Grym hårboste!

Tänkte tipsa en grym hårborste ifrån Denman.

Det är en Tangle Tamer som ska borsta ut trassligt hår. Har en själv och älskar den verkligen! Jag brukar använda den efter jag duschat om jag vill borsta det efter men då använder jag den och det funkar kanon. Den har både långa och korta borststrån och dom är väldigt mjuka.

Denna borste kostar $16.35 men i svenska kronor kostar den runt 106 kr.

Klicka på bilden på borsten för att komma till den!

D90_largedenman-logo

6 kommentarer

6 kommentarer på “Grym hårboste!”

 1. Tilda skriver:

  Jag har gjort en egen tag. (vet ej om den finns) Här kommer den
  Den heter: what do you do after…
  1. Vad brukar du göra efter skolan?
  2. Efter duschen?
  3. Efter man har varit hos sin kompis?
  4. Efter stan med en kompis eller sin mamma o.v.s?
  5. Efter en semester?
  6. efter maten?
  7. Efter ett kalas?
  8. Efter en film?
  9. Efter en video?
  Och den sista
  10. Vad tyckte du om tagen?

  Gö, gärna denna tag i en video❤️

 2. Elin Malmgren skriver:

  Jag har också en gäte bra borste den har jag köpt på ullared och när man borstat håret med den så käner man inga tovor och den kostar 40kr.

 3. amanda skriver:

  haha

 4. reference skriver:

  I simply want to say I am just newbie to weblog and actually enjoyed you’re blog. Probably I’m going to bookmark your website . You certainly have superb well written articles. Cheers for sharing with us your webpage.

 5. Individuals are often shedding desire or even squandering the occasion by means of getting a best condo they will have because they lack knowledge or ideas on where to locate these types of qualities immediately.

 6. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *