Grymt härlig dag – verkligen

Hade verkligen en grymt härlig dag med Vendela och Sara! Vi gjorde en video som ni kan se HÄR. Men vi skrattade väldigt mycket. Vendela behövde dock åka hem lite tidigare men Sara stannade längre – till 20:45 faktiskt Haha. Dom är två sjukt härliga personer som man inte får nog av, härliga tjejer! Perfect two :)_DSC0822

20140304-210148.jpg
Bild ifrån när vi tre var en annan dag – härliga tjejer!

6 kommentarer

6 kommentarer på “Grymt härlig dag – verkligen”

 1. Anna Isberg skriver:

  Hej Lisa vad kul att du har hittat nya vänner som du kan lita på jag vet att det är svårt för dig att hitta vänner som du kan lita på för att du har ju åkt på så många fake vänner så det är bra att du har hittat vänner som du kan lita på om jag vad din vän skulle jag respektera dig som du är och jag skulle inte vara en fake vän för du är en vänlig och söt och ärlig och skön person så jag skulle inte vara en fake vän till dig Lisa

  1. Amanda skriver:

   HAHA

 2. Elsa skriver:

  Sarah är super söt❤️❤️ älskar hennes hår

 3. Thelma Olsson03150 skriver:

  Sååå söt! Låter kul! <3

 4. wilma l skriver:

  Lisa kan du göra en roo tour?:)

  1. Tilda skriver:

   Room tour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *