Intervju

Hej, en ifrån en tidning kom till mig efter skolan runt fyra och intervjuade och tog bilder oså, tyckte det var skit kul! Så nu ska jag redigera en post video med post jag fick förra veckan då jag var i Luleå!

20140218-180303.jpg

15 kommentarer

15 kommentarer på “Intervju”

 1. Anonyma jag skriver:

  Hej!
  OOh va kul :) Kommer du säga mär tidningen kommer ut?? <3
  Kraaam :)

  1. Cecilia skriver:

   Tidningen kanske inte kommer till just dig eller säljs där du bor!!

   1. Anonyma jag skriver:

    Hej Cecilia.
    Jag tänkte för tidningen kanske kan läsas på nätet ;)

    1. Cecilia skriver:

     Ja men dom är såna privata tidningar som inte är som GT eller Aftonbladet som brukar kosta pengarpå internet

 2. deliatimpu skriver:

  jag älskar dig och är ett fan i love you

 3. deliatimpu skriver:

  kan du skika hem till mig din autograf snälla

 4. Rebecka Antonsson skriver:

  Vad kul! Jag gav dig ett kuvert på fanträffen ^^
  Längtar tills du lägger ut den :D

 5. Aline Sunnerdal skriver:

  Finaste bilden på dig

 6. Nellie Kaasinen skriver:

  Hej misslisibell.. Jag fyller snart år och jag önskar mig VS PARFYMER och jag undrar vilken luckt du tycker bäst om? Love you <3

 7. Lina skriver:

  Ta inte på dig en alldeles för stor bh och rikta kameran mot brösten, ett tips bara.

 8. Read More Here skriver:

  I simply want to tell you that I’m all new to blogging and really loved this web-site. Probably I’m likely to bookmark your blog . You definitely come with really good articles. Appreciate it for sharing with us your blog.

 9. pretty helpful material, overall I feel this is really worth a bookmark, thanks

 10. You actually make it appear really easy with your presentation however I in finding this topic to be really one thing which I think I would by no means understand. It sort of feels too complicated and very vast for me. I am looking forward on your next post, I’ll attempt to get the hang of it!

 11. What gurus are typically not implying around Ataşehir kurye plus the way it has effects on you.

 12. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *