Skolarbetet ligger redo

Tisdagar är väldigt tråkiga för oss, ärligt. Inga speciella roliga ämnen! Men dagen gick snabbt och lätt så när jag kom hem slog jag mig ner och åt lite och drog fram skolarbetet.

Eftersom jag är på HorseShow på Torsdag har jag lite skolarbete att göra. För på Torsdag har jag ett förhör i so men får göra det på Fredagen istället. Men jag han med allt arbete och är väldigt nöjd så när det var klart gick jag och filmade en video, sedan redigerade jag den och ska snart lägga upp den. Den är en tävling ;) hehe.

När den börjat ladda upp drar jag mig tillbaka och pluggar. Så det blir en plugg kväll idag..IMG_0731En sminkning jag gjorde en gång, blev väldigt nöjd! :)

15 kommentarer

15 kommentarer på “Skolarbetet ligger redo”

 1. Julia skriver:

  Lycka till Lisa

 2. Sabri skriver:

  På tisdag ska vi med klassen åka till aqua Nova

 3. Anonym skriver:

  http://clarasliife.blogg.se/?tmp=392858
  Det borde du nog vara med sminkningen den är superfin!

 4. anonym skriver:

  du är så himla fin lisa!

 5. ♥Misslisibell lover♥ skriver:

  Ja, jag pluggar in för ett NO prov på fredag + läxa så det blir lite att stå i men det går bra ändå! Älskar dig Lisa♥

 6. Emilia Welander skriver:

  Kul med plugg… Eller inte, ska själv sova och imorrn blir de Universal Studios i Orlando. Harry Potter världen, here i come!

  http://www.milami.blogg.se
  Ses där Loves <3

  /Mila

 7. irma skriver:

  lisa jag har inte youtube så jag kan inte gilla eller prenonumera men jag har fb men jag har inte någon vs secret der för vill jag ha en så så mycket mamma säger att jag inte för köpa någon;< men jag är med

 8. <3 skriver:

  du är jätte fin lisa<3

 9. amanda skriver:

  håller med<3<3

 10. I just want to say I’m all new to blogging and honestly savored this web page. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You definitely have outstanding writings. Thanks for sharing your website page.

 11. That is the right weblog for anyone who wants to find out about this topic. You understand so much its almost laborious to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just nice!

 12. The the very next time I just read a weblog, Lets hope it doesnt disappoint me about this. Get real, Yes, it was my choice to read, but I really thought youd have some thing interesting to say. All I hear is a few whining about something you could fix if you ever werent too busy in search of attention.

 13. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *