Camouflage – To Die For

Jag totalt älskar calouflage kläder, sjukt snyggt! Jag har en jacka med camouflage mönster och älskar den verkligen. Kommer köra på den i vår. vill väldigt gärna ha ett par jeans i camo och dom ridbyxorna ni ser på bilden, dom kommer ifrån hööks och ärligt… To Die For!! Ska till HorseShow imorgon så man får hoppas, hoppas på att det kanske finns några där för då är dom mina!

Gillar ni camo kläder? Jag älskar det verkligen – Sjuukt snyggt ;)

pizap.com10.38681885134428741393444015362

13 kommentarer

13 kommentarer på “Camouflage – To Die For”

 1. Amanda skriver:

  Aa tycker att det passar in med nästan allting

 2. Elliesweetheart Johansson skriver:

  aa jag tycker att det är skit snyggt och jag har faktiskt gjort en mössa med Camouflage fast det var med rosa camo . Men den finns inte nu :( . Men älskar kläderna :) Hoppas att du får dom ridbyxorna :) skulle vara den coolaste tjejen i stallet hehe :)

 3. moa-i-stallet.se skriver:

  Gillar? NEJ, Jag ÄLSKAR camoflas kläder! Vi ses imorgon Lisa♡♥♡

 4. anna-cornelia. ♡ skriver:

  Aa älskar det & älskar leopard också! Hoppas du får ridbyxorna, dom skulle passa dig perfekt! <3

 5. T-nice skriver:

  Älskar camouflage!!!

 6. JessicaMaynard ♥ skriver:

  Älskar camouflage kläder tycker det är så sjukt snyggt! ;)

 7. Signe skriver:

  Tycker om camouflage mycket, jag gillar det som jackor:)

 8. Fyasaman S skriver:

  Nä tycker camouflage eller militär mönster är ute just nu

 9. Johanna skriver:

  vart kommer mjukisarna ifrån?

 10. Homepage skriver:

  I simply want to say I am just all new to blogs and absolutely enjoyed you’re web page. Very likely I’m likely to bookmark your site . You definitely come with terrific stories. Kudos for revealing your blog site.

 11. Read the full written content. There is quite a few definitely informative information here. thank you. “Oh, you know. I am secretary of state. My trips aren’t successful. I just talk to people.” by George Pratt Shultz..

 12. Strong blog. I acquired various nice information. I?ve been keeping an eye fixed on this technology for some time. It?utes attention-grabbing the way it retains completely different, however a number of of the primary parts stay constant. have you ever observed plenty amendment since Search engines created their own latest purchase within the field?

 13. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *