Utmattad

Då har man kommit hem ifrån Gbg och har nyss hoppat ut ur duschen, nu sitter en trött Lisa på sängen efter en låång dag! Det var super kul på HorseShow och träffade många av er och det var jätte kul. Shoppade lite också på mässan.
Imorgon är det fredag, tack och lov! Efter skolan kommer Karro och Matilda för dom ska sova över. Jag tror inte postvideon kan komma imorgon för jag tror INTE att karro och Matilda vill sitta och kolla på i en timma där jag filmar, inte så kul för dom! Så vi får se när den kommer upp, den kommer när den kommer.
Nu ska jag ta det lugnt, är såå trött… Xoxo

20140227-215323.jpg

7 kommentarer

7 kommentarer på “Utmattad”

 1. Star Bell skriver:

  Samma här…jag är också trött….Godnatt bästa Lisa! :)

 2. Julia skriver:

  Kommer det en haul? ;)

 3. Ronja skriver:

  Hoppas att du har haft roligt idag :)

  http://www.leontinas.blogg.se

 4. Aline Sunnerdal skriver:

  Kan inte ni göra en sanning eller konka video?? Det skulle vara så roligt!! Om ni gör det så…… Saning: har någon av er varit ihop med någon?? Konka:gå ut och skrik ”jag är bäst, och du är sämst”

 5. Emelie Cederhag skriver:

  Kommer inte follow me around till horseshow upp, du sa att du skulle göra en sån video!

 6. Signe skriver:

  Hej Lisa jag vill bara säga att den där videon du gjorde den hette: unboxing – BJD (yoyo) asså gud vad söt dockan var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) och Idas var ju jätte stor jämfört med din!!

 7. Missvanessatjejen skriver:

  Kommer du göra en post video? För jag vill vara säker på att sakerna som jag har skickat till dig är frame :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *