Tips på 2 consealer!

garnier1_jpg_e_424d253063f362b09ff2c8e441f6d00f

Först är det en garnier roll-on anti dark circles concealer. Detta är min all time favourite concealer, den är så sjukt bra och man ser väldigt pigg ut under ögonen med ett väldigt naturligt resultat. Det är en metall (eller nått) kula på den och när man rullar den under ögon så kyler den och tar bort mörka ringar! HÄR är en länk till den.

article-2195821-14C0FC43000005DC-333_196x350

Den andra concealern är denna ifrån Maybelline och det är deras Instant age rewind concealer. Jag älskar denna också, sjukt bra concealer! Denna har lite mer täckning för mer synliga mörka ringar och täcker allt i sin väg så om man har fått en väldigt röd finne, dutta på lite av denna concealern! HÄR kan ni hitta den.

13 kommentarer

13 kommentarer på “Tips på 2 consealer!”

 1. Julia skriver:

  Metall* Jag älskAr också båda två

 2. isan skriver:

  du är bara bäst! har egen häst heter miss tharantella (ella)

 3. Emmie skriver:

  Använd inte den översta concealern. Du blir orange av den ett big nono.

 4. Emilia Welander skriver:

  Köp inte eller använd inte Garnier, roll-onen, den tar inte bort riktigt mörka ringar och lämnar resultatet Apelsin under ögonen. (Alltså orange, och ingen verkar ha sett/fattat de?!)

  http://www.milami.blogg.se
  Skulle betyda allt Loves <3

  /Mila

 5. Emilia Welander skriver:

  Och snabbt tips till Lisa! Lär dig stava och uttala ”All time favorite” innan du nämner de för över 100 000 människor.

  /Mila

 6. nej skriver:

  går inte riktigt att ta dig seriöst med din stavning ibland.

 7. Anonym skriver:

  Du behöver inte använda concealers. Om du sover och äter så får du inte mörka ringar under ögonen! Bara ett tips om du vill ha din hy fin när du blir äldre!

 8. Mimmi10003 skriver:

  vill ha båda verkar så bra.

 9. <3Malin<3 skriver:

  är fit me än bra concealer?

 10. <3Malin<3 skriver:

  täcker den?

 11. anonymous skriver:

  I just want to tell you that I am newbie to blogs and honestly loved you’re web page. Very likely I’m going to bookmark your blog post . You surely come with good posts. Thanks for sharing with us your blog.

 12. I simply wanted to make a quick note to express gratitude to you for all of the unique information you are showing on this site. My prolonged internet look up has at the end of the day been paid with extremely good know-how to write about with my friends. I ‘d believe that we visitors are very much fortunate to live in a wonderful website with many brilliant individuals with helpful suggestions. I feel quite privileged to have discovered the web page and look forward to tons of more fabulous times reading here. Thank you again for a lot of things. click my site here – alternative medicine institute kolkata

 13. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *