Skolarbetet ligger redo

Tisdagar är väldigt tråkiga för oss, ärligt. Inga speciella roliga ämnen! Men dagen gick snabbt och lätt så när jag kom hem slog jag mig ner och åt lite och drog fram skolarbetet.

Eftersom jag är på HorseShow på Torsdag har jag lite skolarbete att göra. För på Torsdag har jag ett förhör i so men får göra det på Fredagen istället. Men jag han med allt arbete och är väldigt nöjd så när det var klart gick jag och filmade en video, sedan redigerade jag den och ska snart lägga upp den. Den är en tävling ;) hehe.

När den börjat ladda upp drar jag mig tillbaka och pluggar. Så det blir en plugg kväll idag..IMG_0731En sminkning jag gjorde en gång, blev väldigt nöjd! :)

11 kommentarer
 • Julia

  Lycka till Lisa

 • Sabri

  På tisdag ska vi med klassen åka till aqua Nova

 • Anonym

  http://clarasliife.blogg.se/?tmp=392858
  Det borde du nog vara med sminkningen den är superfin!

 • anonym

  du är så himla fin lisa!

 • Ronja
 • ♥Misslisibell lover♥

  Ja, jag pluggar in för ett NO prov på fredag + läxa så det blir lite att stå i men det går bra ändå! Älskar dig Lisa♥

 • Emilia Welander

  Kul med plugg… Eller inte, ska själv sova och imorrn blir de Universal Studios i Orlando. Harry Potter världen, here i come!

  http://www.milami.blogg.se
  Ses där Loves <3

  /Mila

 • irma

  lisa jag har inte youtube så jag kan inte gilla eller prenonumera men jag har fb men jag har inte någon vs secret der för vill jag ha en så så mycket mamma säger att jag inte för köpa någon;< men jag är med

 • http://www.nattstad.se/emelii3 Emelie Kindström
 • <3

  du är jätte fin lisa<3

 • amanda

  håller med<3<3