Lördag

Nu är det helg och har under förmiddagen varit hos Boppan men kunde inte rida idag. Juste, detta har inte jag berättat med nu ska ni få veta.

När jag åkte till Halmstad igår morse så stannade vi på Statoil och jag gick på toa och den toan hade en sådan tung dörr som stängs jätte hårt ni vet och jag höll väll handel fel så fingret klämdes när den tunga dörren small igen och det blev en sådan smäll satt jag höll på att svimma där inne på Statoil och fingret blödde massa. Mamma var tvungen att hålla upp mig till bilen o allt.. hmm, inte så kul! Satt jag fick ha ett svullet & blödande finger där i Halmstad.

Jag har klämt mig flera gånger innan med det har aldrig blivit en sådan här reaktion efter det. För fingret är stort, svullet och gör otroligt ont men andra gånger har det inte varit så farligt. Vi är inte säkra för det kan vara brutet med läkaren kan inte göra så mycket åt det ändå så om det är brutet får jag leva med det tills det läker haha. Hade iaf bandage i stallet så att jag hade lite dämpande runt fingret typ..

Men annars så hade jag en bra dag i Halmstad, haha. Nu ska jag fixa ihop en film därifrån så får ni se när jag pratade på scenen och mässan :)_DSC0122d

20 kommentarer

20 kommentarer på “Lördag”

 1. Julia skriver:

  Stackars dig

 2. thelma skriver:

  Stackare. Krya p ditt finger, Hihi! Min storasyster Irmelin är i Hamstad nu. Hon åkte ditt igår när du också var där. Så ni var i samma stad samtidigt. Jag tyckte att det var jätte coolt. Längtar till videon kommer upp! Love u! Kram! <3 <3 :)

 3. Emma skriver:

  Stackars dig! Jag minns nör jag var 9 år och spelade basket med npgra kompisar och bollen kom fel på fingret (lillfingret) och jag bröt det. Det jag gjorde himla ont och dagen efter var mitt finger lila. Sedan hade jag fått ha bandage i 4 veckor runt lillfingret och ringfingret. Hoppas att ditt finger blir bättre! ♥

 4. Star Bell skriver:

  Stackars dig….;( Inte kul!……Jag hoppas att det blir bra snart.

  Puss och kram på dig Lisa! <3<3<3<3<3<3

 5. anna-cornelia. ♡ skriver:

  Stackars dig Lisa. Krya på dig & hoppas fingret blir bättre. ♡

 6. Märta skriver:

  Aj, har också varit med om det, gör jätteont! Och visst är det läskigt när man håller på att svimma!? det har jag gjort flera gånger…

 7. Mimmi Andersson skriver:

  Kan du lägga in en bild på såret?? (Bara om du vill)

  Gör en photo shoot på kläderna:)!?

 8. melissa skriver:

  Trott eller ej men samma sak har hänt med mitt ring finger fast I in bil dörr det gör jätte ont!! Krya.. love u lisa

 9. Eda skriver:

  Heter Lisa (forever_misslisibell) på piccollage? Någon som vet om det är hon??? Tacksam för svar!

 10. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Oj .. Du får vara försiktig jag klämde mitt finger i skolan på min skåpdörr så jag fick gå till skolsköterskan och jag fick ett stort plåster och jag fick ett blåmärken på nagelbanden och jag fick jätte ont grät till och med . Min killkompis klämde mitt finger … Men du får krya på dig <3 :) love you <3

 11. Frida skriver:

  Stackars dig. Krya på dig.

 12. sofia skriver:

  stakackars dig lisa.krya på dig & hoppas fingret blir bättre

 13. Agnes skriver:

  Hej lisa. Jag vet inte vad dina föräldrar jobbar med utifall nån av dem är läkare?.. men det kan vara väldigt bra att kolla om det är brutet annars kan man få stora problem om de växer ihop fel. Även leder och senor kan gå av när man klämmer. Så åk och kolla det för det finns mycket läkaren kan behöva göra när det gäller fingrar med känsliga leder! Mvh sjuksköterska

 14. Lilla_Jag skriver:

  En gång klämde jag mitt lillfinger mellan en dörr och nageln lossnade. Det tog jätte ont och det blödde så mycket att jag fick svindel.

 15. Adna skriver:

  Stackars dig kommer ihåg när jag hade stukat fingrarna gjorde jätte ont

 16. Nathalie Stifors skriver:

  min kompis klämde sig i dörren i skolan när 9 st tryckte på dörren, hon fick operera sitt lillfinger, det var brutet och ledbandet hade gått av helt, hennes finger blev 1 cm kortare. hon kunde inte bada när dom var i Thailand ( 2 veckor sedan ) så snälla sluta få det att låta som om det e värsta skadan som någonsin hänt… #nohate

 17. Hanna Emanuelsson skriver:

  Hoppas fingret blir bättre! :( <3

 18. Ebba Ehle skriver:

  Jag har också klämt fingret (lillfingret). Men jag klämde det på baksidan. Där springan är. Jag svimmade nästan. Jag var nära på att behöva borra i naglen så blodet kunde komma ut!

 19. Elin Directioner skriver:

  Det är smart om du kollar upp fingret hos en läkare för annars kan man få problem i framtiden m det fingret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *