Akta er för att bli lurade

Om ni blir kontaktade av någon som utger sig för att vara mig så vill jag bara säga att ni ska vara skeptiska! Jag har hört att vissa bloggläsare har blivit lurade av personer som låtsas vara jag. Det var därför som jag skrev inlägget ”kontaktuppgifter”.

4 kommentarer

4 kommentarer på “Akta er för att bli lurade”

 1. Alva skriver:

  Snälla Lisa, det vore bra om du skrev ett INLÄGG om din ask för det finns flera stycken fejk som skriver saker om dig (De flesta är då sanna men de säger att det är du och skriver ut fankikar och tjejer blir jätteglada för de tror det är du)

  1. Lii Aww skriver:

   Hon kanske inte har ask :O

   1. Alva skriver:

    Hon har en som hon skrev ett inlägg om (Kanske gjorde en video, är inte säker) Men hon har bara svarat på tre stycken frågor :P

 2. Anna Isberg skriver:

  Jag kommer aldrig låta någon lura mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *