Akta er för att bli lurade

Om ni blir kontaktade av någon som utger sig för att vara mig så vill jag bara säga att ni ska vara skeptiska! Jag har hört att vissa bloggläsare har blivit lurade av personer som låtsas vara jag. Det var därför som jag skrev inlägget ”kontaktuppgifter”.

7 kommentarer

7 kommentarer på “Akta er för att bli lurade”

 1. Alva skriver:

  Snälla Lisa, det vore bra om du skrev ett INLÄGG om din ask för det finns flera stycken fejk som skriver saker om dig (De flesta är då sanna men de säger att det är du och skriver ut fankikar och tjejer blir jätteglada för de tror det är du)

  1. Lii Aww skriver:

   Hon kanske inte har ask :O

   1. Alva skriver:

    Hon har en som hon skrev ett inlägg om (Kanske gjorde en video, är inte säker) Men hon har bara svarat på tre stycken frågor :P

 2. Anna Isberg skriver:

  Jag kommer aldrig låta någon lura mig

 3. click resources skriver:

  I simply want to mention I’m beginner to blogging and certainly loved you’re web site. Likely I’m going to bookmark your website . You surely have fabulous stories. Thanks a bunch for revealing your blog.

 4. aluminum curtains rods are much lighter than those steel rods that we previously used;;

 5. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *