TAKE CARE OF THE WORLD.

Sjukt nice tygväska. Kan användas till väldigt mycket – shopping väska, gympapåse, skolväska, beach bag och så mycket mer.

Han som gjort denna tygväska är mohammedis.se . Trycket på tygkassan har han gjort och den har bl.a vunnit som bästa målning i Göteborg, grymt jobbat. Om man köper en tygkasse går en del pengar till de fattiga. Inom kort kommer han även göra egna T-shirt och andra klädesplagg.

Tygkassen kostar endast 100 kr och en del av pengarna går till de fattiga så om ni vill köpa en sådan tygkasse kontakta honom på mohammediblog@hotmail.se

~TAKE CARE OF THE WORLD~_DSC0002 _DSC0005

8 kommentarer

8 kommentarer på “TAKE CARE OF THE WORLD.”

 1. angela gallo skriver:

  ojjj!! den är superrr snigt!!!!! :) <3

 2. ellenn skriver:

  Kan du ha en frågestund.? bästa Lisa

 3. Frida Källhage skriver:

  Gillar din blogg! hade blivit sjukt tacksam om du ville kolla in min blogg: http://fridakallhage.devote.se & min youtube kanal: http://www.youtube.com/channel/UCEy1Nsmh0idaJnPwOdy4O8Q

 4. Anyarin skriver:

  Sånt där har Linn Ahlborg också ;)
  Men det passa sjukt snygg till dom kläderna du har på bilden:)

 5. lina skriver:

  du är bäst och jag har aldrig haft en så bra videobloggare och du har en jätte fin väska

 6. Bengt skriver:

  Är endast ett par kronor som går till välgörenhet!
  Det mesta av pengarna går rakt ner i fickan på honom tyvärr :(

 7. :) skriver:

  ( denna kommentar tänkte jag skriva på youtube men har dock inte youtube så skriver den här eftersom dem förmodligen läser din blogg också )

  Det här med att kristna/katoliker måste skicka pengar stämmer inte alls. Vi skickar pengar om vi så vill och ingen straffar oss för det. Oftast lägger man allt från en tjugolapp och uppåt, om man vill. Pengarna som finns i korgen skickar kyrkan till fattigdom men behåller en slant till sig själv för att kunna betala mat osv. Om jag inte har fel. Så allt om att vi katoliker ska betala en slant är bara massa struntprat.
  / Är faktiskt sugen på att köpa ” väskan ” själv, rätt så snygg är den. ;)
  Många kramar.

 8. Nicole BergmanHansen skriver:

  ”Taka care of the world” Seriöst? Vad ska du med en sådan väska till när du inte tänker ett skit på världen och klimaten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *