Idag Torsdag – Imorgon Fredag

Idag är det Torsdag och dagen har varit rätt snabb. Vi hade idrott idag, älskar idrott och det är verkligen favorit ämnet. Jag önskar man kunde ha idrott mer än två dagar i veckan!

Men imorgon är det Fredag och ska till Kcv men inte nästa Fredag. Då ska jag inte till skolan eller kcv alls. Jag ska åka till Halmstad och det är snarlikt som Webbdagarna i Stockholm, jag kommer intervjuas på scen och det kommer handla om VAD KAN VI LÄRA AV ETT YOUTUBE-FENOMEN? Och är otroligt taggad, kommer bli så sjukt kul och lärorikt._DSC0004

14 kommentarer

14 kommentarer på “Idag Torsdag – Imorgon Fredag”

 1. love skriver:

  Kan du göra ”svar på kommentarer”här på bloggen??
  P.S älskar dig!!!!!!

 2. Ella skriver:

  Åå vad kul att du kommer hit jag bor ❤️❤️❤️❤️

 3. Sanna skriver:

  Okej vilken scen i Halmstad? För jag bor där med kul att du ska till Halmstad

 4. Saskia von Sydow skriver:

  du har ju lyllo! jag har bara idrott en gång i veckan och det är 80 min

  1. Emelie Cederhag skriver:

   Jag har idrott tre gånger i veckan, är så tacksam över det,

   1. Saskia von Sydow skriver:

    öhhhhh……

    1. Saskia von Sydow skriver:

     vilken skola går du i ?

 5. Frida Källhage skriver:

  Riktig snygg blogg! Om du vill får du gärna ta en titt på min: http://fridakallhage.devote.se

 6. Emelie Cederhag skriver:

  Åå så kul att du kommer hit till skåne.

 7. Julia skriver:

  Kan du ha en fanträff i Halmstad?

 8. see this here skriver:

  I just want to say I’m newbie to blogging and site-building and seriously loved your website. Very likely I’m going to bookmark your blog . You surely have beneficial articles. Thanks for sharing your web site.

 9. Great article, thanks. I signed up to your blog rss feed.

 10. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *