Varför?

Hej!

Både jag och reportern som var hos mig idag undrar… Varför läser eller tittar just du på mig? Kommentera varför DU gillar att läsa min blogg och titta på mina videos♥ bild.JPGfg

225 kommentarer

225 kommentarer på “Varför?”

 1. T-nice skriver:

  Jag gör det för att jag får insperation av dina videos och din blogg! Jag tycker också att du är en bra person!! LOVE YOU! <3

 2. Tilda Holmberg skriver:

  du är rolig! och jag tittade lite på youtube och hitta dig och fastna och nu prenumenerar jag på din youtube kanal och din blogg!<3 du är söt!!!!!!!<3

 3. Star Bell skriver:

  Jag tittar på dina videos och läser din blogg för att….ja du är bra och…ja, du är så härlig person, du är BÄST och..när du tar upp vissa inlägg om hat kommentarer osv så blir man stark..och i alla videos är du glad i och det smittar liksom av sig kan man säga, men ja, det kanske var lite dåligt förklarat men ja…Jag ÄLSKAR dig Lisa! :)
  Kram!! <3<3<3<3

 4. Lovisa Niklasson skriver:

  Jag tycker det är så otroligt coolt att du gör det du älskar, står upp för dig själv och följer dina drömmar oavsett vad alla tycker. Du gör verkligen det du brinner för!

 5. YuPing skriver:

  Jag tittar på din blogg och videos För att jag får inspiration av dig på smink outfits hur man sminkar sig och vilka produkter som är bra och inte så dyra. Jag brukar köpa några av sakerna som du tipsar om eller berättar om dem. Jag tycker också att du är Jätte Jätte Söt

 6. sdfsdfsdf skriver:

  För att du är en underhållning när man har skitråkigt

  1. Maja skriver:

   håller mä

 7. julle skriver:

  Om jag ska vara ärlig så vet jag faktisk inte

 8. Anna Isberg skriver:

  Jag kollar på din kanal för att du är rolig och gillar mode och skönhet och för att du är bäst på hela youtube tycker jag .Jag läser din blogg för att du alltid skriver roliga tipsande och bra inlägg du har världens bästa blogg …Love you!!

 9. Saga Backlund skriver:

  Du är bra på det du gör. Du är en jätte fin person. Du bloggar bra så man blir inspererad. Dina videos är bra och jag har prenumererat på dig as länge. Du ska verkligen fortsätta med det du gör.

 10. Ronja01 skriver:

  Gör de för tycker du ger bra tips som funkar om smink o sånt och de e bra när de kommer någo nytt varje dag :D

 11. Kappis skriver:

  Du är ung och jag har följt dig väldigt länge. Du är ett år yngre än mig. Dessutom är du kul att kolla på. :P

 12. Nour Shade skriver:

  För att du är inte en som överdriver med prat på tillex haulvideos eller när du ska visa en smnkprodukt och du är du typ jätte snäll :* man ser det på dig:) och sen är du på någotsätt bäst på youtube på smink och sånt även om dom är gladfärgade sminkningar

 13. tothedeath.blogg.se skriver:

  Just för att du uppdaterar youtube väldigt ofta blir det roligare att följa :) Jag är inte intresserad av smink så de videorna undviker jag ofta, men hauls och sånt är kul att titta på!

 14. Anna Isberg skriver:

  Du gör värkligen det du brinner för och du struntar i haters det gör dig till en stark och modig tjej du kan tipsa någon som precis har börjat med youtube och du kan visa alla att oavsett hater så är vägen för dig fri du behöver ingen hjälp för att bevisa för alla att du är stark och modig jag älskar dig för jag är en Lisibell och för att du forsätter med det du brinner för oavsett svåra risker för du är den starkaste tjej som vandrat på dena gjord glöm inte det och sluta aldrig med det du gör utan dig skulle det inte finas nån glädje/skratt/lycka eller nån Lissibell glöm inte att du har två familjev dina fa

  1. Anna Isberg skriver:

   Fans och din rediga familj love you

 15. Anna Isberg skriver:

  Fans och din rediga familj

 16. Aline Sunnerdal skriver:

  Du tipsar om smink som inte är så dyrt och lätt att få tag på! Typ Elf istället för Mac ! Det är bra

 17. Emelie Cederhag skriver:

  Du är söt, snäll, skrattar hela tiden som är så gulligt, du bloggar jätte bra och gör inte så att man tycker att det blir tråkigt att läsa dina inlägg. Du redigerar jätte bra och gör intressanta och roliga videos. Jag tror att många blir insperad när du gör så fina sminkningar och gör hauls från olika bra hemsidor som alla kan handla på ” som du själv sagt!

 18. Anonym... skriver:

  Du ger jättebra tips och idéer som t.ex. nån ny mascara du berättar om för ett bra pris för såna som kanske börjt med smink eller bara gillar de och du är så fin så man vill bara kolla på dig. Du redigerar superotroligt och de är amazing att du hinner med allt, familjen, kompisar, skola, stallet och framför allt då youtube och bloggen. De tar ju flera timmar att göra en video och sedan redigera. Måste vara hårt. Iallafall

  1. Anonym... skriver:

   ….är du bara bra och underhållande för sånna i din ålder samt högre och lägre! Videos för alla åldrar :) <3

 19. ellenbrappi skriver:

  Jag ÄLSKAR dig för att du är den du vill vara du struntar i om andra skriver och säger hur DU ska leva.
  Och det är så intressant och roligt det du skriver!

  Jag kollar på dina videor för att det är så roligt att se dig om och om igen! Det är inte så att man tröttnar på det, utan man uppskattar det! Du är den du är och det kan bara du ändra på <3
  Never give up<3<3

 20. Maja skriver:

  Jag läser din blogg för att du är duktig på smink och mode och du bryr dig inte om hat kommentarer, jag har inte kollat på dina videos och läst din blogg så länge men du är verkligen grym på det du gör och det syns verkligen att du gillar det:)

  Ps. När kommer room touren?

 21. Anonym... skriver:

  älskar dig! <3

 22. jojjo berg skriver:

  För du är bra på det du gör! Och lär en mycket om smink o mode!

 23. Therese Marjakangas skriver:

  Jag läser din blogg för att du är den du vill vara du struntar i om andra skriver hat och säger hur DU ska leva.
  Och det är så intressant om det du skriver!

  Jag kollar på dina videor för att jag uppskattar det! <3
  Never give up<3<3

 24. Anonym skriver:

  Jag kollar på dig därför att du är alltid glad och nöjd med vad du har! Ibland kan du vara ledsen men det kan ju alla, men då får du prata ut dig och det är 100 tusentals människor som faktiskt bryr sig och du ska veta att vi stöttar dig i alla lägen!♡ Du är så stark jag har nog inte sett en starkare tjej i mitt liv! Även fast du får flera hatkommentarer varje dag så bryr du fig inte! Du går din egen väg och struntar totalt i vad andra tycker om att du är ful, använfer för mycket smink, shoppar för mycket m.m. Jag menar det är ju ditt eget liv du får göra exakt vad du själv vill och ingen ska hålla på att klaga! De har ju faktiskt ett eget liv. Du är alltid så positiv i dina videos och glad du ger värkligen mycket till oss♡ du står i 2 timmar för att träffa alla som har kommit till fanträffarna, du stannar om det kommer ett fans på stan. Det märks att du gillar oss, eller snarare älskar oss, men det är ju vi som älskar dig! Du är så himla fin och modemedveten! Och jag längtar till varje video♡ Men om det inte kommer någon börjar jag inte klaga på dig som vissa andra utan jag fattar att du också har ett liv än att sitta framför kameran, familj och vänner! Din blogg kollar jag en gång i timmen! Den är bäst, sluta ALDRIG med det du gör för du ÄGER♡♡
  Kramar från en Lisibell

 25. Jacqline skriver:

  För att du gör bra videor som man kan kolla på, och du är just i den åldern alla vill vara i när man blir känd och du lyckades med det och du ger tips till folk vad som är bra och inte bra, du tipsar om produkter som är bra osv. Och för att du struntar i vad folk tycker om dig och gör vad du tycker är roligt, du tar helt enkelt bara inte åt dig! Det är super roligt att komma hem från skolan och så går man in på din blogg och läser allt du har uppdaterat och du är väldigt online på din blogg eftersom att du uppdaterar varjedag :)

 26. linnea skriver:

  För att jag älskar dig över hela mitt hjärta <33

 27. Lisa skriver:

  För att man blir väldigt glad av att se dina videos eller läsa din blogg! Du är väldigt söt och bra på det du gör! Kram

  1. sigrid skriver:

   Jag håller med!

 28. Sara skriver:

  jag läser din blogg för att du skriver vad du tycker och tänker. och för att du är bra på att bara vara dig själv och för att du är sjukt snygg söt och en grym modell.
  jag tittar på dina videos för att du är så duktig att stå framför kameran och bara göra det du älskar och för att du bara är dig själv och bryr dig inte om vad andra tycker och tänker om dig och självklart för att du är snygg söt och bara bäst!!!! Älskar dig Lisa!!

 29. Izabella Cyprowska skriver:

  Jag lärs och tittar på dig på YT för att du är söt, snygg , super bra på allt du gör, du skriver om både mode, smink, skönhet och vardag. Du verkar jätte jätte snäll och du bra på allt du gör liksom! PUSS O KRAM !

 30. Paula Unghanse skriver:

  Jag läser och kollar på dina videos för dom är grymt bra! Asså du klär dig snyggt och är grymt duktigt på att sminka och du verkar som en härlig tjej. Sedan delar vi världens bästa ämne, H Ä S T A R! Skulle grymt gärna vilja träffa dig här i Stockholm, få tips om kläder och smink och jag skulle gärna vilja träffa dig om ridning också! Själv rider jag SM med mina 2 älskade B-Ponnys . Allafall grymt roligt att läsa din blogg, önska du kom till Stockholm ❤️❤️

 31. Hawra cool skriver:

  För du har så bra kvalité och så roliga videos mina vänner tycker att du är tråkig men ja o min BFF tycker om dej o min BFF reste till lule men hon misssade fanträffen o hon är skit ledssen nu men I allafall Gillar Dina videos.

  Kram:)

 32. Nour Shade skriver:

  Misslisibell grattis för att du har fått 1 000 000 visningar:) på den dära skincare’s videon

 33. Thelma Olsson03150 skriver:

  För att du är världens bästa 12 åring! Du är så himla bra på att göra videos. Man blir aldrig uttråkad och man blir super glad!
  Jag gillar att läsa din blogg för att du är social här och för att du skriver om intressanta saker! <3 Kram!<3

 34. Frida skriver:

  Jag tittar på dig för att du är såå duktig på det du gör och du är klok! Älskar dig och dina videos!Var på din senaste fan träff!/

 35. michaela skriver:

  För att du är så gullig och söt och trevlig du gör bra videos och för du är den du är……älskar dig lisa<3<3<3

 36. Natalie Fagerlund skriver:

  För att du verkligen står upp för vem du är och vad du säger! Du är så otroligt duktig på det du gör och jag lär mig mycket av dig. ❤️ Du är en stor förebild för mig och jag hoppas du aldrig tänker sluta med det du gör!
  4-ever Lisa fan! :)

 37. kia skriver:

  Du gör vad du själv vill och bryr inte om vad andra talar.och du e söt

 38. Coocie skriver:

  Du är speciell och rolig och bäst på det du gör!
  Du har en underbar personlighet
  Även fast jag aldrig har mött dig så känns det som om jag känner dig perfekt!
  Du är också så stark och sår emot all hat
  I love You Lisa<3<3

 39. moa-i-stallet.se skriver:

  Oj du är så bra så jag kan inte skriva hur bra du är!?♡♥♡ Men för att du är en sån fantastiskt tjej och är GRYM på det du gör! Du och jag gillar samma saker! Jag följer din blogg varje dag och minut! För att du skriver så himmla bra och att du har roliga bilder. Jag kollar på dina videos för att jag tycker du är GRYM! Jag har lärt mig MYCKET av dig! Jag kommer till hors sow i Göteborg så hoppas att jag ser dig!
  Du är min☆ STÖRSTA★ förbild och kommer alltid att vara det♡♥♡
  Sluta inte med det du gör♥♡ ♥:-)♣♧★★

 40. Ecke skriver:

  För du är speciell, du hör vad du vill bryr dig inte om hat och är bara en fantastisk person och är väldigt snygg

 41. Daniela skriver:

  Du är en inspirerande person. Du har kommit långt men ändå så ung. Du är snäll och du kan verkligen det du gör. Jag är tagen av din känsla för smink,stil och framförallt humor du är så glad i dina videos. Och så stark! Du är en förebild för flickor och pojkar i olika ålder. Jag är en av dina äldre fans är 17 år :)

 42. Moa skriver:

  För att du är underbar och gör jätte bra videos jag är ditt allra största fan tittar på dina videos varje dag!!!<3<3<333

 43. Vicky skriver:

  Du är en grym förebild! Mitt intresse för smink hjälpte du mig med! Älskar dig! En sjukt bra förebild!!

 44. sigrid skriver:

  Jag kollar på bloggen/videorna för att du är snäll söt snygg bra fin och du är såååååå duktig på det du gör.
  I ♥YOU LISA
  Ps.önskar jag var din vän.

 45. jenny waxin skriver:

  Jag tittar på dina videos och läser din blogg för att du är så bra på det du gör och värkligen är dig själv! Kärlek till dig Lisa!❤️

 46. Guest skriver:

  jag gillar att kolla på dina videos för när jag har blivit arg så hjälper det mig så jag mår bra:)

 47. Elle skriver:

  Jag kollar på dinna videos och blogg för du är en så himmla stor insperations källa. Du är bra på det du gör och gör det även fasten du får haters, du är min förebild även om vi är lika gammla.

  Du är personen som räddar mina dagar, mår jag dåligt så behöver jag bara gå in på din blogg sen är jag glad igen. Dinna videos/inlägg har räddat mig ett fler tal gånger och det är därför jag går in på din blogg, tro det eller ej men det är du som hjälp mig upp när jag mått som värst och det är det som gör din youtube kanal och blogg så speciel, Tack för att du finns Lisa!!Och även tack till att du finns här som Misslisibell <3

 48. Anna-Maria skriver:

  Du är fantastisk, gullig, jätteduktig på det du gör, är dej själv o bryr dej inte om skiten du får.
  Fortsätt vara lika stark som du är och sluta aldrig. Skullle aldrig kunna leva utan dej! Puss o kram <3
  PS. Jag är i från Finland så jag kan tyvärr inte träffa dej :((

 49. =) skriver:

  Jag har ingen aning

  1. Isabelle skriver:

   Haha =)

 50. Esther skriver:

  Jag tittar på dina videos och din blogg för att jag inspireras av vad du gör och du är så stark och rolig .. Du är bäst på att sminka och göra videos.
  Love u♥♥♥♥

 51. Felicia ♥ skriver:

  För att du sprider glädje och positiv energi! Jag tittar på dig och läser din blogg varje dag och du är en sådan stor del av mitt liv vilket känns lite konstigt eftersom att du inte alls vet vem jag är. Jag började titta på dig sommaren 2012 men jag har nog sett alla dina videos för jag söker ofta på ”MissLisibell/Lisa01j” på YouTube och klickar runt, vissa har jag nog till och med sett ca 10 gånger, haha! Du har verkligen utvecklat ett sådant stort intresse för smink hos mig och det är jag evigt tacksam över! Du står faktiskt för den första beauty-videon som jag såg, det var din morgonrutin.
  Är i alla fall så sjukt glad att jag hittade dig för du förgyller verkligen min vardag och jag ser upp till dig! Hoppas du läser det här så du får veta hur viktigt du är för mig!
  Puss och kram! / Felicia 13 år, Lisibell ♥

  1. Felicia ♥ skriver:

   Ps: Skulle aldrig tänka mig att sluta följa dig, det skulle verkligen saknas något i mitt liv då! ♥

 52. love u Lisa skriver:

  Jag läser din blogg och tittar på dina videos för du får mig att bli glad och du inspererar mig<3 du är en av mina förbilder<3 jag älskar dig<333

 53. lina skriver:

  Jag tittar på dina videos för att dem är så roliga och jag skulle aldrig tröttna på dina underbara videos ❤️

  Jag läser sin blogg för att du ger oss fakta om t.e.x om rökning osv och andra spännande inlägg och samma här jag kommer aldrig att tröttna på att läsa din blogg för den är helt underbar ❤️

 54. Selma L skriver:

  Jag kollar på dig för att jag gillar det du gör och du är bra på det

 55. anna-cornelia. ♡ skriver:

  Jag älskar det du gör & du äger! Du är också dig själv & bryr dig inte om haters. Det ger mig inspiration & jag bör glad när jag tittar på dina videos eller läser din blogg. Älskar dig <3

 56. Mathilda Bäst skriver:

  För att du är grymm!Du är speciell och är modig o stark,du står imot allt hat och är en riktigt bra förebild!Du gör bra videos med bra innehåll som inte är förlånga eller långtråkiga,du filmar med bra kvalité.Din blogg lika så,intressanta o lagom långa inlägg.Du är grymm på det du gör o ger en maaasssaaa bra tips!Detta är några anledningar till varför jag följer just dig!❤️❤️

 57. the boss of the world skriver:

  För att du är dig själv och gör de du tycker om du bryr dig inte om haters du e en riktigt grym bloggare och youtobare din blogg är lika intresant som du e och du ger mycket tips stay strong 4 Aver
  …..4 aver a fan

 58. Ariaana skriver:

  Lisa, mina anledningar till varför jag kollar på din youtube kanal o läser din blogg är pga att du gör det du älskar, och råkar vara riktigt riktigt bra på det dessutom! Det är jätte kul att kolla på dig, du failar på dina videos ibland när du tappar saker 24-7 men det är ok, jag får mig ett riktigt härligt skratt när du från ingenstans tappar en sak XD Jag lovar och svär jag kollar din video typ 3 gånger i timmen med hopp på att en ny video har kommit upp, det har blivit lite sämre uppdatering på sistonde men jag vet hur det är att gå i årskurs 6 o göra sitt bäst hela tiden! Men du det är så underhållande o kul att kolla på dina videos med tanke på att du är lika gammal som mig, gillar samma saker, kollar likadana videos o filmer samt serier.. och då är det såklart roligt att kolla på dig och spamma din kanal hela tiden, hehe,

  Fortsätt med det du gör tjejen, vi älskar dig Lisa Jonsson. <3

 59. Isabelle skriver:

  För att du är bäst och du är grym på det du gör

 60. irma skriver:

  du är bara bäst ,söt,rolig,snäll,modig,stark och vi älskar dig<3 <3 <3 <3 <3 <3

 61. manda skriver:

  Jag kollar på dig för att dina videos är bra och du är fin och jag är också intresseradav mode och smink så därför :) Du är jätte bra Lisa för man röttnar aldrig :D

 62. Elin.A skriver:

  Du är bra för du bloggar om roliga saker

 63. Engla skriver:

  Du är dig själv och du tar inte dig själv på så mycket allvar! Man känner liksom igen sig och du gör videos på det vi vill och du är öppen och glad!
  Du inspirerar!!!!
  <3 U LISA!!!!!

 64. ~Love~ skriver:

  Du är bäst Lisa!!! Du gör bra videos… Din blogg läser jag varje dag för att du skriver bra saker och sånt:) Du gör de du gillar och de är bra!!!!:)

 65. Jossan skriver:

  Du är inte som alla andra.
  Du är spisiel det går inte sätta det med ord.

  Älskar dig/mvh Jossan :)

 66. Elsa skriver:

  Du är en trevlig tjej som älskar dina fans och alla har fått då mycket tips om dig du är söt vacker och cool och man känner sig bättre när man kollar på dina videos❤️

 67. ally skriver:

  Du är en trevlig tjej. Du är bäst på att göra videos. Du är cool, sött mm.

 68. :) skriver:

  jag går nog in på din blogg för att du är en väldigt stark person och verkar vara någon som bryr sig om alla, du är en söt, glad och verkligen en trevlig tjej som gör en pigg och glad. Du är helt enkelt en bra bloggare också.

  Varför jag går in på din youtube kanal är för att, ibland när jag ska träna, redovisa eller bara känner mig lite nervös så är det bara att klicka sig in på din youtube kanal och se dig göra någonting. Det funkar alltid!
  Något i din röst gör så att man blir glad och slutar tänka på allting runt om sig och bara fokuserar på det som är bra och att man ska klara av redovisning osv.
  Du inspirerar även folk att stå för vem dem är och strunta i vad andra tycker och tänker om en.
  Du är grym som du är!
  / Många kramar. :)

 69. Isabella Rönni skriver:

  Därför du lägger ner så mycke tid för att de ska bli så bra som möjligt för oss. Du är så inspererande och alltid så posetiv. Du har bra kvalete’ så de blir roligare att kolla. Du fick även mig att börja med youtube, även fast de inte går så bra för mig:S
  Kolla gärna in min kanal och prenumenera gärna(: http://m.youtube.com/channel/UC0CC-ZRMIctK5K4HZ6odvug
  Skulle bli as glad då:)
  Du är en jätte bra förebild, verkligen, jag menar det:D

 70. M:F skriver:

  Hej!
  Du är mycket bra Youtube bloggare men i bland ser jag på Keyyo om du vill kolla i så fall på henne hon är typ som du men hon gör lite andra saker men jag tycker att du kanske kan kolla in keyyo på youtube Mvh en anonym skrivare

 71. Cindy! skriver:

  För att du gör så himla bra videos! Du står alltid för vad just DU tycker och du är så himla underbar! Jag älskar dig så grymt mycket Lisa! Önskar verkligen att jag fick träffa dig! Dina vänner måste vara lyckliga för att dom har dig! Ha världens bästa dag! ILY!

 72. Sandra skriver:

  Därför att jag inte har ngt att göra och för att det är kul att stalka dig!Cx

  1. Sandra skriver:

   emm vill bara tillägga att jag inte tycker om dig! ;]

   1. Idil Hiloule skriver:

    Och jag vill bara tilläga vrf?

    1. anna skriver:

     Vrf måste du vara så elak lisa är en rolig, glad och grym person och du kan inte komma till den nivån.

 73. Izabella skriver:

  Jag tittar på dina videos för att:
  1: Vissa är roliga! :)
  2: Man får inspiration!
  3: Man får tips på smink, kläder osv.
  4: Det är väldigt kul att kolla på dina videos t.ex när man har
  haft en jobbig dag och bara vill strunta i allt och kolla på nått bra!
  5: Man blir nyfiken på vad du gör i dina videos så man bara måste kolla!
  6: Du är en förebild för väldigt många!
  Det är därför jag kollar på din blogg och dina videos!!

 74. Anyarin skriver:

  Du köper inte dyra kläder, du köper saker som alla kan köpa och visa upp den på ett bra sätt. Du inspera folk väldigt mycket….därför gillar många dina videos. Du är bara 12 år och har verkligen talang med sminkningar o sånt du gör. ’
  Och du gör bara inte smink video . Du gör ju också frågestund, och du lägger upp video där du försöker göra saker, och du kanske var ”cool” och roligt” så många tycker om dig.
  Jag kolla på Misslisibell och läser på det här bloggen för ….asså…jag vet inte varför? Hela jag vill bara kolla och läsa om dig… det är bara så. Du gör det så lätt och bra!
  Den dagen jag såg dig på youtube för första gången var sommaren 2013 och jag ba skrek rakt ut när jag såg dig.
  ” Gud, vad bra hon är” Och från och med den dag så har jag typ beroende av dig. Kanske inte beroende men jag verkligen älskar allt du gör. Bara för att man är känd behöver man inte vara bäst på allt. Men det du gör ska du veta att jag älskar det! Jag är också 12 men jag sminka mig typ aldrig men det är för så himla kul att kolla på dig och läsa allt du gör….!

 75. Michelle skriver:

  för att du är jätteduktig på det du gör! :)

 76. Julia skriver:

  För att du är dig själv, mycket roligare o titta på dig som kan bjuda lite på sig än sånna stela, ja du fattar. Sen har vi samma intressen, är lika gamla o så, vi är lika o ja bjuder också på mig o är nästan aldrig seriös när jag är med kompisar och så, jag gillar dig, du verkar vara en bra kompis.
  Kram :)

 77. Cicina skriver:

  jag kollar för de är grymma o jag tycker om att smika mig och då när jag kollar på dina typ smik videos och anndra så får jag tips hur jag kan göra :)

 78. Cicina skriver:

  och för du är fin o dig själv :)

 79. sama skriver:

  För att jag gillar att sminka mig så jag tittar på dina smink videos o för jag älskar din personlighet jag tittar på de andra för att det ska bli lite förändringar på vem jag tittar på

 80. Fyasaman S skriver:

  För att dina videos dyker upp överallt

 81. Sonja Eriksson skriver:

  lisa jag tittar på dig för att du är sååå söt, och så rolig, dom flesta youtubers är inte sig själva men det är verkligen du, du är min förebild och villm verkligen bli som dig, du bryr dig inte om vad andra tycker och du står upp för det du tycker du är bara den underbaraste personen so finns i VÄRLDEN LISA älskar dig PUSS PUSS PUSS tusen gånger på dig

 82. Tea Stoltz skriver:

  Lisa Jonsson-
  Innan jag kollade på dig var allting tråkigt. Jag visste inte vad jag skulle kolla på men när du kom så blev jag ditt fan direkt! Jag var också en av dina första hundra följare :)
  Älskar dig Lisa!!!!! Kram Tea!

 83. ellenn skriver:

  För att du är bäst. När jag ser dig så kan jag inte sluta kolla på dig. Du är den BÄSTA ILOVEYOU

 84. Emelie skriver:

  Jag älskar dina videos och din blogg. Du är en sån ung skön person och vågar alltid vara dig själv. Även om du sminkar dig eller tex. använder klackskor så ha inte det så himla bråttom med att bli vuxen. Kram! <3

 85. Idil Hiloule skriver:

  Jag vet inte. Din blogg är grym, och jag har läst din blogg nu i över ett år!

 86. Miss Tilda skriver:

  Hej. Jag tittar på dig för att du ger sjukt bra tips (både mode och smink.) Du är alltid dig själv och du vågar stå för den du är. Jag ser upp till dig (fast vi är lika gamla) och kollar på dig varje dag! Älskar alla dina videos och inlägg. Jag tröttnar aldrig!PS: Hejsan alla läsare. Kan ni kolla in på min blogg och följa mig? Vore så himla snällt. Skriver om smink, mode och vardag!
  Min BLOGG: http://www.misstildas.blogspot.se

 87. Ellen skriver:

  Jag tittar på dina videos och läser din blogg för att jag bara gillar det. Du är dig själv och tänker på oss också, vissa personer som är kända som du läser inte all post dom får och är ofta väldigt själviska. Det roliga som jag tycker är att jag märkt att vi har samma intressen. Jag ÄLSKAR pommes och det var en sak som slog mig när du sa att du också gjorde det. En annan rolig sak är också att du bor så nära mig för jag bor i Strömstad och det ligger ca. 2 timmar ifrån dig. Allt jag kommer tänka på vad det e som jag gillar så märker jag att det liknar dig.

  Några saker vi har/hade (kanske förändrats för dig) gemensamt:
  1. Hästar/ridningen
  2. Pommes, haha XD
  3. Båda är 12 (fyller/fyllt 13)
  4. 156 cm
  5. Har haft vänner man inte kan litat på
  6. Har YT

 88. Yolo tjejen ... skriver:

  Jag vet inte varför jag titta nog på dig och läser din blogg för du är sjukt bra på smink,mode och sånt!DU ÄR BARA BEST

 89. Heidi Talman skriver:

  Kollar på dig för att du är uppmuntrande och så får jag idéer om smink o sminkningar av dig, du minns på Halloween när du hade hälfyen dödskalle o hälften natural, jag hade också så. Förlåt om du tyckte att jag inte skulle gjort det…. :) ÄLSKAR DIG LISA ♡

 90. yasmine skriver:

  för att dina videos är bra hur kan man prata med dig lisa snälla svara jag har inte facebook jag har inte twiter och jag har inte google konto och jag har inte youtube PUSS OCH JAG ÄLSKAR DIG LISA

 91. Hanna Karlsson skriver:

  Jag gillar dig för att du gör så bra videos och är så bra på att sminka dig! Och så har du en jätte bra blogg men jag vet inte varför jag gillar den, den är bara bäst!

 92. Heidi skriver:

  Du är SJUKT bra på att sminka dig, du är som den som lärde mig och sminka och din blogg är sjukt fin. Du skriver inget dumt eller fult och när du ser en hatkommentar så bryr du dig inte. Det är sjukt starkt gjort och du verkar ha ett starkt självförtroende. Vissa av mina kompisar säger att du är dålig och kolla inte på Misslisibell osv. Men jag bryr mig inte. Du har också ett hjärta av guld. Jag är en lisibell och du är ALLA lisibells drottning. WE LOVE YOU LISA <3

 93. LifewithZofia skriver:

  1. Din Blogg Äger!
  2. Du Gör Så Sjukt Bra Videos På YouTube!
  3. Du Är Så Söt!

 94. Ella skriver:

  Du gör en glad när man inte ler. Du är bra på att sminka dig. Man får bra idéer. Bra och fin blogg. Älskar bloggar och kanaler med uppdateringar ofta. Men då är ju bara sjukt söt så man kan inte sluta att kolla på dig och vad som händer i ditt liv. Brukar kolla på många olika på youtube men så fort jag kommer in så kollar jag först på din kanal. Söker alltid efter en ny video och ett nytt leende från dig. Tyckte det var ganska trist när du var i Norrland. Längtade efter dina underbara videos men följde din blogg extra extra noga! När jag ser nått hat om dig så börjar jag nästan gråta. Hur folk bara sitta och skriva hat till folk.mbara för man är känd eller vad man säger så ska man inte få mer hat för det. Tror man inte hade gått fram till dig och säga hat. Det är samma sak. Hatar det. Du har nog lyckliga kompisar. Vill vara kompis med dig för du vrakar vara en sån ärlig person. Som är sig själv. Du är bäst Lisa. Älskar dig till 110% ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 95. Jessica skriver:

  därför du är så himla grym får hatt vara 12 år bara

 96. tuva skriver:

  För du är sjukt söt och är riktigt awsome

 97. Miranda skriver:

  Du är en stor förebild för mig och du äger din blogg är bäst men du är den bästa du är snäll rolig och har bara bäst videos på youtube love you Lisa på bäst sätt<3

 98. Amanda skriver:

  Råkade radera min kommentar men här kommer den❤️

 99. emma skriver:

  jag tycker att du är bara så fin snäll o underbar!!!!!!! och så klart så gör du underbara sminkningar o blogginlägg! fortsätt me de du gör! du är sååå duktigt

 100. josefine123hmm skriver:

  För du e bäst och sjukt fin! och du gör bra videos

 101. styvanaoner skriver:

  för du är så bra!!

 102. mia skriver:

  jag började kolla på dina videos på Youtube för jag fick höra om en 12 åring som la upp sminkvideos osv… tycker det är onödigt att ha smink osv när man bara är 12 år! Men det är min åsikt. du verkar vara en gullig tjej men bli inte gammal för tidigt! njut av barndommen.

 103. Mimmi10003 skriver:

  så sjukt bra ger mig så bra tips

 104. Instant Phone Payday Loan

  Faxless Payday Loans In 1 Hour

 105. No Checking Account Payday Loans

  Payday Loans Faxless No Credit Check

 106. Very Nice Website

  I enjoyed reading your articles

 107. Vanessa Smith skriver:

  I liked your blog very much.

  I want to thank you for the contribution.

 108. I simply want to mention I am beginner to blogs and truly loved your web site. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You amazingly have terrific posts. Kudos for sharing with us your web-site.

 109. You can definitely see your expertise within the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

 110. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 111. Very nice design and great subject matter, nothing at all else we need : D.

 112. I like this post, enjoyed this one appreciate it for putting up.

 113. voirfilms skriver:

  I haven¡¦t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

 114. Great write-up, I’m regular visitor of one’s web site, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 115. voirfilms skriver:

  whoah this weblog is great i love reading your articles. Stay up the good paintings! You realize, many people are hunting round for this info, you could help them greatly.

 116. Health skriver:

  Normally I do not learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thank you, very nice article.

 117. gode ceinture skriver:

  I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site :).

 118. Very interesting points you have mentioned , thanks for posting . ”Oh, what a tangled web we weave, When first we practice to deceive” by Sir Walter Scott.

 119. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

 120. News skriver:

  Some genuinely choice articles on this website , saved to my bookmarks .

 121. Very interesting topic, regards for putting up.

 122. Ponro skriver:

  That is very interesting, You’re an overly skilled blogger. I have joined your rss feed and look ahead to looking for more of your great post. Additionally, I have shared your web site in my social networks!

 123. Porno skriver:

  You could certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. At all times follow your heart.

 124. porno skriver:

  great issues altogether, you just won a emblem new reader. What would you suggest in regards to your put up that you made some days ago? Any positive?

 125. prono skriver:

  I’ll immediately grasp your rss as I can’t in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please allow me recognize in order that I could subscribe. Thanks.

 126. porno skriver:

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 127. voirfilm skriver:

  Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I’m also a specialist in this topic so I can understand your effort.

 128. Ponro skriver:

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 129. Ponro skriver:

  Nice blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 130. Ponro skriver:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 131. Ponro skriver:

  I really enjoy reading through on this web site , it has great blog posts. ”He who sees the truth, let him proclaim it, without asking who is for it or who is against it.” by Henry George.

 132. Ponro skriver:

  Wow! This can be one particular of the most beneficial blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Magnificent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your hard work.

 133. Ponro skriver:

  Howdy very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds additionally…I’m happy to search out so many useful information right here in the put up, we want work out more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 134. watch online skriver:

  Thanks , I’ve just been looking for information approximately this subject for a while and yours is the greatest I’ve discovered so far. However, what in regards to the conclusion? Are you sure concerning the supply?

 135. porno skriver:

  Some truly good info , Gladiola I discovered this. ”It is the customary fate of new truths to begin as heresies and to end as superstitions.” by Aldous Huxley.

 136. Ponro skriver:

  I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite sure I’ll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

 137. News skriver:

  You have noted very interesting points ! ps nice web site . ”The world is dying for want, not of good preaching, but of good hearing.” by George Dana Boardman.

 138. Ponro skriver:

  You are my aspiration, I possess few blogs and sometimes run out from post :). ”Follow your inclinations with due regard to the policeman round the corner.” by W. Somerset Maugham.

 139. Porno skriver:

  Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely fantastic. I actually like what you have acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can not wait to read much more from you. This is actually a great website.

 140. Ponro skriver:

  hello there and thanks in your info – I have certainly picked up anything new from proper here. I did then again expertise some technical points the usage of this website, since I experienced to reload the site a lot of occasions previous to I could get it to load properly. I had been puzzling over in case your hosting is OK? Now not that I’m complaining, but slow loading instances instances will often have an effect on your placement in google and can harm your high-quality ranking if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and can glance out for much more of your respective exciting content. Make sure you replace this again soon..

 141. News skriver:

  Hiya very nice blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am glad to seek out a lot of helpful info here within the publish, we’d like work out more strategies in this regard, thank you for sharing.

 142. Ponro skriver:

  Lovely blog! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also.

 143. Tagsfinder skriver:

  Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you Nevertheless I’m experiencing subject with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting similar rss drawback? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 144. I am just commenting to let you be aware of of the fine experience my wife’s princess enjoyed browsing yuor web blog. She mastered a good number of things, most notably what it is like to have an awesome coaching spirit to get men and women smoothly thoroughly grasp specific tricky matters. You actually surpassed people’s desires. Thank you for showing these informative, healthy, informative and also easy tips on your topic to Emily.

 145. voirfilms skriver:

  Hello! I’ve been reading your website for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Atascocita Texas! Just wanted to tell you keep up the great job!

 146. Porno Gratuit skriver:

  You can certainly see your enthusiasm in the paintings you write. The sector hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.

 147. Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 148. I have fun with, cause I found exactly what I was taking a look for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 149. Hi there, I found your website via Google while searching for a related topic, your site came up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 150. I am now not sure the place you are getting your info, however good topic. I needs to spend some time studying more or figuring out more. Thanks for magnificent information I was searching for this info for my mission.

 151. Only a smiling visitant here to share the love (:, btw great pattern. ”Better by far you should forget and smile than that you should remember and be sad.” by Christina Georgina Rossetti.

 152. I cherished up to you’ll receive carried out proper here. The comic strip is attractive, your authored material stylish. however, you command get bought an shakiness over that you wish be handing over the following. unwell indubitably come more in the past again since exactly the similar nearly very incessantly within case you defend this hike.

 153. Technology skriver:

  I have been examinating out a few of your stories and it’s pretty nice stuff. I will surely bookmark your site.

 154. Howdy very cool website!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to search out so many useful information right here in the publish, we’d like develop extra techniques in this regard, thank you for sharing.

 155. News skriver:

  Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, great written and include approximately all significant infos. I’d like to look extra posts like this.

 156. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 157. Thanks, I’ve just been searching for information approximately this topic for a while and yours is the best I’ve discovered so far. But, what concerning the conclusion? Are you certain in regards to the supply?

 158. Web Design skriver:

  Its superb as your other blog posts : D, thankyou for putting up. ”To be able to look back upon ones life in satisfaction, is to live twice.” by Kahlil Gibran.

 159. News skriver:

  Some truly great posts on this web site , regards for contribution.

 160. nail scottsdale skriver:

  One other issue is that if you are in a circumstances where you do not have a cosigner then you may really want to try to make use of all of your school funding options. You will discover many funds and other scholarships or grants that will provide you with money that can help with education expenses. Thank you for the post.

 161. News skriver:

  wonderful points altogether, you just won a brand new reader. What might you recommend about your publish that you simply made a few days in the past? Any certain?

 162. Italian Design skriver:

  Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 163. Automotive skriver:

  Great blog! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also

 164. Health skriver:

  Hey, you used to write wonderful, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your tremendous writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

 165. I savour, result in I discovered just what I used to be looking for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 166. Leisure skriver:

  I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :)

 167. Health skriver:

  I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one these days..

 168. Finance skriver:

  hello there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, since I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again very soon..

 169. Women skriver:

  But a smiling visitant here to share the love (:, btw great style .

 170. I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You’re wonderful! Thanks!

 171. Pets skriver:

  I dugg some of you post as I thought they were very beneficial very useful

 172. voirfilms skriver:

  Hey there would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 173. Business skriver:

  Hi my loved one! I wish to say that this post is awesome, great written and include almost all important infos. I¡¦d like to peer more posts like this .

 174. I will right away take hold of your rss feed as I can’t in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit me recognise so that I may just subscribe. Thanks.

 175. Legal skriver:

  I truly enjoy studying on this internet site, it has got excellent content. ”And all the winds go sighing, For sweet things dying.” by Christina Georgina Rossetti.

 176. abstract art skriver:

  I am not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission.

 177. education news skriver:

  I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one today..

 178. health care skriver:

  I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 179. I’ve been browsing online greater than three hours nowadays, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s beautiful price enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the internet shall be much more useful than ever before.

 180. There is evidently a bunch to know about this. I feel you made certain nice points in features also.

 181. Real Estate skriver:

  Thanks for any other informative site. Where else may just I get that kind of information written in such a perfect way? I’ve a challenge that I am simply now operating on, and I’ve been at the glance out for such information.

 182. Fitness skriver:

  Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 183. home school skriver:

  It is truly a great and helpful piece of info. I¡¦m glad that you just shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 184. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 185. fashion trends skriver:

  Very well written story. It will be supportive to anyone who employess it, including me. Keep doing what you are doing – i will definitely read more posts.

 186. counter strike skriver:

  I in addition to my guys have already been studying the great tips and tricks found on your web site and then unexpectedly I had a terrible suspicion I never expressed respect to the blog owner for those techniques. All the boys are actually for that reason happy to study all of them and have pretty much been making the most of them. Many thanks for really being considerably helpful and also for getting this form of remarkable useful guides most people are really wanting to learn about. My very own honest regret for not expressing appreciation to sooner.

 187. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information particularly the last part :) I care for such information much. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

 188. health care skriver:

  Very good written article. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing – looking forward to more posts.

 189. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a great example of it.

 190. dinner recipes skriver:

  Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 191. Hi my family member! I want to say that this post is awesome, great written and come with approximately all significant infos. I would like to look extra posts like this .

 192. african cuisine skriver:

  Thank you for sharing excellent informations. Your website is so cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and just couldn’t come across. What a great web-site.

 193. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog. A fantastic read. I will certainly be back.

 194. voirfilms skriver:

  Someone necessarily help to make significantly articles I’d state. This is the very first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the analysis you made to make this particular put up amazing. Magnificent job!

 195. A lot of thanks for your whole labor on this site. My aunt delights in carrying out investigation and it’s obvious why. My spouse and i notice all regarding the dynamic ways you render useful information by means of this web site and as well recommend contribution from some other people on this concern while our favorite simple princess is in fact becoming educated so much. Have fun with the remaining portion of the year. Your carrying out a good job.

 196. serial movies skriver:

  Hello very nice website!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally¡KI am glad to seek out a lot of helpful information here in the publish, we need develop more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 197. film streaming skriver:

  Thank you for another informative website. Where else could I get that type of information written in such an ideal way? I’ve a project that I’m just now working on, and I have been on the look out for such information.

 198. film streaming skriver:

  I’m really impressed together with your writing abilities as well as with the structure for your blog. Is this a paid theme or did you modify it your self? Either way stay up the excellent high quality writing, it is rare to see a great weblog like this one these days..

 199. film streaming skriver:

  Hi there very nice site!! Man .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to find numerous useful information right here in the post, we need work out extra strategies in this regard, thank you for sharing.

 200. film streaming skriver:

  I additionally believe that mesothelioma cancer is a scarce form of cancer malignancy that is typically found in those previously subjected to asbestos. Cancerous cells form within the mesothelium, which is a safety lining that covers many of the body’s body organs. These cells normally form from the lining in the lungs, stomach, or the sac that encircles one’s heart. Thanks for revealing your ideas.

 201. film streaming skriver:

  As soon as I noticed this internet site I went on reddit to share some of the love with them.

 202. skstream skriver:

  I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 203. gym workout skriver:

  It¡¦s really a cool and helpful piece of information. I¡¦m happy that you just shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 204. voirfilm skriver:

  Regards for helping out, great info .

 205. voirfilm skriver:

  fantastic points altogether, you just gained a new reader. What would you recommend in regards to your post that you made a few days ago? Any positive?

 206. I like this post, enjoyed this one thanks for posting. ”No man is wise enough by himself.” by Titus Maccius Plautus.

 207. achar namorada skriver:

  Keep up the superb work , I read few posts on this website and I believe that your website is rattling interesting and has got bands of wonderful information.

 208. film streaming skriver:

  Can I just say what a relief to seek out somebody who truly knows what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know methods to deliver an issue to gentle and make it important. Extra folks must read this and understand this side of the story. I cant imagine youre not more common since you positively have the gift.

 209. I¡¦ll right away take hold of your rss as I can’t find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me recognise so that I may just subscribe. Thanks.

 210. about education skriver:

  My brother recommended I might like this blog. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

 211. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too fantastic. I really like what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is actually a great site.

 212. dpstream skriver:

  As a Newbie, I am always exploring online for articles that can benefit me. Thank you

 213. Would you be all in favour of exchanging hyperlinks?

 214. whoah this blog is wonderful i love reading your articles. Keep up the good work! You know, a lot of people are searching around for this information, you can aid them greatly.

 215. free candy BXBC skriver:

  I was just searching for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative web sites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

 216. Hey I am so delighted I found your web site, I really found you by accident, while I was searching on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you for a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the great job.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *