Love this song!

Har ställt in maränger i ugnen nu, mums! Det kommer bli riktigt gott så nu sitter man och väntar tills dom blir klara men så länge redigerade jag en video, chattar med folk och lyssnar på denna låten. Så bra!

Fick denna kommentaren på förra inlägget: Men om du inte är i skolan imorgon, missar inte du ett nationellt prov i engelska när man ska skriva? För min lärare sa att alla skulle göra det imorgon och om man missar provet kan man inte göra det sen.

Jo, jag kommer missa det provet men kommer göra det nästa vecka så för oss iaf är det inte så att om man inte är där får man inte göra det igen och jag fick ta ledigt för detta hör lite till skolan. Man måste lära sig att prata inför folk och det jag ska på är en väldigt bra övning så mina lärare tycker det är en bra övning helt enkelt! Så jag kommer göra det provet nästa vecka.

601 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *