Vänner är allt svårt..

Ärligt talat vet jag inte om jag har någon att säga allt till. Vänner är så svårt. Man tror alltid att dom finns vid ens sida men ibland har man helt enkelt fel. Jag har det svårt med vänner, vet inte vilka som är äkta längre… Jag har iaf er, älskade läsare och tittare<3

Ofta har man sin bästis som man säger allt till och gör allt med men har jag en sådan bästa vän egentligen? Jag hänger inte med längre.

Jag märker mer och mer att kompisar bara är fejk, dom vill bara vara vän med mig för mitt så kallade ”kändisskap”.. Jag vill inte ha det så! Och det är också så att folk inte vågar vara med mig för mitt ”kändisskap”, bara för att jag är Misslisibell så vågar dom inte vara med mig, jag är som vilken vanlig person som helst! Om jag inte hade varit Misslisibell hade dom vågat.

Hmm… Måste sätta mig och tänka över vilka jag har vid min sida.wpid-2013-05-11-16-28-21_deco

32 kommentarer

32 kommentarer på “Vänner är allt svårt..”

 1. Elin.A skriver:

  Sant……

 2. T-nice skriver:

  Lisa, jag förstår att det är jobbigt.
  Du borde bli lika behandlad som alla andra och du är ju en helt vanlig Lisa.
  Vissa på din skola kanske tycker att det är så fränt att vara kompis med dig bara för att du bloggar och har blivit väldigt känd p.g.a det.

  Men säg till dom att: ” Jag är som vilken Lisa som helst och om du vill vara med mig så blir jag jätteglad men om du börjar prata om att jag är så bäst och börjar fjäska för mig så kan du lika gärna göra det hos någon annan som bryr sig!
  Hoppas detta piggnar upp dig Lisa!
  Kram! :)

 3. Bloggare 2 skriver:

  Nej det är inte alls sant! Eller jo men inte allt. Tro inte att du inte skulle ha haft problem med vänner om du inte skulle ha varit ”känd”….. Det händer alla. Och varje gång något ”bråck” eller något liknade händer med dig och någon vän kan du inte alltid skyla på ditt ”kändisskap”. DU kanske gjorde något fel du är ju också människa. Men jag vet inte vad som egentligen hände. Så förlåt om du tycker att denna kommentar på något sätt är kränkande. För det var i så fall inte meningen

 4. alice skriver:

  Jag håller med dig helt och hållet!

 5. Tova skriver:

  Är inte Lilly din bästa kompis?

 6. MissLisiErika skriver:

  jag håller med dig Lisa jag har ofta vänner som är fejk…jag bryr mig inte om jag är vän med någon som är kändis eller som har många tittare på youtube/blogg..det spelar ingen roll för mig ..du är fortfarande en människa lisa hur du en är om du är känd du är fortfarande en person samma person som du var innan MissLisibell bara det att du är känd Lisa..vi finns för dig och vi ställer alltid upp för dig det vet du <3..jag älskar dig ..
  ps..när kommer post videon upp vill kolla om mitt paket har kommit :)

 7. :) skriver:

  Känner verkligen igen mig i det du skriver. Litar inte på någon, ska jag säga något till någon går jag faktiskt hellre till min mamma, hon är min bästa vän. Dessutom, varför ska man gå efter om någon är känd eller inte? Du är samma person i vilket fall som helst, bara så patetiskt att klänga på en person för att få kändisskapet runt om sig.
  Du kommer att hitta bättre vänner när du blir äldre, då är man oftast mogen.
  Kram på dig och lycka till! :D

 8. Liridona Thaqi skriver:

  Jag känner verkligen igen mig. I 4: an hade jag världens dästaste vän som jag hängde med hela tiden. Tydligen var hon bara med mig för min populäritet i skolan. Det företod jag sent men det ordnade sig och jag vet nu vilka som är mina äkta vänner. För ifall man är en äkta vän så ska man vara sig själv mot dig/alla

 9. Kappis skriver:

  Finns alltid. Vill du ha en vän eller bara någon att prata med så finns jag alltid här. <3

 10. Isdressyr skriver:

  Detta kanske inte låter så himla sant eller så, vilket jag kan förstå eftersom du säkerligen får denna kommentar flera gånger per vecka.

  Men jag skulle så gärna vilja vara din vän. Den vännen man vänder sig till när man är ledsen eller bör man har nåt som man igentligen inte får säga men man säger det ändå, för att man litar på den.
  Jag skulle aldrig ta dig som Misslisibell, för mig är du den goa Lisa Jonson.

  Det är klart att man har svårt att tro på sådana personer som verkar mer fake för varje gång man träffar dem. Just nu i vårat samhälle så är det väldigt viktigt enligt dem själva att ha status och synas.

  Ta den tid du behöver för att hitta dina riktiga vänner!

  Kram Lina ❤️ Kontakta mig gärna, finns på isdressyr.blogg.se till att börja med. <3

 11. Chatrinn skriver:

  Hej
  Jag vet precis hur du känner dig
  Själv ville ingen vara med mig när var ung var den som hade ingen vän var utanför
  När blir vuxen börjande jobba med något som många drömmer om
  Då märkte plötsligt fick mycket vänner men de var inte äkta
  De var endast för jag jobbande med något som många bara drömde om få jobba
  Ingen alls äkta vän
  När var med i en svår olycka utomlands så kunde inte jobba mer fick kämpa tillbaka efter olyckan
  Fanns vännerna kvar nej de försvann när inte jobbande mer med det och framförallt en äkta vän skulle stanna även om jag inte jobbande mer med det och en äkta vän hade brytt om en om man med i svår olycka kämpande för sitt liv
  De vänner som jag hade de bara försvann och slutande höra av sig
  Efteråt kontaktande dem undrade hur var med dem då ville de inte ha någon kontakt med mig mer då insåg man de var aldrig äkta endast vän för jobbande med sån som de drömde om
  Idag är jag återställd och idag har jag äkta vänner även bor och jobbar utomlands
  De finns där ute
  Och Lilly tror jag är den 100% äkta vännen ni har lärt känna sen i var små innan du börjande med blogg och youtube blev känd
  Man behöver inte mycket vänner man behöver äkta vänner även om det är en eller få

 12. inga skriver:

  hej misslisbell jag vill gärna träfa dig men jag undrar om du kan göra en fän vidio jag är 9 år och jag följer dina tips och jag bor på landet du kan mejla mig på inga.bjorkstrom@icloud.com jag beundrar dig mycke. jag är glad att kunna skriva det här så mejla gärna mig jag ärskar värkligen dina tips

  1. inga skriver:

   jag tänker göra en blogg du har intreserat mig så jag är jätte glad för att du finns tack så hämskmyket misslisbell

 13. Hanna skriver:

  I typ etten var det jag och min bästa kompis som grät typ om vi inte fick vara minst 2 timmar varje dag efter skolan…;) Sedan flyttade det in en tjej som började på våran skola. I början var vi väl lite taskiga mot henne, alltså vi sa inte något taskigt till henne men ingen pratade med henne. Efter ett tag började min bästis att vara mer och mer med henne i skolan och tillslut var jag bara en reserv som var hennes bästis när den nya var sjuk eller bortrest. Jag förstod verkligen inte varför hon gjorde så, vi hade lixsom vart bästisar sen första gången vi träffades. Vi hade alltid haft så kul tsm, och hon bara bytte bort mig mot någon annan. Nu förtiden är de två fortfarande bästisar och jag är lite av en reserv för båda två. som tur är har jag mina alldeles fantastiska vänner i simklubben. De finns alltid där och lyssnar om jag vill berätta något, varesig det handlar om vem jag är kär i eller vad jag fick för betyg i ett visst ämne. De är mina bästa vänner nu och de vet allt om mig. Jag är 200% säker på att de verkligen bryr sig om mig och tycker om mig. Jag kan skämma ut mig hur mycket som helst inför dom och sjunga teletabbis och dansa och de tycker inte jag är konstig. Ibland räcker det med en blick från någon och båda börjar gapskratta fast inge fattar varför.

  1. Hanna skriver:

   De är äkta vänner och jag älskar dom för det.

   1. Hanna skriver:

    Det jag menade med det var att om det finns taskiga vänner på ett ställe finns det ofta väldigt fina vänner på ett ställe, även om du inte upptäckt dom än. Gör det du är bäst på, blogga och videoblogga, om det inte finns några riktiga vänner i din klass just nu har du tusentals tjejer och killar genom bloggen som skulle göra allt för å bli kompis med dig. Någonstans finns ju den där speciella som verkar finnas till bara för dig.
    Haha, blev kanske lite flummigt när jag svarar flera gånger på mina egna kommenterer, men jag kommer på lite i efterhand vad jag borde lagt till på komenteren innan;)

 14. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Om jag var din vän så skulle jag våga att vara med dig även om du är Misslisibell min syster är typ bloggare men jag vågar att vara med henne även om är bloggare . Men jag skulle inte vara en fejk person för jag är alltid snäll mot andra :)

 15. Kim♥ skriver:

  Hej, jag är en tjej på 12år!♥
  Jag förstår hur du menar, du har ju blivit väldigt känd det sista året nu och det är svårt att skilja på riktiga och falska vänner… Ignorera dom som bara vill vara med dig för ditt ”kändisskap” och börja vara med andra. Du märker nog om dom ”falska vännerna” är falska. Dom som bara vill vara i rampljuset visar det, Lisa. Och jag vet att det är svårt, jag har aldrig haft riktigt ÄKTA kompisar heller… Och jag tycker också det är svårt att skaffa ärliga och bra kompisar. Men hur som helst! Lycka Till, Lisa…♥ :)

 16. a backlund skriver:

  Har också svårt med kompisar det var en jag trodde var min äkta men det visade sig nåt helt annat!!! Go girl!!!!

 17. Smilla skriver:

  Du är den starkaste och snällaste osv osv person jag sett! Du är sjukt bra på det du gör! Jag älskar dig som misslisibell! Men jag skulle kunna vara din vän för dina personligheter och du självaste du! Om du inte hade varit känd hade jag fortfarande velat vara din kompis!! Om jag hade fått vara din vän nu skulle jag kunna klara mig genom att bara vara med dig och jag behöver inte synas på din blogg eller på din yt! Jag vill bara vara DIN vän för den du ÄR inte för att bara ha status! Du är en fantastisk person du förtjänar bättre !!!!! Du förtjänar bättre en mig som kompis!

  Kram på dig Lisa!

 18. Nour Shade skriver:

  Misslisibell ifall du hade blivit vän med mig skulle du inte ångra dig kika mig om du känner för det finns för dig : kitchaz1

 19. Frida skriver:

  Hej Lisa!
  Jag heter Frida och är 12 år – precis som du.
  När jag läste inlägget så kände jag igen mig totalt- vänner ÄR svårt! Om jag säger det till min mamma så säger hon ungefär ”-Ja, jag vet, men så är det bara när man är i din ålder.”, men så vill jag inte att det ska vara! Jag vill inte att man ska behöva vänta på att saker och ting ska ändras om några år.. Och därför så har jag bestämt mig att jag är mig själv och så får andra bedöma vad dom tycker om mig. Något mer kan jag inte göra, det är upp till dem. Sen att gå med ett leende på läpparna, och vara på sin vakt samtidigt som man har kul- det är också ett bra tips! Det jag menar med att vara på sin vakt är att tänka ”Vänta nu, hon där har ju svikit mig tidigare, kanske jag inte borde berätta allt åt henne, men jag kan ändå ha kul med henne!”. För enligt mig så ska man inte berätta allt åt någon som har svikit en själv, men man kan ju i alla fall ha kul med varandra utan att berätta personliga saker. Jag tycker det också är bra att bara tänka positivt i alla situationer, även om det är något hemskt som har hänt!
  Haha, det jag ville ha sagt är att det kanske kommer jobbiga situationer i livet, men att tänka positivt och berömma sig själv är väldigt bra!
  Kämpa vidare, allt blir bra tillslut! :) <3 //Frida

 20. EmEliE skriver:

  Det tycker jag också. Hade en svår period i livet men fick sen en vän som jag blev bästis med. Vi kunde prata om vad som helst när som helst men nu verkar inte längre… hon har ganska mycket pengar så när hon köper/får något som är populärt vill de andra va mer med henne och hon lämnar mig kvar ensam… hon bryr sig inte om mig på samma sätt och har börjat bli mer taskig mot mig… hoppas verkligen att man hittar någon äkta kompis som alltid bryr sig i 7:an…

 21. Misslisibell Love skriver:

  Men är Lilly fortfarande din bästa vän?? :?

 22. elinora skriver:

  Öh okej men nu känner jag verkligen mig jag var inte taskig jag följde bara mina känslor ni vet inte vad jag pratar om eller hur jag ska berätta : jag var bästis med tre tjejer de var fantastiska men vi var typ ett löjligt gäng tycker de flesta men jag var känd för min snäll het alla tyckte sjukt mkt om mig vi hade en kompis hon var inte en av mina bästisar hon var fantastisk hon är snygg cool söt all ville va med henne till och med jag med tiden börja hon lita på mig vi hänger tillsammans det jätte kul på väg till skolan måste man ta buss och då var mina bffs på bussen och hon med jag brukar sitta med henne och allt själv klart hade hon bästisar de är väldigt populära min kompis alltså den snygga tjejen och två tjejer de prata hemlisar när de märkte att jag var snäll går att lita på började de tre berätta typ hälften av hemlisarna det var sjukt kul att hänga med de vi var ungefär som bästisar jag kunde berätta allt till de mina andra ellet gamla blev bara argare och argare senare fick vi veta att de två personerna som var typ mina halv bffs skulle sluta efter att de har slutat blev jag bästis med hon som blev kvar jag dumpa mina gamla kompisar för de kändrs låtsas allt är mycket bättre nu hej då

 23. daniella skriver:

  hej Lisa har det hänt nåt mellan dig och Lily?

 24. ella skriver:

  Lisa bry dig inte om dina vänner som är elaka P.S du har ju oss
  Jag brukar bli osamms. Med mina vänner fast vi blir vänner igen o.m.g I <3 you

 25. see post skriver:

  I just want to say I am all new to blogging and definitely liked you’re web page. Almost certainly I’m planning to bookmark your site . You definitely have tremendous writings. Kudos for sharing with us your website page.

 26. Everyone loves your site.. great colorations & theme. Would anyone style and design this website yourself as well as does you actually hire an attorney to make it happen for you personally? Plz reply as I!|m seeking to style my own, personal weblog and would wish to know where ough obtained that out of. many thanks

 27. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *