är sjukt snygg! Tycker att du ska köpa den helt klart om du tycker om den. Ingen annan ska dömma dig för ett klädersplagg, tror även att om du går på din egen vilja så får du flera som ser upp till dig, du ska göra som du själv känner! köp den om du vill ha den.

  1. Ida skriver:

   Skämtar du med mig? ”Men djuren är redan döda och du räddar dom inte precis om du inte skulle köpa den..” Djuren är inte redan döda när dem används till plagg osv, dem dödar djuren FÖR ATT ANVÄNDA DEM TILL KLÄDER. Gå in på yt så kan du se hur vidrigt dem behandlar djuren. Dem drar av kaninernas päls när kaninerna lever tex. Förresten, jo i längden räddar man djuren genom att inte köpa pälskläder eftersom när folk slutar köpa plagg med päls kommer fabrikerna inte få in pengar vilket leder till att företag går i konkurs och då plågar dem inte djur längre.

   Det finns snygga fejk, ni inser inte vad dessa djur måste gå igenom för att ni ska kunna se snygga ut på stan.

   1. Emma skriver:

    Jag menar att i affären är dom redan döda..dom dödar djuren ja, men när dom redan är i affären syftar jag på! Det är jättemånga som köper kläder med äkta päls om Lisa nu skulle göra det så förändrar det inte redan att djuren/djuret är dött..jag vet vad dom gör med djuren men i längden är det inte bara till pälsvästar..även jackor och andra kläder osv.. ! Sen ett annat exempel…tänk alla som äter kött, det är också djurplågeri. Om du nu är vegitarian så syftar jag inte på dig men på alla andra..! sen har alla olika åsiker..tycker att du ska acceptera mina, som dom som håller med dig.

    1. Kappis skriver:

     Genom att köpa päls stödjer du pälsfarmerna. Köper du något med äkta päls hjälper du till att ta slut på produkten. Tar produkten slut måste de frakta in fler = de dödar fler djur för att kunna göra fler produkter. Kött och päls är inte samma sak. Kött behöver vi för att leva och få i oss det vi behöver. Människor är rovdjur = de äter kött och det är alltså naturligt att vi gör det. Jag tycker det är okej att döda ett djur (så länge man gör det fort och inte plågsamt vilket man inte gör på pälsfarmar) om man tar vara på hela djuret och inte bara en sak. På pälsfarmar dödar man djur och slänger resten. Djuren lever i hemska förhållanden och det är helt sjukt onödigt med äkta päls när man kan göra fusk. Köper man kött kan man kolla vart det kommer ifrån och låta bli att köpa från ställen där man plågar djuren!

     1. Emma skriver:

      Denna tjejen Emma som skrev dessa kommentarer har använt någon annans mejl adress för att göra ett konto på typ nån komentarsida här! Jag tycker bara det är himla dålig stil att använda någon Annas mejl adress när man vill skaffa ett konto på nått! Jag menar det är ju inte precis svårt att göra en egen mejl adress! Så nu hoppas jag att den här tjejen Emma läser detta! Och aldrig gör detta igen! För ingen vill ha massa jobbiga mejl från nått kommentarsfält den inte har nått med att göra!
      Nu tar jag bort detta kontot ha de bra!

     2. FridaHammar skriver:

      Förstår inte vad du menar med att kött och päls inte är samma sak.. Men jag anser att det är lika hemskt. Jag tog beslutet att bli vegetarian för några år sedan när jag fick se hur djuren har det, även på svenska gårdar. Ni kan ju själva gå in på YouTube och titta, valet är fritt men blunda inte för verkligheten. Hur ska du veta att köttet du köper kommer från en ko, lamm, gris eller vad det kan vara har det bra innan och under slakt? Det finns inget som säger på förpackningen att djuret har levt ett bra liv och får bedövning. Antingen bidrar man till att djur dör varje dag eller inte. Jag tog beslutet att inte som sagt eftersom det är absolut onödigt.

      Kött behövs absolut inte för att vi ska kunna leva, tvärtom så förstör vi bara. Kött är något av det mest miljöovänliga som finns och djur dör i onödan. Vi har levande bevis att man kan leva utan kött. Självklart kan man få vitaminbrist så det gäller ju att man äter mycket bönor, linser, grönsaker och allt näringsrikt.

      Skulle kunna skriva en hel bok om varför vi ska sluta döda djur, men du kanske redan förstår vad jag vill få fram.

     3. Kappis skriver:

      Jag skulle gärna bli vegetarian men jag klarar inte av det just nu. Det är dock ett mål jag kommer hålla mig till när jag flyttar hemifrån. Jag håller med dig om att det är onödigt och jag vill verkligen inte att djur ska lida för min skull men päls är mycket onödigare än kött. Vi behöver inte det, särskilt här i Sverige och det är fel att göra så som man gör (ta pälsen och slänga resten). Men det är bara vad jag tycker.

    2. Alma Olsen skriver:

     Ja men herregud om ingen köper jackorna så kommer dom ju inte döda mer djur och ta pälsen. Det är ju alla som köper så att dom gör mer och mer pälsjackor. Om ingen skulle köpa jackorna så skulle dom inte döda lika många djur

    3. Star Bell skriver:

     Tillslut kanske alla djuren blir dödade och då kanske det inte finns några söta djur kvar ;(;(;(;(

    4. Elin Lind skriver:

     OMG, neej, det är STOR skillnad på att äta kött och att bära päls! Anser du att dra av hela skinnet från ett FULLT medvetande djur, för att vi ska se snygga ut, är detsamma som att döda ett djur vid bedövning för att vi ska kunna överleva? (det finns slakterier som inte bedövar djuren, men de svenska gör det) Omg..

  2. FridaHammar skriver:

   Haha, du. När du säger att du är emot djurplågeri men sedan köper kläder av päls så känns det inte som att du förstår vad man faktiskt gör mot djuren.

   Själv tycker jag att pälskläder är fruktansvärt fula och djuren behöver pälsen mer än du. Det är vi som dödar djuren, det är inte så att man springer i skogen och hittar en fin liten mink som dött och tänker ”ojdå, den ska jag göra till en fin krage..”. Nej, så är det absolut inte. På farmer föder man upp djur ständigt för att sedan gasas ihjäl och bli till päls. De lever i trånga utrymmen och får öppna sår som blir infekterade, vilket är ett lidande för djuren.

  3. Silke skriver:

   problemet är att de DÖDAR DJUREN FÖR pälsen. sry :/

  4. Anonym skriver:

   Säger bara såhär. Hur skulle du känna om en människa band fast dig i händer och fötter och sedan satt på dig rygg så du inte kunde röra dig, och SLITA av allt ditt hår på huvudet, jag vet att ingen någonsin i hela sitt liv skulle vilja vara med om något sånt. ”Men djuren är redan döda och du räddar dom inte om du inte skulle köpa den” Nej helt klart, meen om du köper äkta djur päls så bidrar du till dom äckliga människorna som fixar hår till kläderna, och på det sättet fortsätter de att plågsamt slita av allt hår på deras kropp och låta de dö av smärta. Om vi inte köper går de i konkurs och då är det ingen idé att göra kläder av djurpäls eftersom ingen köper det och de tjänar inga pengar på det. Och dessutom så finns det fake päls gjord av plast som ingen behöver lida av och ser exakt likadant ut!
   Djurplågeri ska förbjudas! Kram!

 45. Idil Hiloule skriver:

  Ni som säger diss, ni inser väll hur korkade ni låter. Nästan 75% av alt päls är äkta. Och alla vill säkert ha men, men försöker låta coola genom att skriv diss. Men aja

  1. Elvira skriver:

   Asså, men om alla slutar köpa äkta päls så slutar de tillverka dem och djuren slipper ju lida, dock så är det ju onödigt att inte ta vara på pälsen om man till exempel ska använda skinnet till något. Men Asså DISS för att om man uppmanar folk att köpa päls så dödar man mer och mer oskyldiga djur! Det hemskt det är sjukt att folk än tänker på det sättet. -_-

  2. Ida skriver:

   Nej jag vill inte ha en äkta päls faktiskt, så nej.

  3. Hedda Johansson skriver:

   Det är inte alls 75% för det är VÄLDIGT mycket billigare för både affären som köper in den och för kunderna att köpa FAKE päls

 46. Kappis skriver:

  DISS! Sjukt fult. Sjukt onödigt. Sjukt.

 47. Alma Olsen skriver:

  STOOOR DISS

 48. Emma skriver:

  Diss för äkta djurpäls men du kan ju köpa en som är av fake djurpäls

 49. Mathilda Bäst skriver:

  Fake=Stor hiss!!!

 50. Matilda skriver:

  Köper du päls så är det detta du stödjer!

  http://m.youtube.com/watch?v=mtHwcO72KzE

 51. clara hultdin skriver:

  hiss för fake päls…

 52. Heidi Talman skriver:

  Hiss om det är fale päls annsrs måste jag ge en diss….

 53. Linda skriver:

  stor diss till päls.. finns ju fakepäls man kan ha! jag har ett par fakepälsvantar som jag älskar.

 54. Ebba Bertilsson skriver:

  Stor diss

 55. Anonym skriver:

  Diss!! Där bak ser det ju ut som att den tappat massa, även om det ska vara så, så tycker jag verkligen inte om det!

 56. no hate skriver:

  DISS den var ju as ful

  1. Lova Lindqvist skriver:

   jag tycker om den

   1. Linnea Grenemark skriver:

    Jag gillar också den

 57. Maria skriver:

  HissHissHiss! Dock se till att du GÅR och köper den så att den inte tappar päls etc. :) en BRA väst ligger på ca 1000-1500 kr, kram

 58. missTracey skriver:

  DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSS

 59. traceydoll11 skriver:

  diss diss diss

 60. Hedda Johansson skriver:

  Jag dissar den för jag är en EXTREM djurvän så att det finns inte. Jag kan inte ens döda en fluga utan att jag mår skitdåligt resten av dagen så jag dissar den.

  Just my opinion

 61. Linnea Grenemark skriver:

  hiss för det är snyggt jag håller med dig och sen är det också snyggt att ha en vit blus till västen

 62. <3Malin<3 skriver:

  jag hissar den den är sååå sjukt fin tycker jag!

 63. me suba skriver:

  EmmUTC Tirage en croix du tarot de marseille horoscope femme

 64. This blog was how do you say it? Relevant!! Finally I have found something which helped me. Thanks a lot!

 65. coloring page skriver:

  Yeah bookmaking this wasn at a bad decision outstanding post!.

 66. Lung Cleanse skriver:

  Some genuinely choice articles on this internet site , saved to bookmarks.

 67. This site may Hi there! I just wish to give an enormous thumbs up for the nice info you?ve right here on this post. I shall be coming again to your blog for extra soon.

 68. to read more skriver:

  I truly appreciate this blog post.Much thanks again. Keep writing.

 69. Im grateful for the blog post. Really Great.

 70. of money in getting high quality Search engine optimization software if you

 71. This is one awesome post.Much thanks again.

 72. Touche. Solid arguments. Keep up the great work.

 73. Houston skriver:

  Just discovered this site thru Yahoo, what a pleasant shock!

 74. Do Phuot skriver:

  Thanks for every other great post. The place else may anyone get that kind of information in such an ideal way of writing? I ave a presentation subsequent week, and I am on the look for such info.

 75. this website skriver:

  Wow, great article post.Really thank you! Much obliged.

 76. Very good post.Really looking forward to read more. Keep writing.

 77. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I ave truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 78. 389poker.online skriver:

  Tremendous things here. I am very satisfied to look your post.

 79. buy lol smurfs skriver:

  This very blog is definitely entertaining additionally amusing. I have discovered a lot of helpful tips out of this source. I ad love to visit it every once in a while. Thanks!

 80. click here skriver:

  Lovely just what I was searching for.Thanks to the author for taking his clock time on this one.

 81. go skriver:

  Thankyou for all your efforts that you have put in this. very interesting information.

 82. Your style is really unique compared to other people I ave read stuff from. Thanks for posting when you ave got the opportunity, Guess I will just book mark this blog.

 83. I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks!

 84. omlet arcade skriver:

  Wow! Thank you! I always wanted to write on my website something like that. Can I include a fragment of your post to my website?

 85. W88 skriver:

  Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this article and the rest of the website is also really good.

 86. what is mca skriver:

  Look advanced to far added agreeable from you! However,

 87. Thank you for your post.Thanks Again. Really Cool.

 88. visit website skriver:

  I truly appreciate this post. I ave been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again!

 89. It as actually very complex in this busy life to listen news on TV, thus I just use web for that reason, and take the hottest news.

 90. click here skriver:

  Keep up the superb piece of work, I read few articles on this web site and I conceive that your site is very interesting and has lots of superb info.

 91. What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate link for your host?

 92. visit website skriver:

  There is certainly a lot to learn about this topic. I like all the points you ave made.

 93. Major thanks for the article post.Thanks Again. Really Great.

 94. generic viagra skriver:

  Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is excellent, let alone the content!

 95. Instagram likes skriver:

  Well I definitely enjoyed reading it. This article provided by you is very helpful for proper planning.

 96. There as certainly a great deal to learn about this issue. I really like all of the points you made.

 97. It as hard to find experienced people on this subject, however, you seem like you know what you are talking about! Thanks

 98. cheap taxi skriver:

  Really informative blog article. Really Cool.

 99. Hosting Reviews skriver:

  It as not that I want to copy your web-site, but I really like the layout. Could you tell me which style are you using? Or was it custom made?

 100. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable.

 101. univerzitet skriver:

  You are my breathing in, I possess few web logs and rarely run out from to brand.

 102. Rattling great information can be found on website.

 103. Automotive skriver:

  Some really select posts on this website , saved to my bookmarks.

 104. Thanks for the article.Really looking forward to read more. Really Cool.

 105. this website skriver:

  Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content!

 106. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 107. bodrum escort skriver:

  Usually I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very great article.

 108. Just wanna state that this is handy , Thanks for taking your time to write this.

 109. Thank you ever so for you post.Much thanks again. Fantastic.

 110. my site skriver:

  I just want to say I am just newbie to blogging and certainly liked this website. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You definitely come with perfect articles and reviews. Regards for revealing your blog site.

 111. Dong skriver:

  Major thanks for the blog.Thanks Again. Much obliged.

 112. It as very effortless to find out any topic on net as compared to books, as I found this paragraph at this web site.

 113. ho so cong ty skriver:

  I really liked your post.Really thank you! Awesome.

 114. I have discovered that smart real estate agents everywhere you go are starting to warm up to FSBO Advertising. They are noticing that it’s more than simply placing a sign post in the front property. It’s really concerning building interactions with these dealers who sooner or later will become buyers. So, whenever you give your time and efforts to helping these vendors go it alone – the “Law of Reciprocity” kicks in. Interesting blog post.

 115. You have mentioned very interesting details ! ps nice website . To grow mature is to separate more distinctly, to connect more closely. by Hugo Von Hofmannsthal.

 116. Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person as web site link on your page at suitable place and other person will also do same for you.

 117. Nwokolo skriver:

  Major thankies for the blog post.Much thanks again. Will read on

 118. Thank you ever so for you blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 119. klm promo code skriver:

  you have an excellent weblog right here! would you like to make some invite posts on my weblog?

 120. Very interesting subject, regards for posting.

 121. These are in fact wonderful ideas in regarding blogging.

 122. Really informative post.Thanks Again. Cool.

 123. Incredible points. Outstanding arguments. Keep up the amazing spirit.

 124. budget dumpster skriver:

  Really informative blog.Thanks Again. Great.

 125. Major thanks for the blog article.Much thanks again. Much obliged.

 126. hip hop skriver:

  I simply could not go away your website before suggesting that I really enjoyed the standard info an individual provide to your visitors? Is gonna be back continuously to inspect new posts

 127. visit website skriver:

  Thanks for all the answers:) In fact, learned a lot of new information. Dut I just didn`t figure out what is what till the end!

 128. visit website skriver:

  Real fantastic information can be found on site. I can think of nothing less pleasurable than a life devoted to pleasure. by John D. Rockefeller.

 129. this website skriver:

  It as going to be ending of mine day, except before end

 130. for more info skriver:

  This content has a lot of great information that is apparently intended to make you think. There are excellent points made here and I agree on many. I like the way this content is written.

 131. Yay google is my world beater assisted me to find this great site!.

 132. pretty handy stuff, overall I consider this is really worth a bookmark, thanks

 133. Real good information can be found on blog.

 134. When someone writes an paragraph he/she keeps

 135. more details skriver:

  My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 136. explore skriver:

  Muchos Gracias for your blog post.Thanks Again. Want more.

 137. It was big joy to detect and read this comprehensive blog. Fantastic reading!

 138. Dentzz skriver:

  Incredible the following some hair extensions fit nicely to the your natural hair while others do not fit easily,

 139. page who has shared this great paragraph at at this time.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *