Borttagen IGEN

Blev borttagen på instagram igen även om jag fyller 13 om några dagar, skaffar insta IGEN när jag blir 13….

43 kommentarer

43 kommentarer på “Borttagen IGEN”

 1. Jennifer skriver:

  Åh, gud vad tråkigt! :(

 2. Lovisa skriver:

  Nä fy sjutton va tråkigt! :(

 3. Fyasaman S skriver:

  Men ha lite tålamod nu och vänta tills du är 13 du kunde väl bara vänta 15 dagar sen kunde du fixa instagram,bättre än att bli borttagen hela tiden

  1. Cecilia skriver:

   Men har du problem med att hon ville ha insta några dagar tidigare än sin födelsedag???

   1. Fyasaman S skriver:

    De ju för hennes eget bästa,ifall hon inte hela tiden vill bli borttagen

 4. nike skriver:

  stakars dig <3

 5. YuPing skriver:

  Va igen? Så sjukt tråkigt!
  Egentligen tror jag att det är folk som anmäler dig kanske dom som är haters eller nåt sånt. Men det är inte jag och kommer aldrig att bli det.
  Mina kompisar är 12 år både killar och tjejer, och dem skriver på sin Instagram ”12 bast”, ”12 år” osv men dem blir it borttagna så det är det jag undrar varför du blir borttagen ,men inte dem, den har ju haft instagram länge och dem blir it borttagna.

  1. Agnes Andersson skriver:

   Hon är offentlig, har mycket följare och är lättare att hitta för instagrams ledning.

 6. Kelly skriver:

  Hej lisa jag förstår dig om du är ledsen. Snälla kan du läsa upp min kommentar i en video snälla kan du oxå vissa din kvällsrutin ps älskar dina videos..

 7. Frida skriver:

  Jag undrar vem som gör det. det är inte snällt i alla fall

 8. Märta skriver:

  Jag tror inte det är instagram som tar bort dig, jag tror det är nån som anmäler dig. Annars skulle inte fyra av dina konton försvinna på så kort tid, det är ju så många som har instagram trots att de är under 13.

  1. love skriver:

   Jag tror också det för några av mina kompisar skriver typ jag är 12 år idag, något sånt de är säkert bara avundsjuka

  2. Matildasbeauty kanal skriver:

   Samma här

  3. Agnes Andersson skriver:

   Fast, det är instagram som tar bort henne, har flera under 13 som blivit borttagna. Lisa, som är offentlig och har många följare upptäcker det lättare och tar bort henne. Om det skulle vara haters som anmälde henne så skulle det inte tas bort då hon inte har brutit mot instagrams regler.

   1. Märta skriver:

    Men hon bryter ju mot instagrams regler, då hon använder det när hon är under 13 år! Jag vet att många blir borttagna, men det är ju ganska ovanligt att fyra konton av en och samma person blir borttagna på så kort tid. Om det är instagram som gör det, så verkar det ju verkligen som att de jagar henne! För de är inte så hårda att de tar bort folk p.ga. åldern, om de bestiger åldersgränsen om ca 15 dagar!

 9. Tea Stoltz skriver:

  Gör en video med vad du fick i födelsedagspersent!

 10. Moa skriver:

  gör en video om alla grejer du fick i födelsedags present

 11. Matildasbeauty kanal skriver:

  Tråkigt med insta >:)men kul med födelsedagen

 12. Emi skriver:

  Folk anmäler dig troligtvis, därför du blir borttagen antagligen. Ha en privat insta så kanske du inte blir borttagen.

  1. Emelie Cederhag skriver:

   Men om hon har privat så måste hon ju följa alla . Visst det är ju roligt att hon följer än men hon kanske inte vill följa alla hennes fans på insta.

   1. Emi skriver:

    Vadå följa alla? Har inte sagt något om att följa fans! Du fattade nog inte min kommentar rätt.

 13. Emi skriver:

  Folk anmäler dig troligtvis. Därför du blir borttagen så fort. Prova att ha en privat kanske? :) alltså för att se om du blir borttagen ändå

 14. Anna Isberg skriver:

  WAF! Det är as tråkigt att dom har tat bort dig på insta men om några dagar fyller du ju 13 så det är bra LOVE YOU

 15. Emelie Cederhag skriver:

  Fy vad taskigt, även om du snart är 13 så kan du ju få stanna kvar bara dessa dagar som är kvar.

 16. hipp skriver:

  Kolla in min blogg feliciasso.blogg.se!! NYYY uppdatering

 17. chandrine skriver:

  Jag är 12 snart 13 den 5juli. Jag skaffade instagram när jag var 11 och har inte blivit borttagen en ända gång? Synd att du blev det:( älskar dig jätte mycket

  1. YuPing skriver:

   Jag är också 12 och jag skaffade instagram när jag var 10-11. Jag blev antingen borttagen eller så glömde jag lösenordet på mitt insta. Konto men det har bara hänt 1 gång.

 18. YuPing skriver:

  Det är nog inte Instagram som faktist tar bort dig. Jag tror det är dem haters som typ anmäler dig eller några andra. För dina 4 konton som du har skapat försvann ju snabbt. Det är ju typ många som har Instagram fast dem är under 13.

 19. Jacqline skriver:

  Skriv att du är typ 14 år då? det gjorde jag, haha :)
  Eller så har du skrivit i den emailen du har till din fb och då försvinner ditt konto. Ja eller som sagt är det alla haters som anmäler :( Men gör så då, skaffa en ny instagram när du fyllt 13 sötis :)

 20. nea högberg skriver:

  Hej Lisa!
  På AppStore så står det att det är 12+ asså om man är över tolv så får man ha det o du är ju det! Så du får ju ha instagram!!❤️
  Love U Lisa

  1. Sophia Boqvist skriver:

   Ja men instagram ägs av Facebook. Och för att kunna ha Facebook måste man va 13 och det är samma sak på instagram. Det står 12+ på AppStore för att man ska va 12 för att kunna ha den som app men 13 för att ga ett konto på instagram

 21. Linnea skriver:

  Men är ni typ 5 år och helt efterblivna? Är man inte 13 ska man inte ha instagram av många anledningar, Lisa är igenkänd av många och då är det antagligen några som säger det till instagram, inte anmäler. Hon får skylla sig själv och vänta om hon inte vill bli borttagen, dom har all rätt att göra det och hon behöver inte bli så förvånad och arg varenda gång.

 22. Emelie Cederhag skriver:

  Lisa kan du göra
  En Engelsk video. Där du bara pratar engelska!

 23. Johanna Lundell skriver:

  Synd! :/ Jag ville inte att du ska bli borttagen

 24. Julia skriver:

  Vad jobbigt :( ♥

 25. nina skriver:

  men jag som va sådan glad för du skaffa instagram

 26. nina skriver:

  du har ju ookså fb och det är åldersgräns

 27. lina skriver:

  men åå har du inte fattat det är en som hackar dig

 28. Cicina skriver:

  Jobbigt för dig :(

 29. the boss skriver:

  Jag har haft min insta i nästan 2 år jag är 11 fyller 12 om 2 månader. Kqg tror dem tar bort dig för att dem vet att du e 12 men dem överdriver du fyller år om två veckor men ja. Men tycker inte du det e konstigt för att du har fb och man nåstr vara 13 flr att ha det eä undra inte du att vrf blir du borttagen av insta och inte fb.

 30. internet skriver:

  I just want to tell you that I am just all new to blogging and seriously enjoyed you’re blog. Almost certainly I’m going to bookmark your blog . You certainly come with awesome articles. Bless you for sharing with us your website.

 31. the internet is always the source of cheap stuffs, you can buy cheap electronics, cheap softwares and other stuffs”

 32. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *