Misslisibell armband!

Titta vad jag hittade bland mina smycken, ett tygsrmband där det står misslisibell på! Nu sitter det på min arm tills det gör sönder Haha, love it!
Vi har firat mig och jag är super glad, vi ska se en film senare o ha lite snacks till det (chips). Men den stora dagen är imorgon då jag fyller år men Hanna är ju inte här imorgon så vi firar idag!

Hmm.. Jag har funderat på att skaffa en vlogging camera att ha i väskan så om något roligt händer filmar jag det! Vi har en liten blå kamera som jag ska kolla lite på senare och det kanske blir min nya blogg kamera, exiting!

Nu måste jag nog filma postvideon på det nya sättet jag kom på!

20140322-175429.jpg

20140322-175426.jpg

14 kommentarer

14 kommentarer på “Misslisibell armband!”

 1. mathild skriver:

  Grattis

 2. Märta skriver:

  Vad fint!

 3. ♥Yrsa♥ skriver:

  Grattis Lisa♥♥♥♥

 4. ♥Yrsa♥ skriver:

  Bara undrade hon är min vän nemligen. Jag heter Ines, på msp

 5. Elinora skriver:

  Grattis kära Lisa eller, rättare sagt Grattis i förskott

 6. mia skriver:

  grattis det är 12 nu så aja

 7. Yu Ping skriver:

  Grattis Lisa, 13 Bast nu!!❤️

 8. Guest skriver:

  grattis lisa <3

 9. Aline Sunnerdal skriver:

  Grattis bästa Lisa <3

 10. Henke skriver:

  Viennetta glass, Frödinge prinsesstårta o kladdkaka, mums! Det är kalas :) Grattis

 11. reference skriver:

  I simply want to mention I am just new to weblog and definitely enjoyed you’re blog site. Very likely I’m going to bookmark your blog post . You actually have remarkable articles. Thanks for sharing with us your website page.

 12. working from home is the best job that you can get, you will always find comfort in your home while working~

 13. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *