☆Tonåring ☆

Då var man tonåring, hehe. Nej men jag fyller år idag – lockat håret, sminkat min lite fin! Jag vill tacka ALLA som grattat mig, helt galet! Instagram är bombad med underbara texter o fina bilder, älskar er! Nu ska jag njuta av att vara tonåring. 13 Bast!

20140323-121611.jpg

25 kommentarer
 • Star Bell

  Grattis Bästa Lisa!!!
  Hoppas du får en bra dag idag!
  Kram!! <3<3<3<3<3

 • mia

  CONGRATULATION LISI!

 • love

  ETT STORT GRATTIS PÅ 13-ÅRSDAGEN BÄSTA LISA!!!!!!!
  /Emilia

 • manda

  Grattis Lisa :D

 • Fyasaman S

  Du var ju tonåring förut också? Alltså när du var 12

  • prokiller

   när man är 12 är man ej tonårig

  • Star Bell

   Man är tonåring när man är 13,14,15,16,17,18 och 19 år för att alla dem slutar på ton :)

   Tror jag…

  • JuliaLife

   Man blir tonåring när man fyller 13 år, till 19. :)

  • Elin Lind

   När man är 12 är man INTE tonåring..! Det hör man på namnet tretTON, fjorTON, femTON, sexTON, sjutTON, arTON, nitTON. Men i TOLV hittar man inget TON, eller gör du det?

 • JuliaLife

  Ett jättestort grattis till dig Lisa, ha en super kul dag! <3

 • Anna-Cornelia

  Du förtjänar allt bra ♡ älskar dig med & tusen tack Igen för du gillade min bild <3

 • fanny

  Grattis på 13 års dagen :)

 • hilda

  grattis!

 • Miranda

  Grattis på 13 årsdagen! Ha världens bästa födelsedag:-) 13 år!!! Det fyller man inte varje dag. Kram från ett jättestort fan av dig Lisa♥ /Miranda

 • Sandra

  Love you bästa Lisa ♥♥♥♥

 • ♥Yrsa♥

  Grattis Lisa du är den best Youtuben & Bloggaren jag vet I Love you Lisa♥♥♥♥

 • Elin Lind

  Jag kan verka VÄLDIGT efter, men vad betyder ”Bast”? Om det är samma sak som ”år”, varför säger du inte att du är 13 år istället? :)

 • mirre

  min syrra är snart tonåring och jag med asså jag är 14 hon blir 13

 • thelma

  Fin look! <3 <3

 • Nicole Rosendahl

  Grattis och hoppas att du får en riktigt bra födelsedag och en fin framtid / en tjej på 11 år

 • fashionbymeee.blogg.se

  grattis Lisa!!!

 • lina

  grattis Lisa , jag fyller också 13 i år men du är bäst lisa

 • Astrid Eklöf

  Grattis, grattis och grattis en miljon gånger mer… <3<3<3<3

 • Selma

  Grattis Lisa! Jag ville bara säga några ord som jag hoppas värmer! Lisa, du är en RIKTIGT stor förebild för minst 180 000 personer och många fler! Bry dig inte om allt hat, för dom är bara avundsjuka på dig, för att du är så snygg och så bra på det du gör! Låt inte taskiga ord trycka ner dig! En av mina högsta drömmar är att få träffa dig, men vi bor nästan 15 mil ifrån Göteborg så det är inte så troligt att det händer och det är supertråkigt. Du får aldrig sluta med det du gör<3 Lisa, Tack för att du är den du är<3
  Från Selma som äger bloggen http://www.xxselmaxx.bloggplatsen.se
  PS. Skulle vara supersnällt om vem som helst kikade in på den, Jag har en tävling med en VS som lottas ut, men jag är inte så känd och jag betalar alla presenter till tävlingarna själv eftersom jag inte har blivit sponsrad än.

 • Natalie Fagerlund

  Grattis! Helt sjukt att denna lilla tjej plötsligt blivit tonåring!! Helt sjukt! Men grattis underbara tjej! Låt inget stoppa dig!❤️
  Du är en så stor förebild för mig och många fler! Puss och kramar från Åland! :) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️