Bästa dagen fortsätter

Mina friendos är här för dom ska sova över, kommer bli den bästa dagen hihi!
Friendos+mys+snacks=Bäst
Vi kommer göra massa kul med mycket skratt, nu äter vi oreos och kollar program!
Skoldagen var bra och så skönt med Fredag. Lektionerna gick snabbt så det var bara att åka dit, lite lektioner,hem och nu är jag med mina underbaraste♡

20140228-162612.jpg

13 kommentarer

13 kommentarer på “Bästa dagen fortsätter”

 1. Julia skriver:

  Kommer det nån video? Ska ni till KCV?

 2. T-nice skriver:

  Åååå najjs!!!!
  Ha det så kull!v

 3. Missvanessatjejen skriver:

  Kan ni göra en sanning eller konsikvens video? Kommer edt en post video? Jag har skickat post till dig o jag vill vara säker att dem har kommit fram:)

 4. Thelma Olsson03150 skriver:

  Kul! <3

 5. Isabelle skriver:

  Kan du inte SNÄÄÄÄLLA göra en video när du rider imorrn? Skulle blivit as glad ifall du gjorde det! <3

 6. Elliesweetheart Johansson skriver:

  kommer ni vara på kcv :)

 7. Ida skriver:

  Snälla kan inte du ha en header tävling?

 8. malva skriver:

  kan du göra en Haul video

 9. amanda skriver:

  du är as bra på att sminka dig miss!!

 10. I simply want to say I am very new to blogs and actually enjoyed you’re website. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You actually have very good article content. Thanks for revealing your blog site.

 11. Hiya, I’m really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and web and this is really annoying. A good site with interesting content, that is what I need. Thanks for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 12. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *