Så söta tjejer!

20140316-103455.jpg

I Fredags då jag var i Halmstad kom det fram några tjejer som var lite nervösa men dom var super söta, ni vet vilka ni är ;) men jag fick en VS, ett kit ifrån The body Shop och det är i chockad och dom vet att just den doften älskar jag, super kul! Men fick lite frågor så ska svara på dom.
1. Favorit sminkprodukt? Det måste nog vara garnier roll on concealer<3
2. Gillar du pingis? ja
3. Favorit VS? Just nu är det Enchanted Apple
4. Vad tycker du om Halmstad? Jag har inte sett så mycket där, men det jag såg var nice.
5. Ifall du inte höll på med Youtube, vad tror du att du hade gjort då? Du hade jag nog satsat en del på ridningen!
Tack tjejer :)

17 kommentarer
 • Aline Sunnerdal

  Hur många VS Body Mistar har du??

  • Hannah

   19 tror jag hon har men jag har 3 st jag ska ge henne så då kommer hon typ ha över 20 <3

   • Lisa

    Oj ska du?

    • mia

     det skulle inte jag gjort men va snällt av dig hannah:)

    • Hannah

     Haha, aa, men det är 3 st jag har dubbelt av och som jag fick sponsrat på min gamla blogg ;)

 • Hannah

  Vad gulligt! <3
  Jag har lite saker jag vill ge dig Lisa. Men det är för stort och för mycket för att skicka i posten, kan inte du ha en fanträff i göteborg någon gång? Skulle värkligen vilja ge dig domma sakerna, det är victoria`s secret body mistar och mycket mer! Kanske ett baby lips också ;)
  Snälla svara på denna komentaren, skulle bli super glad.

 • Hannah

  Snälla lisa kan inte du ha någon mer fanträff? Jag har jättemycket saker jag vill ge dig, men det är för mycket och stort för att skicka i posten, det victoria`s secret body mistar och lite saker till boppan och jättemycket smink, jag fick det sponsrat på min blogg och då ville jag ge dig det <3 Skulle nli jätte glad om du svarade på denna komentaren. <3

 • Hannah

  trodde inte att den första kommentaren las upp så råkade skicka två xD <3

 • thelma

  Kul! Vad blir det för video idag?

 • Moa!

  Kan du göra en video där du visar alla dina VS produkter?

  • manda

   Ja :D

 • Moa!

  Du har fått/köpt nya!

 • Frida

  Hej!
  Jag är en tjej som håller på med mitt projektarbete från gymnasiet. Arbetet handlar om mobbning/kränkning.
  Jag har skrivit ihop en kort enkät som går väldigt snabbt att fylla i och jag hade varit väldigt tacksam om så många som möjligt ville hjälpa till. Enkätundersökningen är helt anonym.
  Tack på förhand!

  https://docs.google.com/forms/d/1PwBzM3bCYoBILM4960_-zNnt2j22-XZu433ZaYWKzm8/viewform

 • Emma

  Hej Lisa! Skulle du kunna svara på den här frågan?? Hur många VS fantasies finns det och vad heter dom?? Skulle vara jätte tacksam för svar

  • Hannah

   Det finns ju typ 100 st haha och hon vet nog inte namnen på alla ;)

 • ardny

  Åhh, va gulliga fans du har!♥

 • ardny

  Kolla gärna in min blogg förresten http://www.ardny.blogg.se