Sminkning

Har precis filmat en sminkning med produkter ifrån choies.com och är väldigt nöjd, det blev en lite mer rosa vårig sminkning :)Ska snart redigera sminkningen men filmen laddas just nu in på datorn men så länge kollar jag på tunnelbanan och Moa från epicfaiil.se  sa att det var hennes favorit program så kollade in det och tycker det är riktigt spännande! Jag tycker det är spännande att se sådana program som 112 på liv och död och annat!

Idag hade jag två stycken förhör, ett i SO och ett i Engelska. Hoppas dom gick bra, nästa vecka blir det nationella i matte..

IMG_0980

15 kommentarer

15 kommentarer på “Sminkning”

 1. thelma skriver:

  Låter kul! <3 :)

 2. .... skriver:

  fin :) lisa när du skaffar instagram följ @storyof_life grryyyyyymt konto lägger upp grymma citater bara älskar de kontot kolla gärna in kontot via datorn

  http://www.instagram.com/storyof_life

 3. :) skriver:

  usch, längtar verkligen inte till imorgon, rena mardrömmen ju. Ska till tandläkaren och borra ett litet hål. Nej fy, haha.
  Ha en bra fredag kramar! :)

 4. Hilma skriver:

  Heej Lisa kan du gör en morgonrutin

 5. Dima Abdulkarim skriver:

  Snälla kan du göra get ready with me när du ska till diskot snälla
  Gilla om ni också vill att Lisa ska göra en get ready with me!!

 6. Andrea skriver:

  Nationella e jobbigt -_- Vi har också matte nästa vecka :/

 7. Saskia von Sydow skriver:

  när kommer video?

 8. Sophia Boqvist skriver:

  Hade svenska nationella idag men ett plus var att få sluta tidigare pågrund av vattenläcka. Ett minus till att jag missa hemkunskapen. Så idag blev det 2 minus och ett plus

 9. mirre skriver:

  va fint du sminkar lisa

  1. ella skriver:

   Ja gillar din sminkning

 10. ella skriver:

  Kan du vissa oss när du är med Lilly i discot p.s jätte bra sminkning. Älskar dig

 11. read this skriver:

  I simply want to say I’m new to weblog and absolutely loved your website. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You actually have remarkable article content. Thank you for sharing with us your website page.

 12. drug addiction is a menace to the society, it destroys lives and it destroys the community::

 13. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your site? My website is in the very same niche as yours and my users would genuinely benefit from some of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Cheers!

 14. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *