Dagen före födelsedagen!

Hej hej, har nyss hoppat ut ifrån duschen. Jag var i stallet på förmiddagen med Ida och Hanna som är på besök. Till er som inte vet är Hanna min storasyster och hon har flyttat hemifrån o är gift så hon kom igårkväll och har sovit över här och idag fick hon följa med och rida Boppan.

Ni ville att jag skulle filma en min födelsedag igen eftersom jag gjort det tidigare men detta året kommer vi inte fira mig imorgon utan vi firar lite idag satt det blir lite konstigt annars.

En annan sak är med post videos, jag har gjort runt 13 stycken och dom senaste har jag klippt ner till 30 minuter. Det tar två timmar att filma och typ fyra timmar att redigera och jag är helt slut nu eftersom jag lagt såå mycket tid på det så nu har jag en ide! Jag lägger allt jag fått på golvet i mitt rum och filmar en overview på allt jag fått och filmar närmare på sakerna oså. Det kommer då bli en kortare video och ni ser att er post ni skickat ligger där men behöver inte se i 30 minuter för att hitta er post, låter det bra? :)

Nu ska vi snart äta mat – kött och potatisgratäng, mums!
Btw. Imorgon kommer ett inlägg riktigt riktigt tidigt då ni ser en bild på mitt nya instagram konto för fyller 13 imorgon och då kan jag ha instagram igen, håll koll på inlägget!

glöm inte att på in och rösta på mig på guldtuben.se – kategorierna årets livsstilkanal och årets stjärnskott. Om jag vinner är det tack vare er, ni har byggt upp misslisibell och vi tillsammans tar emot priset som ett team! Älskar er♡

20140322-133253.jpg

12 kommentarer

12 kommentarer på “Dagen före födelsedagen!”

 1. Cindy! skriver:

  Iden med postvideon var grym! Enligt mig iallafall! Älskar dig Lisa, du är bäst!

  När du får instagram igen skulle det betyda asmycket om du kunde kolla in min fangage: liisiibell. Men det är absolut inget måste! // Ett stort Lisibell med namnet Cindy! ♥

 2. Hanna Holm skriver:

  Det var en sjukt bra ide med postvideon! Och kan du göra en ” what i got for my b-day” video? Vill gärna se det!

 3. potati skriver:

  om du gör overview grejen med postvideon så borde du samla ihop grejer i kategorier! jag har märkt att du får jävligt många suddgummin, så du borde göra typ en suddgummi hög, godishög osvosv… siiiii

 4. Emilia Fredriksson skriver:

  Hej! Jag har en ny blogg den heter missemmibells.wordpress.com

 5. Tina Fu skriver:

  Så fin du är! :*

 6. lina skriver:

  grattis<3
  va fin du är lisa

 7. Märta skriver:

  Alltså Lisa du är så söt.

  1. Märta skriver:

   Du gör mig allt förvirrad, haha, känns som att jag skrivit kommentaren!

 8. xandra004 skriver:

  jag har fått jjätta många att rösta på dig på guldtuben och jag kan få fler att rösta på dig om du lovar att följa mig på instagram :D heter: xandra004

 9. Aline Sunnerdal skriver:

  Kan du göra en video när du visar vad du fick i födelsedagspresent??

 10. fashionbymeee.blogg.se skriver:

  Kan du göra en video på söndag elr måndag där du visar vad du fick i födelsedagspresent <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *