Väldigt lång dag – no no no..

Denna skoldagen har varit rätt seg, först tandläkaren innan skolan och sedan skola då.
Vi hade inga roliga lektioner direkt så man väntade tills skolan skulle sluta, vi hade en rast vid 13.00-13.30.Men men, alla är trötta ibland men fick en energikick då jag fick veta att jag var nominerad i två kategorier i Guldtuben. Såå kul!
Hur var er skoldag, seg?_DSC0122d

14 kommentarer

14 kommentarer på “Väldigt lång dag – no no no..”

 1. Sara skriver:

  haha jag, först på morgonen hade vi matteprov sen skulle vi simma(jag hatar att simma) och sen tog jag spruta… Inte så nice dag… :(
  JAG ÄLSKAR DIG LISA<3

 2. Hannah skriver:

  Först hade jag idrott sen spanska prov, hål timme, no ,engelska och sist teknik

 3. Elin.A skriver:

  För seg!!! Idrott(haha tycker det är tråkigt)

 4. thelma skriver:

  Min dag var lite seg, men ändå bra och rolig! Jag hade idrott. Och jag älskar idrott! ;)

 5. lovisa skriver:

  ja jag har varit på sjukhuset typ hela daan :(

 6. T-nice skriver:

  Aa, hade också en seg skoldag :(
  Men imorgon ska jag ha hemkunskap! :) Det bli kul!

 7. Sophia Boqvist skriver:

  Min dag var också seg. Men hade idrott och få så har vi att 2 och 2 har idrotten. Idag var det fotbollsövningar

 8. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Min dag var inte så seg . Gick till ett gymnasie och gjorde en inspelning och skulle göra en skiva sen hade jag rast och började att somna haha. Sedan har vi haft so/ no . Så det har varit lite segt men ganska fort min skoldag :)

 9. sama skriver:

  På torsdag har jag en idrottsprov o min skoldag var rätt seg o i måbdags var det mycket stress min stora syster hade nationellaprov i engelska muntligt o min mentor är en engelska lärare
  O jag fick hennes fröken han är en kille hade glosor o förhör men hade engelska o idrott asså i måndags o glöm aldrig bild sooo cool minq allra bästa lektioner är engelska,so(samhällskunskap) o idrott

 10. sama skriver:

  På onsdagar har vi slöjd (jag har syslöjd) så det blir ju kul

 11. ella skriver:

  Det är riktigt tråkigt i skolan
  på (onsdag) har vi slöjd jag har trä det är riktigt bra sminkning
  P.S älskar dig kram

 12. important link skriver:

  I simply want to mention I am new to weblog and truly loved your website. Probably I’m want to bookmark your website . You really have perfect article content. Bless you for sharing your blog.

 13. I will right away grab your rss feed to remain up to date on any succeeding articles you might write

 14. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *