Skola imorgon

Skolan börjar imorgon och har haft fullt upp under dagen. Var i kyrkan, städat, filmat video och det har tagit ett tag så nu ska jag slå mig ner och redigera videon. Det blir en dramatisk sminkning! Blev väldigt nöjd med den och hoppas ni också gillar den.

Men imorgon börjar skolan igen, ingen förväntan direkt men det måste göras! Men är ledig på Torsdag för åker till GBG HorseShow! Längtar riktigt mycket nu.

Ska ni göra något roligt i veckan?

4613369_700b_largeÄlskar bilden ;)

45 kommentarer

45 kommentarer på “Skola imorgon”

 1. EpicMovies2014 skriver:

  Nej Jag Ska Inte Göra Så Mycket Men Jag Är Ledig På Fredag

 2. Star Bell skriver:

  Jag ska bara vara hemma Måndag och Tisdag för vi i Västerås har sportlov nu
  Jag ska också till Göteborg Horse Show på Torsdag!

 3. Ellen skriver:

  Jag har sportlov den här veckan och i fredags så det är kul… :)

  1. Guest skriver:

   Bor du i Västerås?

   1. Ellen skriver:

    Nej, Mora. Eftersom Vasaloppet är här så är vi lediga nu.

 4. Annabel Simone Lundgren skriver:

  Ja jag fyller 13år på tisdag! synd då är

  vi inte lika gamla längre………..

 5. Annabel Simone Lundgren skriver:

  nesta vecka har jag sportlov!

  1. EpicMovies2014 skriver:

   Det Heter Nästa

 6. Biggest Lisibell In The World skriver:

  Ska åka till Göteborg på fredag & ska till GBG horse show på lördagen, men ska vara i Gbg redan på fredag!!! Synd att vi inte ses Lisa :(

 7. melanie skriver:

  jag har sportlov denna vecka(v.9) och jag fyller år på lördag, 1 mars! :)

  1. Julia skriver:

   Grattis i förskott! :)

 8. Thelma Olsson03150 skriver:

  Nä, inte något speciellt! Men kan du göra din morgon och kvällsrutin snart snälla älskar såna video! <3 <3

 9. ellen skriver:

  jag har sportlov!♡

 10. T-nice skriver:

  Ska till tandläkarenpå tisdag, men inget annat.

 11. manda skriver:

  Ska va i skolan -.- Vi hade sportlov förra veckan♡

 12. felicia skriver:

  kan du göra en hissar och dissar mina mascaror snälla

 13. Anna Isberg skriver:

  Haft spotlov och jag har studiedag imorgon så jag ska följa med min mamma till jobbet kommer bli så kul love you

 14. Sophia Boqvist skriver:

  Börjar skolan igen efter ett härligt sportlov, inget speciellt förutom 2 redovisningar nästa vecka

 15. Wilma Palmklint skriver:

  Imorgon ska jag på friluftsdag på en jättestor sporthall och på torsdag ska min klass spela en fotbollsmatch mot en annan skola!

 16. Tvdgd skriver:

  Är ledig på Fredag för jag och min bästa kompis ska till ullared! :)

 17. Amanda skriver:

  Kul med en smink-video! Skulle du kunna göra fler videos när du rider boppan??

 18. Missnatalee67 skriver:

  Jag har haft sport lov men på fredag ska jag bowla hoppas du får en bra vecka love you

 19. hajba skriver:

  Vi har loooooooov :D

 20. Missnatalee67 skriver:

  Jag ska bowla på fredag jag tror det kommer bli en bra vecka hoppas du också får en bra vecka

 21. Ida skriver:

  Jag har lov, så ska bara ta det lugnt!! :D

  1. Star Bell skriver:

   Är du Ida i min klass?

 22. Emma skriver:

  Har sportlov imorgon ska jag åka och shoppa med min bff

 23. Julia skriver:

  Jag har sportlov. På torsdag är mamma ledig, så då ska vi in och shoppa loss. :D ♥

  1. Julia skriver:

   Och på tisdag ska jag beställa lite mer grejer från vs! (Besatt av victorias secret.. xD)

 24. Isabella Rönni skriver:

  Får sportlov på fredag och då på fredagen så hr vi först 3 vanliga lektioner sen går vi och äter tidigare sen ska vi resten av dagen ha frillupsdag (vet inte vad de heter) åå då ska jag va i slalombacken åå de kommer va skit kul, har redan haft två sånna dagar men bara en av de va i backen men de va skit kul:D Åå jag bor i Norrland så de är gott om snö här!:D

 25. Kappis skriver:

  Jag är magsjuk så kan inte göra så mycket. :(

 26. Emilia Welander skriver:

  Har inte skola fören nästa måndag. Rockar USA vet du!

  http://www.milami.blogg.se
  Skulle betyda allt Loves!

  /Mila<3

 27. mariam skriver:

  jag har sporlov denna veckan!<3

 28. ♥Misslisibell lover♥ skriver:

  Jag ska plugga hela veckan till ett NO-prov på fredag,ska bli trökigt!

 29. Elin.A skriver:

  Jag. Ska ochså till Gbg horseshow

 30. Alva Wahlquist skriver:

  Fyller 13 på tisdag

  1. Star Bell skriver:

   Grattis! Jag fyller år om exakt 1 vecka, alltså 4 Mars

  2. ellen skriver:

   grattis!♡

 31. 1DPoweheer skriver:

  Varför inte lördag Gbg horse show

 32. Jessica Duckface Holmberg skriver:

  Ska med skolan på skidresa till åbo på torsdag :) längtar så! :3

 33. click resources skriver:

  I just want to say I’m newbie to blogging and definitely enjoyed this blog site. Most likely I’m going to bookmark your site . You really have amazing articles. Kudos for sharing your blog.

 34. Beneficial story! I must say i relished their digesting. I hope to view greater of your stuff. It is my opinion you have got remarkable information along with visualization. What i am remarkably encouraged using resources.

 35. By marketing in the comment box, additionally you generate back again inbound links to your webpage. These back again inbound links will very last indefinitely if they can endure webmaster moderation. This opens an avenue for potential customers generation which will final indefinitely.

 36. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *