Camouflage – To Die For

Jag totalt älskar calouflage kläder, sjukt snyggt! Jag har en jacka med camouflage mönster och älskar den verkligen. Kommer köra på den i vår. vill väldigt gärna ha ett par jeans i camo och dom ridbyxorna ni ser på bilden, dom kommer ifrån hööks och ärligt… To Die For!! Ska till HorseShow imorgon så man får hoppas, hoppas på att det kanske finns några där för då är dom mina!

Gillar ni camo kläder? Jag älskar det verkligen – Sjuukt snyggt ;)

pizap.com10.38681885134428741393444015362

9 kommentarer
 • Amanda

  Aa tycker att det passar in med nästan allting

 • Elliesweetheart Johansson

  aa jag tycker att det är skit snyggt och jag har faktiskt gjort en mössa med Camouflage fast det var med rosa camo . Men den finns inte nu :( . Men älskar kläderna :) Hoppas att du får dom ridbyxorna :) skulle vara den coolaste tjejen i stallet hehe :)

 • moa-i-stallet.se

  Gillar? NEJ, Jag ÄLSKAR camoflas kläder! Vi ses imorgon Lisa♡♥♡

 • anna-cornelia. ♡

  Aa älskar det & älskar leopard också! Hoppas du får ridbyxorna, dom skulle passa dig perfekt! <3

 • T-nice

  Älskar camouflage!!!

 • JessicaMaynard ♥

  Älskar camouflage kläder tycker det är så sjukt snyggt! ;)

 • Signe

  Tycker om camouflage mycket, jag gillar det som jackor:)

 • Fyasaman S

  Nä tycker camouflage eller militär mönster är ute just nu

 • Johanna

  vart kommer mjukisarna ifrån?