22 kommentarer på “Guldtuben!”

 1. Emelie Cederhag skriver:

  Jag nominerade dig innan du skrev detta inlägg!

 2. Jennifer Åhlénius skriver:

  hej! jag har nominerat dig och tycker att du är en underbar förebild för unga tjejer och killar runt hela sverige! Hoppas att du vinner! <3 kram

  1. mia skriver:

   mest tjejer om man ska va seriös

 3. mia skriver:

  du kommer verkligen nomineras du är känd Lisa oroa inte dig men jag kan inte nominera dig är bara elva och har inte facebook. Sorry men du kommer bli nominerad

  1. love skriver:

   Jag med… Det är tråkigt att inte kunna nominera om man inte har Facebook annars skulle jag gjort det

 4. Märta skriver:

  Nominera gärna mig!

  1. mia skriver:

   vem är du är du en bloggare/youtuber? :) kul att veta

   1. Märta skriver:

    Både och faktiskt, men främst youtuber. :) Föresten Lisa, varför blev min kommentar raderad?

    1. mia skriver:

     vad heter din kanal?:)

     1. Märta skriver:

      Märtiizz B ;)

 5. ottilia skriver:

  du är bäst♥ ottiliaanderssons.devote.se

 6. Kate Wongsui skriver:

  Du är bäst misslisibell du är den bästa bloggaren jag har sett

 7. Fyasaman S skriver:

  Nominerar Nellie B:)

  1. mia skriver:

   kul för dig :) och jag menar inte den elaka versionen :)

 8. love skriver:

  Love you!!!

 9. YuPing skriver:

  Jag har nominerat dig på typ nästan alla frågor förutom 6 frågor för dem lämna jag bara, skrev inget där. Och jag nominera en utländsk kanal som jag ser på. PS: Du är min förebild och allt. Du Örebro bäst i hel världen Lisa!❤️

 10. anonym skriver:

  så klart du ska bli nominerad

 11. Isabella skriver:

  din kanal är såååååå cool, och jag har också en kanal!!! PS: min kanal heter Isabella Ek!

 12. go to my blog skriver:

  I just want to say I’m all new to blogs and truly enjoyed your page. Probably I’m going to bookmark your site . You certainly have amazing posts. With thanks for revealing your web site.

 13. site promotion will always be a tedious job but you can outsource site promotion on some indian or pakistani guy*

 14. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *