Mytrendyphone.se

Hej!

Jag har velat ha ett trådlöst tangentbord till iPaden ända sedan vi började sexan – det är sjukt jobbigt att sitta och klicka på iPaden när man skriver långa texter. Nu har jag det efterlängtade tangentbordet och nu har det blivit mycket lättare att skriva på iPaden.

Detta tangentbordet är både för iPad 3 & 4 och Iphone. Det ända man behöver göra är att slå på Bluetooth på inställningar så kopplar iPaden sig till tangentbordet och det är jätte bra att det är trådlöst så slipper man alla sladdar.

Ni kan köpa den HÄR. Det kostar 365 kr och det är verkligen värt det för den är verkligen jätte bra!

http://www.mytrendyphone.se

Ipad 4 tillbehör

_DSC0012

_DSC0015 _DSC0016 _DSC0020

27 kommentarer

27 kommentarer på “Mytrendyphone.se”

 1. Ebba Stefansson skriver:

  hjgb

  1. Ebba Stefansson skriver:

   inte jag haha

 2. Ebba Stefansson skriver:

  Jag har ett sånt <3 Jättebra :D

 3. Thelma Olsson03150 skriver:

  Coolt! <3

 4. Ebba Stefansson skriver:

  Jag har en fråga. <3
  Brukar du fortfarande va med Sara?

 5. Thelma Olsson03150 skriver:

  Håller du på med en video isåfall skriv det här på din blogg! <3

 6. Hawra cool skriver:

  Hej Lisa har du en Syrra som heter Julia för I en video säger du att du ska vara hemma hos Henne och den andra gången säger du att du va tillsammans med Henne I bryggan ok heal familjen WAT???

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hej,
   Jag har INTE en syster som heter Julia, det är min kompis :)

   1. Hawra cool skriver:

    Aaaaaaaaaaaaa du svarade!!!

    1. Hawra cool skriver:

     Älskar dig

 7. Thelma Olsson03150 skriver:

  Hej jag menar inget illa nu men det är lite taskigt att bara svara på några kommentarer! Kram!<3

 8. yasmine skriver:

  HEJ LISA JAG SKULLE VILJA KONTAKTA DIG M,EN JAG SKULLE VILJA kontakta dig i kik men hur ska jag göra snälla svara

 9. Anna Isberg skriver:

  Vad kul att du hittade det du sökte

 10. Hanna Persson skriver:

  Vart har du köpt dom örhängena du hade på dig i din senaste postvideo? Superfina!

 11. Anna skriver:

  Hej Lisa. Jag kan inte säga att jag är en tjej som följer dina videos och din blogg dagligen men har kollat på några videos osv. Jag vill bara säga att jag har läst allt hat du har fått och det gör ont i mitt hjärta. Du förtjänar verkligen inte allt hat och det som gör ondast i mig är att det är folk som är i min ålder (Jag är 20 år) som håller på och skriver hatet. Enligt mig så är du jätte duktig på att sminka dig och helt ärligt så har jag tagit del av saker du har sagt i dina videos när jag har sminkat mig. När jag var i din ålder så sminkade jag mig inte alls lika mycket, men det är en smaksak och känner du för att sminka dig så GÖR det och skit i vad alla säger. Jag tycker att din neutrala sminkning är jätte fin och du har inte alls för mycket smink så skit i vad folk säger, de är bara omogna. Ville bara komma in och skriva detta då jag förstår om ”äldre folks kommentarer” kan tynga mer ibland då de alltid skriver om ”sin tid”, hehe. Keep up the good work. :)

 12. Ellen skriver:

  Gud vad du är lik Annie i 90210 på första bilden!! ;)

 13. Elsa skriver:

  Så snyggt❤️❤️

 14. Thelma Olsson03150 skriver:

  Du är sååå sööt!! Love you! <3

 15. Filippa skriver:

  Jag har ett exat likadant det är super bra förutom att ä är på en annan plats :)

 16. Haaters skriver:

  FY KLIPP DINA NAGLAR TJEJEN!

  1. The fan skriver:

   Du verkar inte följa regeln: Om man ska säga något ska man säga något snällt!

 17. my response skriver:

  I just want to say I’m very new to blogs and actually loved you’re web blog. Likely I’m going to bookmark your blog . You definitely have superb posts. Regards for sharing your webpage.

 18. I just couldn’t go away your website before suggesting that I actually loved the standard info a person supply on your guests? Is going to be again frequently to investigate cross-check new posts.

 19. Can I just now say what a relief to uncover a person that actually knows what theyre speaking about online. You actually know how to bring a worry to light and earn it crucial. More and more people need to look at this and understand why side from the story. I cant believe youre less well-liked because you definitely provide the gift.

 20. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *