Jag gjorde det!

20140314-101849.jpg

20140314-101842.jpg

Nu har jag precis gått av scenen. Jag gick upp och fick en stor applåd och jag hade hört lite folk snacka om mig innan det började. Jag satt nervös innan jag gick upp men fick en stor applåd så blev väldigt taggad, jag stod här framför många företagare och studenter och pratade om hur man får framgång i sociala medier och jag var bara mig själv i h när jag kollade ut mot publiken så satt folk med spetsade öron och lyssnade verkligen på vad jag, lilla 12 åriga Lisa hade att säga. Det var nice!
Jag är så stolt att jag gick upp där och pratade framför alla dessa människor, jag har fått en bekräftelse idag att folk verkligen vill lyssna på vad jag har att säga.
I eftermiddag ska jag prata på en panel på mässan med bland annat Morgan ifrån Ullared. Jag är en riktig Ullared tittare, älskar att kolla det programmet och älskar den affären så det kommer bli otroligt spännande!

787 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *