Stunden i mitt liv då jag behöver tänka över saker.

Nu är det måndag – ny vecka. Ska inte göra något speciellt denna vecka tror jag. Sitter och kollar på en film, den heter Prom och tycker den är väldigt bra faktiskt!
Men jag vet inte, mitt humör har varit lite fundersamt idag. Hade MA prov och vet inte hur det gick och hade väldigt ont i magen. Jag funderar kring mycket just nu… Vänner, killar, mitt liv, allt…
Nu ska jag hoppa in i duschen och tänka lite – har blivit tonåring nu som är najs men nu måste jag tänka över saker som har hänt och händer i mitt liv.

20140324-190119.jpg

24 kommentarer

24 kommentarer på “Stunden i mitt liv då jag behöver tänka över saker.”

 1. =) skriver:

  Är du kär ;)) ?

  1. Julia skriver:

   Jag tror faktiskt inte att hon vill säga det offentligt

  2. anna skriver:

   Ursäktaa?? Hon har också ett privatliv nt ba bloggyoutube liv?

 2. Engla skriver:

  Det är bara att säga till om du behöver tips/råd! <3

 3. Misslisibell Love skriver:

  :)

 4. TobbeFilmFan skriver:

  Det e vanligt att när man blir deprimerad av ingen orsak man börjar tänka på allt. jag e deprimerad ;D ;( [kill me]

 5. Lissi skriver:

  Du hade väl ändå samma problem som du hade för 2 dagar sen som nu?:PP

 6. thelma skriver:

  Förstår! Stötar dig hela tiden Lisa! <3

 7. some call me Lillan skriver:

  Söta du. Du är ung och har hela livet framför dig. Saker och ting kommer att lösa sig med tiden. Det har jag fått höra om och om igen och jag tror verkligen det. Tillslut blir det bättre. Vänner är ju en sak som du inte är ensam om att fundera kring. Nu är inte jag en ”känd” person, men det där med att hitta ”riktiga” vänner som kan acceptera och respektera en för den man är, det är inte alltid så enkelt. Att finna nya vänner i vuxen ålder är inte heller det lättaste. De som är ens riktiga vänner är de som finns där för dig, i med och motgångar. De lyssnar och stöttar. Sånt märker man vid motgångar. Vilka som är ens riktiga vänner. Äkta vänner. Jag kan förstå att du har det kämpigt med att lite på folk och vilka som är dina äkta vänner. Det enda jag tror du ska ha i åtanke är; de som är dina vänner, pratar de mycket med dig om din blogg, YouTube-kanal osv? Att de vill vara med i en video? Om så är fallet känns det ju inte som att de gillar dig för den du är, utan för vad du är. Känd. Nu tror jag säkert du redan vet allt detta, men ändå. Fortsätt vara den Du är. Livet går upp och ner, vänner kommer. Vänner går, men de äkta vännerna består! Kram på dig Lisa!

 8. Marta skriver:

  Hej fina du!
  Jag är då 11 år och är en bloggare och jag har hört så många som mår så dåligt utav näthat så att jag var tvungen att göra något! Så på min blogg kan man då skriva en kommetar så kommer jag svara och personen kanske kan få någon slags kontakt med mig och få lite hjälp! Och det finns mer information på bloggen om hur just DU kan hjälpa mig! Skulle vara jättesnällt om du skulle kanske vilja kolla eller kanske tipsa om detta till någon så att det blir att färre människor som kommer må dåligt!
  Tack om du hjälper till

 9. Anna-Cornelia skriver:

  Vi lisibells finns här & stöttar dig, alltid ♡

 10. Sofis skriver:

  Hejsan Lisan!
  Jag tycker att du får tänka lite själv.
  Jag menar då att det gör inget att du behöver tänka, kanske låter konstig nu men jag menar du vi finns alltid för dig vi stöttar dig var du än går.
  Alla vi som tittar på dig på youtube och bloggen älskar allt det du gör.
  Det är awesome att det du gör har kommit med väldigt långt.
  Du är den bästa Lisa som gillar smink osv.
  Jag älskar dig mycket! <3
  Kram från Sofis!

 11. Ddd skriver:

  Förlåt men du är tretton. Trettonårskris?

  1. anna skriver:

   Skris?

   1. melissa skriver:

    Tretton-års-kris!!! :)

 12. Alma Olsen skriver:

  Haha ”love is an open door” du fick det från filmen ”frozen” eller hur? ;D Sämst

  1. anna skriver:

   Sämst??? #dumenarvällbäst?

   1. Ddd skriver:

    Frozen är bäst ja. Men att hon tar det därifrån liksom ;)

 13. a backlund skriver:

  Fortsätt så Lisa!!!! Vi som är äkta lisibells är alltid här för dig!!!!!

 14. Amanda Bengtsson skriver:

  fortsätt såhär vi är äkta lisibells vi är alltid här för dig

 15. Aya skriver:

  hej jag hattar smink men det pasar dig

 16. miss allys liv skriver:

  asså jag vet att du är tonåring fast du sriter och så jobbigt fast jag älskar dig och dina videos (förlåt) ;(

 17. Julia skriver:

  Hej Lisa! Jag tittar på jätte många av dina videos och jag gillar dig! :) Om du går i Fränsta skolan så vem vet så kanske jag träffar dig där. Jag går i 6an nästa år i Fränsta. Vilken klass går du i och kommer vi kunna träffas nån gång o kanske bli vänner? Om du inte vill behöver du inte säga det offentligt men vill ändå, men jag tvingar dig inte :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *