Varför?

Hej!

Både jag och reportern som var hos mig idag undrar… Varför läser eller tittar just du på mig? Kommentera varför DU gillar att läsa min blogg och titta på mina videos♥ bild.JPGfg

116 kommentarer

116 kommentarer på “Varför?”

 1. T-nice skriver:

  Jag gör det för att jag får insperation av dina videos och din blogg! Jag tycker också att du är en bra person!! LOVE YOU! <3

 2. Tilda Holmberg skriver:

  du är rolig! och jag tittade lite på youtube och hitta dig och fastna och nu prenumenerar jag på din youtube kanal och din blogg!<3 du är söt!!!!!!!<3

 3. Star Bell skriver:

  Jag tittar på dina videos och läser din blogg för att….ja du är bra och…ja, du är så härlig person, du är BÄST och..när du tar upp vissa inlägg om hat kommentarer osv så blir man stark..och i alla videos är du glad i och det smittar liksom av sig kan man säga, men ja, det kanske var lite dåligt förklarat men ja…Jag ÄLSKAR dig Lisa! :)
  Kram!! <3<3<3<3

 4. Lovisa Niklasson skriver:

  Jag tycker det är så otroligt coolt att du gör det du älskar, står upp för dig själv och följer dina drömmar oavsett vad alla tycker. Du gör verkligen det du brinner för!

 5. YuPing skriver:

  Jag tittar på din blogg och videos För att jag får inspiration av dig på smink outfits hur man sminkar sig och vilka produkter som är bra och inte så dyra. Jag brukar köpa några av sakerna som du tipsar om eller berättar om dem. Jag tycker också att du är Jätte Jätte Söt

 6. sdfsdfsdf skriver:

  För att du är en underhållning när man har skitråkigt

  1. Maja skriver:

   håller mä

 7. julle skriver:

  Om jag ska vara ärlig så vet jag faktisk inte

 8. Anna Isberg skriver:

  Jag kollar på din kanal för att du är rolig och gillar mode och skönhet och för att du är bäst på hela youtube tycker jag .Jag läser din blogg för att du alltid skriver roliga tipsande och bra inlägg du har världens bästa blogg …Love you!!

 9. Saga Backlund skriver:

  Du är bra på det du gör. Du är en jätte fin person. Du bloggar bra så man blir inspererad. Dina videos är bra och jag har prenumererat på dig as länge. Du ska verkligen fortsätta med det du gör.

 10. Ronja01 skriver:

  Gör de för tycker du ger bra tips som funkar om smink o sånt och de e bra när de kommer någo nytt varje dag :D

 11. Kappis skriver:

  Du är ung och jag har följt dig väldigt länge. Du är ett år yngre än mig. Dessutom är du kul att kolla på. :P

 12. Nour Shade skriver:

  För att du är inte en som överdriver med prat på tillex haulvideos eller när du ska visa en smnkprodukt och du är du typ jätte snäll :* man ser det på dig:) och sen är du på någotsätt bäst på youtube på smink och sånt även om dom är gladfärgade sminkningar

 13. tothedeath.blogg.se skriver:

  Just för att du uppdaterar youtube väldigt ofta blir det roligare att följa :) Jag är inte intresserad av smink så de videorna undviker jag ofta, men hauls och sånt är kul att titta på!

 14. Anna Isberg skriver:

  Du gör värkligen det du brinner för och du struntar i haters det gör dig till en stark och modig tjej du kan tipsa någon som precis har börjat med youtube och du kan visa alla att oavsett hater så är vägen för dig fri du behöver ingen hjälp för att bevisa för alla att du är stark och modig jag älskar dig för jag är en Lisibell och för att du forsätter med det du brinner för oavsett svåra risker för du är den starkaste tjej som vandrat på dena gjord glöm inte det och sluta aldrig med det du gör utan dig skulle det inte finas nån glädje/skratt/lycka eller nån Lissibell glöm inte att du har två familjev dina fa

  1. Anna Isberg skriver:

   Fans och din rediga familj love you

 15. Anna Isberg skriver:

  Fans och din rediga familj

 16. Aline Sunnerdal skriver:

  Du tipsar om smink som inte är så dyrt och lätt att få tag på! Typ Elf istället för Mac ! Det är bra

 17. Emelie Cederhag skriver:

  Du är söt, snäll, skrattar hela tiden som är så gulligt, du bloggar jätte bra och gör inte så att man tycker att det blir tråkigt att läsa dina inlägg. Du redigerar jätte bra och gör intressanta och roliga videos. Jag tror att många blir insperad när du gör så fina sminkningar och gör hauls från olika bra hemsidor som alla kan handla på ” som du själv sagt!

 18. Anonym... skriver:

  Du ger jättebra tips och idéer som t.ex. nån ny mascara du berättar om för ett bra pris för såna som kanske börjt med smink eller bara gillar de och du är så fin så man vill bara kolla på dig. Du redigerar superotroligt och de är amazing att du hinner med allt, familjen, kompisar, skola, stallet och framför allt då youtube och bloggen. De tar ju flera timmar att göra en video och sedan redigera. Måste vara hårt. Iallafall

  1. Anonym... skriver:

   ….är du bara bra och underhållande för sånna i din ålder samt högre och lägre! Videos för alla åldrar :) <3

 19. ellenbrappi skriver:

  Jag ÄLSKAR dig för att du är den du vill vara du struntar i om andra skriver och säger hur DU ska leva.
  Och det är så intressant och roligt det du skriver!

  Jag kollar på dina videor för att det är så roligt att se dig om och om igen! Det är inte så att man tröttnar på det, utan man uppskattar det! Du är den du är och det kan bara du ändra på <3
  Never give up<3<3

 20. Maja skriver:

  Jag läser din blogg för att du är duktig på smink och mode och du bryr dig inte om hat kommentarer, jag har inte kollat på dina videos och läst din blogg så länge men du är verkligen grym på det du gör och det syns verkligen att du gillar det:)

  Ps. När kommer room touren?

 21. Anonym... skriver:

  älskar dig! <3

 22. jojjo berg skriver:

  För du är bra på det du gör! Och lär en mycket om smink o mode!

 23. Therese Marjakangas skriver:

  Jag läser din blogg för att du är den du vill vara du struntar i om andra skriver hat och säger hur DU ska leva.
  Och det är så intressant om det du skriver!

  Jag kollar på dina videor för att jag uppskattar det! <3
  Never give up<3<3

 24. Anonym skriver:

  Jag kollar på dig därför att du är alltid glad och nöjd med vad du har! Ibland kan du vara ledsen men det kan ju alla, men då får du prata ut dig och det är 100 tusentals människor som faktiskt bryr sig och du ska veta att vi stöttar dig i alla lägen!♡ Du är så stark jag har nog inte sett en starkare tjej i mitt liv! Även fast du får flera hatkommentarer varje dag så bryr du fig inte! Du går din egen väg och struntar totalt i vad andra tycker om att du är ful, använfer för mycket smink, shoppar för mycket m.m. Jag menar det är ju ditt eget liv du får göra exakt vad du själv vill och ingen ska hålla på att klaga! De har ju faktiskt ett eget liv. Du är alltid så positiv i dina videos och glad du ger värkligen mycket till oss♡ du står i 2 timmar för att träffa alla som har kommit till fanträffarna, du stannar om det kommer ett fans på stan. Det märks att du gillar oss, eller snarare älskar oss, men det är ju vi som älskar dig! Du är så himla fin och modemedveten! Och jag längtar till varje video♡ Men om det inte kommer någon börjar jag inte klaga på dig som vissa andra utan jag fattar att du också har ett liv än att sitta framför kameran, familj och vänner! Din blogg kollar jag en gång i timmen! Den är bäst, sluta ALDRIG med det du gör för du ÄGER♡♡
  Kramar från en Lisibell

 25. Jacqline skriver:

  För att du gör bra videor som man kan kolla på, och du är just i den åldern alla vill vara i när man blir känd och du lyckades med det och du ger tips till folk vad som är bra och inte bra, du tipsar om produkter som är bra osv. Och för att du struntar i vad folk tycker om dig och gör vad du tycker är roligt, du tar helt enkelt bara inte åt dig! Det är super roligt att komma hem från skolan och så går man in på din blogg och läser allt du har uppdaterat och du är väldigt online på din blogg eftersom att du uppdaterar varjedag :)

 26. linnea skriver:

  För att jag älskar dig över hela mitt hjärta <33

 27. Lisa skriver:

  För att man blir väldigt glad av att se dina videos eller läsa din blogg! Du är väldigt söt och bra på det du gör! Kram

  1. sigrid skriver:

   Jag håller med!

 28. Sara skriver:

  jag läser din blogg för att du skriver vad du tycker och tänker. och för att du är bra på att bara vara dig själv och för att du är sjukt snygg söt och en grym modell.
  jag tittar på dina videos för att du är så duktig att stå framför kameran och bara göra det du älskar och för att du bara är dig själv och bryr dig inte om vad andra tycker och tänker om dig och självklart för att du är snygg söt och bara bäst!!!! Älskar dig Lisa!!

 29. Izabella Cyprowska skriver:

  Jag lärs och tittar på dig på YT för att du är söt, snygg , super bra på allt du gör, du skriver om både mode, smink, skönhet och vardag. Du verkar jätte jätte snäll och du bra på allt du gör liksom! PUSS O KRAM !

 30. Paula Unghanse skriver:

  Jag läser och kollar på dina videos för dom är grymt bra! Asså du klär dig snyggt och är grymt duktigt på att sminka och du verkar som en härlig tjej. Sedan delar vi världens bästa ämne, H Ä S T A R! Skulle grymt gärna vilja träffa dig här i Stockholm, få tips om kläder och smink och jag skulle gärna vilja träffa dig om ridning också! Själv rider jag SM med mina 2 älskade B-Ponnys . Allafall grymt roligt att läsa din blogg, önska du kom till Stockholm ❤️❤️

 31. Hawra cool skriver:

  För du har så bra kvalité och så roliga videos mina vänner tycker att du är tråkig men ja o min BFF tycker om dej o min BFF reste till lule men hon misssade fanträffen o hon är skit ledssen nu men I allafall Gillar Dina videos.

  Kram:)

 32. Nour Shade skriver:

  Misslisibell grattis för att du har fått 1 000 000 visningar:) på den dära skincare’s videon

 33. Thelma Olsson03150 skriver:

  För att du är världens bästa 12 åring! Du är så himla bra på att göra videos. Man blir aldrig uttråkad och man blir super glad!
  Jag gillar att läsa din blogg för att du är social här och för att du skriver om intressanta saker! <3 Kram!<3

 34. Frida skriver:

  Jag tittar på dig för att du är såå duktig på det du gör och du är klok! Älskar dig och dina videos!Var på din senaste fan träff!/

 35. michaela skriver:

  För att du är så gullig och söt och trevlig du gör bra videos och för du är den du är……älskar dig lisa<3<3<3

 36. Natalie Fagerlund skriver:

  För att du verkligen står upp för vem du är och vad du säger! Du är så otroligt duktig på det du gör och jag lär mig mycket av dig. ❤️ Du är en stor förebild för mig och jag hoppas du aldrig tänker sluta med det du gör!
  4-ever Lisa fan! :)

 37. kia skriver:

  Du gör vad du själv vill och bryr inte om vad andra talar.och du e söt

 38. Coocie skriver:

  Du är speciell och rolig och bäst på det du gör!
  Du har en underbar personlighet
  Även fast jag aldrig har mött dig så känns det som om jag känner dig perfekt!
  Du är också så stark och sår emot all hat
  I love You Lisa<3<3

 39. moa-i-stallet.se skriver:

  Oj du är så bra så jag kan inte skriva hur bra du är!?♡♥♡ Men för att du är en sån fantastiskt tjej och är GRYM på det du gör! Du och jag gillar samma saker! Jag följer din blogg varje dag och minut! För att du skriver så himmla bra och att du har roliga bilder. Jag kollar på dina videos för att jag tycker du är GRYM! Jag har lärt mig MYCKET av dig! Jag kommer till hors sow i Göteborg så hoppas att jag ser dig!
  Du är min☆ STÖRSTA★ förbild och kommer alltid att vara det♡♥♡
  Sluta inte med det du gör♥♡ ♥:-)♣♧★★

 40. Ecke skriver:

  För du är speciell, du hör vad du vill bryr dig inte om hat och är bara en fantastisk person och är väldigt snygg

 41. Daniela skriver:

  Du är en inspirerande person. Du har kommit långt men ändå så ung. Du är snäll och du kan verkligen det du gör. Jag är tagen av din känsla för smink,stil och framförallt humor du är så glad i dina videos. Och så stark! Du är en förebild för flickor och pojkar i olika ålder. Jag är en av dina äldre fans är 17 år :)

 42. Moa skriver:

  För att du är underbar och gör jätte bra videos jag är ditt allra största fan tittar på dina videos varje dag!!!<3<3<333

 43. Vicky skriver:

  Du är en grym förebild! Mitt intresse för smink hjälpte du mig med! Älskar dig! En sjukt bra förebild!!

 44. sigrid skriver:

  Jag kollar på bloggen/videorna för att du är snäll söt snygg bra fin och du är såååååå duktig på det du gör.
  I ♥YOU LISA
  Ps.önskar jag var din vän.

 45. jenny waxin skriver:

  Jag tittar på dina videos och läser din blogg för att du är så bra på det du gör och värkligen är dig själv! Kärlek till dig Lisa!❤️

 46. Guest skriver:

  jag gillar att kolla på dina videos för när jag har blivit arg så hjälper det mig så jag mår bra:)

 47. Elle skriver:

  Jag kollar på dinna videos och blogg för du är en så himmla stor insperations källa. Du är bra på det du gör och gör det även fasten du får haters, du är min förebild även om vi är lika gammla.

  Du är personen som räddar mina dagar, mår jag dåligt så behöver jag bara gå in på din blogg sen är jag glad igen. Dinna videos/inlägg har räddat mig ett fler tal gånger och det är därför jag går in på din blogg, tro det eller ej men det är du som hjälp mig upp när jag mått som värst och det är det som gör din youtube kanal och blogg så speciel, Tack för att du finns Lisa!!Och även tack till att du finns här som Misslisibell <3

 48. Anna-Maria skriver:

  Du är fantastisk, gullig, jätteduktig på det du gör, är dej själv o bryr dej inte om skiten du får.
  Fortsätt vara lika stark som du är och sluta aldrig. Skullle aldrig kunna leva utan dej! Puss o kram <3
  PS. Jag är i från Finland så jag kan tyvärr inte träffa dej :((

 49. =) skriver:

  Jag har ingen aning

  1. Isabelle skriver:

   Haha =)

 50. Esther skriver:

  Jag tittar på dina videos och din blogg för att jag inspireras av vad du gör och du är så stark och rolig .. Du är bäst på att sminka och göra videos.
  Love u♥♥♥♥

 51. Felicia ♥ skriver:

  För att du sprider glädje och positiv energi! Jag tittar på dig och läser din blogg varje dag och du är en sådan stor del av mitt liv vilket känns lite konstigt eftersom att du inte alls vet vem jag är. Jag började titta på dig sommaren 2012 men jag har nog sett alla dina videos för jag söker ofta på ”MissLisibell/Lisa01j” på YouTube och klickar runt, vissa har jag nog till och med sett ca 10 gånger, haha! Du har verkligen utvecklat ett sådant stort intresse för smink hos mig och det är jag evigt tacksam över! Du står faktiskt för den första beauty-videon som jag såg, det var din morgonrutin.
  Är i alla fall så sjukt glad att jag hittade dig för du förgyller verkligen min vardag och jag ser upp till dig! Hoppas du läser det här så du får veta hur viktigt du är för mig!
  Puss och kram! / Felicia 13 år, Lisibell ♥

  1. Felicia ♥ skriver:

   Ps: Skulle aldrig tänka mig att sluta följa dig, det skulle verkligen saknas något i mitt liv då! ♥

 52. love u Lisa skriver:

  Jag läser din blogg och tittar på dina videos för du får mig att bli glad och du inspererar mig<3 du är en av mina förbilder<3 jag älskar dig<333

 53. lina skriver:

  Jag tittar på dina videos för att dem är så roliga och jag skulle aldrig tröttna på dina underbara videos ❤️

  Jag läser sin blogg för att du ger oss fakta om t.e.x om rökning osv och andra spännande inlägg och samma här jag kommer aldrig att tröttna på att läsa din blogg för den är helt underbar ❤️

 54. Selma L skriver:

  Jag kollar på dig för att jag gillar det du gör och du är bra på det

 55. anna-cornelia. ♡ skriver:

  Jag älskar det du gör & du äger! Du är också dig själv & bryr dig inte om haters. Det ger mig inspiration & jag bör glad när jag tittar på dina videos eller läser din blogg. Älskar dig <3

 56. Mathilda Bäst skriver:

  För att du är grymm!Du är speciell och är modig o stark,du står imot allt hat och är en riktigt bra förebild!Du gör bra videos med bra innehåll som inte är förlånga eller långtråkiga,du filmar med bra kvalité.Din blogg lika så,intressanta o lagom långa inlägg.Du är grymm på det du gör o ger en maaasssaaa bra tips!Detta är några anledningar till varför jag följer just dig!❤️❤️

 57. the boss of the world skriver:

  För att du är dig själv och gör de du tycker om du bryr dig inte om haters du e en riktigt grym bloggare och youtobare din blogg är lika intresant som du e och du ger mycket tips stay strong 4 Aver
  …..4 aver a fan

 58. Ariaana skriver:

  Lisa, mina anledningar till varför jag kollar på din youtube kanal o läser din blogg är pga att du gör det du älskar, och råkar vara riktigt riktigt bra på det dessutom! Det är jätte kul att kolla på dig, du failar på dina videos ibland när du tappar saker 24-7 men det är ok, jag får mig ett riktigt härligt skratt när du från ingenstans tappar en sak XD Jag lovar och svär jag kollar din video typ 3 gånger i timmen med hopp på att en ny video har kommit upp, det har blivit lite sämre uppdatering på sistonde men jag vet hur det är att gå i årskurs 6 o göra sitt bäst hela tiden! Men du det är så underhållande o kul att kolla på dina videos med tanke på att du är lika gammal som mig, gillar samma saker, kollar likadana videos o filmer samt serier.. och då är det såklart roligt att kolla på dig och spamma din kanal hela tiden, hehe,

  Fortsätt med det du gör tjejen, vi älskar dig Lisa Jonsson. <3

 59. Isabelle skriver:

  För att du är bäst och du är grym på det du gör

 60. irma skriver:

  du är bara bäst ,söt,rolig,snäll,modig,stark och vi älskar dig<3 <3 <3 <3 <3 <3

 61. manda skriver:

  Jag kollar på dig för att dina videos är bra och du är fin och jag är också intresseradav mode och smink så därför :) Du är jätte bra Lisa för man röttnar aldrig :D

 62. Elin.A skriver:

  Du är bra för du bloggar om roliga saker

 63. Engla skriver:

  Du är dig själv och du tar inte dig själv på så mycket allvar! Man känner liksom igen sig och du gör videos på det vi vill och du är öppen och glad!
  Du inspirerar!!!!
  <3 U LISA!!!!!

 64. ~Love~ skriver:

  Du är bäst Lisa!!! Du gör bra videos… Din blogg läser jag varje dag för att du skriver bra saker och sånt:) Du gör de du gillar och de är bra!!!!:)

 65. Jossan skriver:

  Du är inte som alla andra.
  Du är spisiel det går inte sätta det med ord.

  Älskar dig/mvh Jossan :)

 66. Elsa skriver:

  Du är en trevlig tjej som älskar dina fans och alla har fått då mycket tips om dig du är söt vacker och cool och man känner sig bättre när man kollar på dina videos❤️

 67. ally skriver:

  Du är en trevlig tjej. Du är bäst på att göra videos. Du är cool, sött mm.

 68. :) skriver:

  jag går nog in på din blogg för att du är en väldigt stark person och verkar vara någon som bryr sig om alla, du är en söt, glad och verkligen en trevlig tjej som gör en pigg och glad. Du är helt enkelt en bra bloggare också.

  Varför jag går in på din youtube kanal är för att, ibland när jag ska träna, redovisa eller bara känner mig lite nervös så är det bara att klicka sig in på din youtube kanal och se dig göra någonting. Det funkar alltid!
  Något i din röst gör så att man blir glad och slutar tänka på allting runt om sig och bara fokuserar på det som är bra och att man ska klara av redovisning osv.
  Du inspirerar även folk att stå för vem dem är och strunta i vad andra tycker och tänker om en.
  Du är grym som du är!
  / Många kramar. :)

 69. Isabella Rönni skriver:

  Därför du lägger ner så mycke tid för att de ska bli så bra som möjligt för oss. Du är så inspererande och alltid så posetiv. Du har bra kvalete’ så de blir roligare att kolla. Du fick även mig att börja med youtube, även fast de inte går så bra för mig:S
  Kolla gärna in min kanal och prenumenera gärna(: http://m.youtube.com/channel/UC0CC-ZRMIctK5K4HZ6odvug
  Skulle bli as glad då:)
  Du är en jätte bra förebild, verkligen, jag menar det:D

 70. M:F skriver:

  Hej!
  Du är mycket bra Youtube bloggare men i bland ser jag på Keyyo om du vill kolla i så fall på henne hon är typ som du men hon gör lite andra saker men jag tycker att du kanske kan kolla in keyyo på youtube Mvh en anonym skrivare

 71. Cindy! skriver:

  För att du gör så himla bra videos! Du står alltid för vad just DU tycker och du är så himla underbar! Jag älskar dig så grymt mycket Lisa! Önskar verkligen att jag fick träffa dig! Dina vänner måste vara lyckliga för att dom har dig! Ha världens bästa dag! ILY!

 72. Sandra skriver:

  Därför att jag inte har ngt att göra och för att det är kul att stalka dig!Cx

  1. Sandra skriver:

   emm vill bara tillägga att jag inte tycker om dig! ;]

   1. Idil Hiloule skriver:

    Och jag vill bara tilläga vrf?

    1. anna skriver:

     Vrf måste du vara så elak lisa är en rolig, glad och grym person och du kan inte komma till den nivån.

 73. Izabella skriver:

  Jag tittar på dina videos för att:
  1: Vissa är roliga! :)
  2: Man får inspiration!
  3: Man får tips på smink, kläder osv.
  4: Det är väldigt kul att kolla på dina videos t.ex när man har
  haft en jobbig dag och bara vill strunta i allt och kolla på nått bra!
  5: Man blir nyfiken på vad du gör i dina videos så man bara måste kolla!
  6: Du är en förebild för väldigt många!
  Det är därför jag kollar på din blogg och dina videos!!

 74. Anyarin skriver:

  Du köper inte dyra kläder, du köper saker som alla kan köpa och visa upp den på ett bra sätt. Du inspera folk väldigt mycket….därför gillar många dina videos. Du är bara 12 år och har verkligen talang med sminkningar o sånt du gör. ’
  Och du gör bara inte smink video . Du gör ju också frågestund, och du lägger upp video där du försöker göra saker, och du kanske var ”cool” och roligt” så många tycker om dig.
  Jag kolla på Misslisibell och läser på det här bloggen för ….asså…jag vet inte varför? Hela jag vill bara kolla och läsa om dig… det är bara så. Du gör det så lätt och bra!
  Den dagen jag såg dig på youtube för första gången var sommaren 2013 och jag ba skrek rakt ut när jag såg dig.
  ” Gud, vad bra hon är” Och från och med den dag så har jag typ beroende av dig. Kanske inte beroende men jag verkligen älskar allt du gör. Bara för att man är känd behöver man inte vara bäst på allt. Men det du gör ska du veta att jag älskar det! Jag är också 12 men jag sminka mig typ aldrig men det är för så himla kul att kolla på dig och läsa allt du gör….!

 75. Michelle skriver:

  för att du är jätteduktig på det du gör! :)

 76. Julia skriver:

  För att du är dig själv, mycket roligare o titta på dig som kan bjuda lite på sig än sånna stela, ja du fattar. Sen har vi samma intressen, är lika gamla o så, vi är lika o ja bjuder också på mig o är nästan aldrig seriös när jag är med kompisar och så, jag gillar dig, du verkar vara en bra kompis.
  Kram :)

 77. Cicina skriver:

  jag kollar för de är grymma o jag tycker om att smika mig och då när jag kollar på dina typ smik videos och anndra så får jag tips hur jag kan göra :)

 78. Cicina skriver:

  och för du är fin o dig själv :)

 79. sama skriver:

  För att jag gillar att sminka mig så jag tittar på dina smink videos o för jag älskar din personlighet jag tittar på de andra för att det ska bli lite förändringar på vem jag tittar på

 80. Fyasaman S skriver:

  För att dina videos dyker upp överallt

 81. Sonja Eriksson skriver:

  lisa jag tittar på dig för att du är sååå söt, och så rolig, dom flesta youtubers är inte sig själva men det är verkligen du, du är min förebild och villm verkligen bli som dig, du bryr dig inte om vad andra tycker och du står upp för det du tycker du är bara den underbaraste personen so finns i VÄRLDEN LISA älskar dig PUSS PUSS PUSS tusen gånger på dig

 82. Tea Stoltz skriver:

  Lisa Jonsson-
  Innan jag kollade på dig var allting tråkigt. Jag visste inte vad jag skulle kolla på men när du kom så blev jag ditt fan direkt! Jag var också en av dina första hundra följare :)
  Älskar dig Lisa!!!!! Kram Tea!

 83. ellenn skriver:

  För att du är bäst. När jag ser dig så kan jag inte sluta kolla på dig. Du är den BÄSTA ILOVEYOU

 84. Emelie skriver:

  Jag älskar dina videos och din blogg. Du är en sån ung skön person och vågar alltid vara dig själv. Även om du sminkar dig eller tex. använder klackskor så ha inte det så himla bråttom med att bli vuxen. Kram! <3

 85. Idil Hiloule skriver:

  Jag vet inte. Din blogg är grym, och jag har läst din blogg nu i över ett år!

 86. Miss Tilda skriver:

  Hej. Jag tittar på dig för att du ger sjukt bra tips (både mode och smink.) Du är alltid dig själv och du vågar stå för den du är. Jag ser upp till dig (fast vi är lika gamla) och kollar på dig varje dag! Älskar alla dina videos och inlägg. Jag tröttnar aldrig!PS: Hejsan alla läsare. Kan ni kolla in på min blogg och följa mig? Vore så himla snällt. Skriver om smink, mode och vardag!
  Min BLOGG: http://www.misstildas.blogspot.se

 87. Ellen skriver:

  Jag tittar på dina videos och läser din blogg för att jag bara gillar det. Du är dig själv och tänker på oss också, vissa personer som är kända som du läser inte all post dom får och är ofta väldigt själviska. Det roliga som jag tycker är att jag märkt att vi har samma intressen. Jag ÄLSKAR pommes och det var en sak som slog mig när du sa att du också gjorde det. En annan rolig sak är också att du bor så nära mig för jag bor i Strömstad och det ligger ca. 2 timmar ifrån dig. Allt jag kommer tänka på vad det e som jag gillar så märker jag att det liknar dig.

  Några saker vi har/hade (kanske förändrats för dig) gemensamt:
  1. Hästar/ridningen
  2. Pommes, haha XD
  3. Båda är 12 (fyller/fyllt 13)
  4. 156 cm
  5. Har haft vänner man inte kan litat på
  6. Har YT

 88. Yolo tjejen ... skriver:

  Jag vet inte varför jag titta nog på dig och läser din blogg för du är sjukt bra på smink,mode och sånt!DU ÄR BARA BEST

 89. Heidi Talman skriver:

  Kollar på dig för att du är uppmuntrande och så får jag idéer om smink o sminkningar av dig, du minns på Halloween när du hade hälfyen dödskalle o hälften natural, jag hade också så. Förlåt om du tyckte att jag inte skulle gjort det…. :) ÄLSKAR DIG LISA ♡

 90. yasmine skriver:

  för att dina videos är bra hur kan man prata med dig lisa snälla svara jag har inte facebook jag har inte twiter och jag har inte google konto och jag har inte youtube PUSS OCH JAG ÄLSKAR DIG LISA

 91. Hanna Karlsson skriver:

  Jag gillar dig för att du gör så bra videos och är så bra på att sminka dig! Och så har du en jätte bra blogg men jag vet inte varför jag gillar den, den är bara bäst!

 92. Heidi skriver:

  Du är SJUKT bra på att sminka dig, du är som den som lärde mig och sminka och din blogg är sjukt fin. Du skriver inget dumt eller fult och när du ser en hatkommentar så bryr du dig inte. Det är sjukt starkt gjort och du verkar ha ett starkt självförtroende. Vissa av mina kompisar säger att du är dålig och kolla inte på Misslisibell osv. Men jag bryr mig inte. Du har också ett hjärta av guld. Jag är en lisibell och du är ALLA lisibells drottning. WE LOVE YOU LISA <3

 93. LifewithZofia skriver:

  1. Din Blogg Äger!
  2. Du Gör Så Sjukt Bra Videos På YouTube!
  3. Du Är Så Söt!

 94. Ella skriver:

  Du gör en glad när man inte ler. Du är bra på att sminka dig. Man får bra idéer. Bra och fin blogg. Älskar bloggar och kanaler med uppdateringar ofta. Men då är ju bara sjukt söt så man kan inte sluta att kolla på dig och vad som händer i ditt liv. Brukar kolla på många olika på youtube men så fort jag kommer in så kollar jag först på din kanal. Söker alltid efter en ny video och ett nytt leende från dig. Tyckte det var ganska trist när du var i Norrland. Längtade efter dina underbara videos men följde din blogg extra extra noga! När jag ser nått hat om dig så börjar jag nästan gråta. Hur folk bara sitta och skriva hat till folk.mbara för man är känd eller vad man säger så ska man inte få mer hat för det. Tror man inte hade gått fram till dig och säga hat. Det är samma sak. Hatar det. Du har nog lyckliga kompisar. Vill vara kompis med dig för du vrakar vara en sån ärlig person. Som är sig själv. Du är bäst Lisa. Älskar dig till 110% ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 95. Jessica skriver:

  därför du är så himla grym får hatt vara 12 år bara

 96. tuva skriver:

  För du är sjukt söt och är riktigt awsome

 97. Miranda skriver:

  Du är en stor förebild för mig och du äger din blogg är bäst men du är den bästa du är snäll rolig och har bara bäst videos på youtube love you Lisa på bäst sätt<3

 98. Amanda skriver:

  Råkade radera min kommentar men här kommer den❤️

 99. emma skriver:

  jag tycker att du är bara så fin snäll o underbar!!!!!!! och så klart så gör du underbara sminkningar o blogginlägg! fortsätt me de du gör! du är sååå duktigt

 100. josefine123hmm skriver:

  För du e bäst och sjukt fin! och du gör bra videos

 101. styvanaoner skriver:

  för du är så bra!!

 102. mia skriver:

  jag började kolla på dina videos på Youtube för jag fick höra om en 12 åring som la upp sminkvideos osv… tycker det är onödigt att ha smink osv när man bara är 12 år! Men det är min åsikt. du verkar vara en gullig tjej men bli inte gammal för tidigt! njut av barndommen.

 103. Mimmi10003 skriver:

  så sjukt bra ger mig så bra tips

 104. Instant Phone Payday Loan

  Faxless Payday Loans In 1 Hour

 105. No Checking Account Payday Loans

  Payday Loans Faxless No Credit Check

 106. Very Nice Website

  I enjoyed reading your articles

 107. Vanessa Smith skriver:

  I liked your blog very much.

  I want to thank you for the contribution.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *