*Pust*

Sitter med iPaden och chillar, slutade ett idag eftersom vi hade nationella prov i engelska idag. Först var det ett läsförståelse och det var väll någon fråga man fick tänka extra på och sedan var det ett hörförståelse och dom lurade ju till det lite så man fick vara väldigt koncentrerad.
Men kollar lite youtube videos och är rätt utmattad efter allt tänkande idag!

20140312-140720.jpg

14 kommentarer

14 kommentarer på “*Pust*”

 1. Ida Lönn skriver:

  Hej Lisa! Eftersom du skulle till Halmstad på fredag så undrar jag om kanske kunde ha en liten fanträff? Kanske på arenan eller på Scandic Hallandia (om du ska dit då).
  Kram Ida!<3

 2. mackenzie skriver:

  Många prov du har:)

 3. Emma skriver:

  Hade också nationella idag i engelska :)

 4. :) skriver:

  Hoppas att det gick bra för dig! :D
  ( Nytt tipsinlägg på bloggen är släppt, Evelinasnails.devote.se )

 5. Lina skriver:

  Jag hade också nationella prov idag, fast när vi vara klara hade vi Tyska och Matte och sen sluta vi 10 över 3

 6. Elle skriver:

  Jag hade med NP men på hör förstålse fattades det 2sidor på vårat prov så de hade skickat en skiva som inte hade allt xD De hade bara allt på snabb reprisen så det blev stressigt för oss i min klass.

 7. Tuva skriver:

  Asså på hörförståelsen, hängde typ inte med på typ tredje bladet cx

 8. Julia skriver:

  Jag förstod inte den där Australian shepherden som hade tagit en leksak i Tim’s rum.. Var det en främling eller en fönsterputsare? :O

  1. Jejsj skriver:

   En fönsterputsare :’)

   1. Julia skriver:

    Det stod något om stranger också ;O

 9. I just want to say I am just very new to blogging and site-building and truly loved this web page. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You certainly come with amazing stories. With thanks for sharing your blog site.

 10. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too great. I really like what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a terrific website.

 11. I think you have observed some very interesting details , thankyou for the post.

 12. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *