Så söta tjejer!

20140316-103455.jpg

I Fredags då jag var i Halmstad kom det fram några tjejer som var lite nervösa men dom var super söta, ni vet vilka ni är ;) men jag fick en VS, ett kit ifrån The body Shop och det är i chockad och dom vet att just den doften älskar jag, super kul! Men fick lite frågor så ska svara på dom.
1. Favorit sminkprodukt? Det måste nog vara garnier roll on concealer<3
2. Gillar du pingis? ja
3. Favorit VS? Just nu är det Enchanted Apple
4. Vad tycker du om Halmstad? Jag har inte sett så mycket där, men det jag såg var nice.
5. Ifall du inte höll på med Youtube, vad tror du att du hade gjort då? Du hade jag nog satsat en del på ridningen!
Tack tjejer :)

20 kommentarer

20 kommentarer på “Så söta tjejer!”

 1. Aline Sunnerdal skriver:

  Hur många VS Body Mistar har du??

  1. Hannah skriver:

   19 tror jag hon har men jag har 3 st jag ska ge henne så då kommer hon typ ha över 20 <3

   1. Lisa skriver:

    Oj ska du?

    1. mia skriver:

     det skulle inte jag gjort men va snällt av dig hannah:)

    2. Hannah skriver:

     Haha, aa, men det är 3 st jag har dubbelt av och som jag fick sponsrat på min gamla blogg ;)

 2. Hannah skriver:

  Vad gulligt! <3
  Jag har lite saker jag vill ge dig Lisa. Men det är för stort och för mycket för att skicka i posten, kan inte du ha en fanträff i göteborg någon gång? Skulle värkligen vilja ge dig domma sakerna, det är victoria`s secret body mistar och mycket mer! Kanske ett baby lips också ;)
  Snälla svara på denna komentaren, skulle bli super glad.

 3. Hannah skriver:

  Snälla lisa kan inte du ha någon mer fanträff? Jag har jättemycket saker jag vill ge dig, men det är för mycket och stort för att skicka i posten, det victoria`s secret body mistar och lite saker till boppan och jättemycket smink, jag fick det sponsrat på min blogg och då ville jag ge dig det <3 Skulle nli jätte glad om du svarade på denna komentaren. <3

 4. Hannah skriver:

  trodde inte att den första kommentaren las upp så råkade skicka två xD <3

 5. thelma skriver:

  Kul! Vad blir det för video idag?

 6. Moa! skriver:

  Kan du göra en video där du visar alla dina VS produkter?

  1. manda skriver:

   Ja :D

 7. Moa! skriver:

  Du har fått/köpt nya!

 8. Frida skriver:

  Hej!
  Jag är en tjej som håller på med mitt projektarbete från gymnasiet. Arbetet handlar om mobbning/kränkning.
  Jag har skrivit ihop en kort enkät som går väldigt snabbt att fylla i och jag hade varit väldigt tacksam om så många som möjligt ville hjälpa till. Enkätundersökningen är helt anonym.
  Tack på förhand!

  https://docs.google.com/forms/d/1PwBzM3bCYoBILM4960_-zNnt2j22-XZu433ZaYWKzm8/viewform

 9. Emma skriver:

  Hej Lisa! Skulle du kunna svara på den här frågan?? Hur många VS fantasies finns det och vad heter dom?? Skulle vara jätte tacksam för svar

  1. Hannah skriver:

   Det finns ju typ 100 st haha och hon vet nog inte namnen på alla ;)

 10. ardny skriver:

  Åhh, va gulliga fans du har!♥

 11. ardny skriver:

  Kolla gärna in min blogg förresten http://www.ardny.blogg.se

 12. I simply want to mention I am all new to weblog and absolutely loved your website. Likely I’m planning to bookmark your blog . You definitely come with really good article content. Thanks a lot for sharing with us your web site.

 13. I am curious to find out what blog system you’re working with? I’m experiencing some minor security problems with my latest blog and I’d like to find something more safe. Do you have any suggestions?

 14. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *