Dagen

Hejsan, idag har vi på stenungsskolan. Hade No, Ma och Tyska. Jag tyckte lektionerna var bra idag och efter skolan var jag med Vendela och Sara igen och hade väldigt kul! Imorgon blir det skola som vanligt, har två läxor tills imorgon. Vi ska bara se två so filmer så det blir inte hårt match.

Det är 18 dagar tills jag fyller år- födelsedagar tycker jag om. Man vill bli lite äldre ibland. Men det ska bli kul att bli 13 faktiskt._DSC0406Oh, vad jag vill ha sommar! Är piss på kylan nu, när kommer värmen? Denna bilder kommer ifrån skolavslutningen från 5:an och snart slutar man 6:an, kommer bli så spännande med en ny skola i sjuan och lite ombyte. Bye bye Ekenäs – hello Stenungsskolan!

9 kommentarer
 • Maja

  Titta på deras blogg den e jätte bra ! ! http://triang.blogg.se/

 • Julia

  ❤️

 • Frida

  Här ska du få veta en rolig sak att din skola heter lju Ekenäs och det finns i Finland en stad som heter Ekenäs

 • Ebba
 • Elliesweetheart Johansson

  jag har ingen skola imorgon jag har studiedag men jag kommer att ha fotbollsträning :)

 • Johannes.L

  Min Skola Heter Sofiedalskolan i Gävle Kommun/valbo,Det Minst Går 500 Elever

 • agnes

  vad du är bra i love you

 • Kate Wongsui

  Kan du göra en till samning eller konka vidio det var så roligt att se dig göra det och bus ring gärna snälla :)

 • mirre

  asså jag vill att det ska bli sommar jag älskar dig Lisa