Glädjen då man ska vara ledig ifrån skolan

20140313-155932.jpg

Har kommit hem ifrån skolan och har precis ätit klart. Det var sista skoldagen för mig denna veckan som var väldigt skönt. Åker till Halmstad imorgon men det betyder inte att jag får sovmorgon – tyvärr. Åker klockan 06.00 satt man får lägga sig tidigt idag för att orka vakna tidigt imorgon men det kommer bli ett spännande äventyr bortsätt ifrån de två timmar man måste sitta i bilen dit.. Haha!
Många vill att jag ska ha en fanträff men det går inte för jag är där för jobb satt jag kommer inte vara på stan eller något utan ska vara på tillväxtdagen men väldigt kul att man har fans där iaf!
Btw. Inte långt tills man blir 13 Bast – 10 dagar kvar!

896 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *