Glädjen då man ska vara ledig ifrån skolan

20140313-155932.jpg

Har kommit hem ifrån skolan och har precis ätit klart. Det var sista skoldagen för mig denna veckan som var väldigt skönt. Åker till Halmstad imorgon men det betyder inte att jag får sovmorgon – tyvärr. Åker klockan 06.00 satt man får lägga sig tidigt idag för att orka vakna tidigt imorgon men det kommer bli ett spännande äventyr bortsätt ifrån de två timmar man måste sitta i bilen dit.. Haha!
Många vill att jag ska ha en fanträff men det går inte för jag är där för jobb satt jag kommer inte vara på stan eller något utan ska vara på tillväxtdagen men väldigt kul att man har fans där iaf!
Btw. Inte långt tills man blir 13 Bast – 10 dagar kvar!

16 kommentarer
 • sosos

  första <3

 • Emelie Cederhag

  Halmstad ligger i Skåne & då kommer du vara ganska nära mig okej inte så nära jag bor typ i Malmö!

  • Anna Isberg

   Halmstad ligger väl i Stockholm?

   • Julia

    Det ligger i halland..

 • Anna Isberg

  Så det kommer ingen post video?

 • thelma

  Kan du filma imorgon på morgonen när du sminkar dig och så och sen resan ditt och så?? Snälla!

 • Emma

  Men om du inte är i skolan imorgon, missar inte du ett nationellt prov i engelska när man ska skriva? För min lärare sa att alla skulle göra det imorgon och om man missar provet kan man inte göra det sen

 • Signe

  Hej Lisa när fyller du år?

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   23 mars :)

 • http://sofiaslife.webblogg.se Sofia

  Såå himla söt är du! <3

 • Ella Åstrom

  hej
  kan du svara på skype+?

 • potati

  ”Satt” .. snälla stfu

 • Mathilda

  Vart har du köpt tröjan ?

 • Kappis

  Så sjukt vacker. En prinsessa är du. ♥

 • amanda

  du är så cool

 • amanda

  det är en i min klass som säger att du skryter vad du har fått men det tycker inte jag att du gör