Vänner är allt svårt..

Ärligt talat vet jag inte om jag har någon att säga allt till. Vänner är så svårt. Man tror alltid att dom finns vid ens sida men ibland har man helt enkelt fel. Jag har det svårt med vänner, vet inte vilka som är äkta längre… Jag har iaf er, älskade läsare och tittare<3

Ofta har man sin bästis som man säger allt till och gör allt med men har jag en sådan bästa vän egentligen? Jag hänger inte med längre.

Jag märker mer och mer att kompisar bara är fejk, dom vill bara vara vän med mig för mitt så kallade ”kändisskap”.. Jag vill inte ha det så! Och det är också så att folk inte vågar vara med mig för mitt ”kändisskap”, bara för att jag är Misslisibell så vågar dom inte vara med mig, jag är som vilken vanlig person som helst! Om jag inte hade varit Misslisibell hade dom vågat.

Hmm… Måste sätta mig och tänka över vilka jag har vid min sida.wpid-2013-05-11-16-28-21_deco

1 410 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *