Dagen

Hejsan, idag har vi på stenungsskolan. Hade No, Ma och Tyska. Jag tyckte lektionerna var bra idag och efter skolan var jag med Vendela och Sara igen och hade väldigt kul! Imorgon blir det skola som vanligt, har två läxor tills imorgon. Vi ska bara se två so filmer så det blir inte hårt match.

Det är 18 dagar tills jag fyller år- födelsedagar tycker jag om. Man vill bli lite äldre ibland. Men det ska bli kul att bli 13 faktiskt._DSC0406Oh, vad jag vill ha sommar! Är piss på kylan nu, när kommer värmen? Denna bilder kommer ifrån skolavslutningen från 5:an och snart slutar man 6:an, kommer bli så spännande med en ny skola i sjuan och lite ombyte. Bye bye Ekenäs – hello Stenungsskolan!

13 kommentarer

13 kommentarer på “Dagen”

 1. Maja skriver:

  Titta på deras blogg den e jätte bra ! ! http://triang.blogg.se/

 2. Julia skriver:

  ❤️

 3. Frida skriver:

  Här ska du få veta en rolig sak att din skola heter lju Ekenäs och det finns i Finland en stad som heter Ekenäs

 4. Elliesweetheart Johansson skriver:

  jag har ingen skola imorgon jag har studiedag men jag kommer att ha fotbollsträning :)

 5. Johannes.L skriver:

  Min Skola Heter Sofiedalskolan i Gävle Kommun/valbo,Det Minst Går 500 Elever

 6. agnes skriver:

  vad du är bra i love you

 7. Kate Wongsui skriver:

  Kan du göra en till samning eller konka vidio det var så roligt att se dig göra det och bus ring gärna snälla :)

 8. mirre skriver:

  asså jag vill att det ska bli sommar jag älskar dig Lisa

 9. I just want to mention I’m new to blogs and definitely enjoyed your web page. Very likely I’m going to bookmark your site . You definitely have tremendous posts. Cheers for sharing your webpage.

 10. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

 11. Seriously this valuable help is incredible it really helped me and even my children, thanks!

 12. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *