Skal, halsband & väskan!

Hej,
Älskar min nya väska och halsband ifrån modemedia.se
Och mitt snygga skal ifrån Billigamobilskal.se
Det är riktigt grym kvalité på dessa saker. Det är liksom inte skit saker man köper utan väskan har riktigt bra material, halsbandet är inget som man köper i leksaksaffären utan det är riktigt bra gjort och skalet är väldigt bra plast!

Väldigt nöjd :)

20140306-180450.jpg

11 kommentarer

11 kommentarer på “Skal, halsband & väskan!”

 1. love skriver:

  Älskar det där skalet och väskan, hur mycket kostar de???

  1. Tilda skriver:

   Aa hur mycket kostar allt?

 2. hipp skriver:

  kolla bloggen feliciasso.blogg.se
  snälla ♥

 3. Clara Johansson skriver:

  Hej Lisa. Jag såg att du hade beställt två produkter från choies.com. Jag skulle bara vilja ställa några frågor angående det. Hur lång tid tog det för dig att få hem det? och kostade frakten någonting? Jag skulle också vilja veta om det var bra material på dina kläder och om du var nöjd. Skulle vara väldigt tacksam om du svarade. Du får väldigt gärna skicka ditt svar till min mejl som är clarajohansson17@hotmail.se Som sagt skulle bli väldigt glad om du kunde svara.

 4. Lina skriver:

  Gör en morginrutin

 5. Fyasaman S skriver:

  Dafuq? Vem har sagt att de är dåliga saker? O köpt från leksaksäffaren?

 6. Coocie skriver:

  Hej lisa jag undra hur mycket sakerna kostade för marc Jacobs är väl dyrt för jag såg linn ahlborg spela in en haul där hon sa att hennes skal kostade typ 300 kr

  1. Fyasaman S skriver:

   Det är sant att de är väldigt dyrt men de Lisa har köpt är visst fejkat men de ju snyggt ändå

 7. Get the facts skriver:

  I simply want to tell you that I am just beginner to blogging and absolutely loved this web site. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You really come with superb well written articles. Regards for revealing your web page.

 8. Hi, you used to write magnificent articles about seattle plumbers, but the last several posts have been kinda lackluster… I miss your tremendous articles. Past several posts are just a little out of track! Seattle Plumbing

 9. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *