Bygg relationer

Sitter på bussen hem ifrån skolan och äter godis – mums! Skoldagen har varit väldigt bra men på tyskan pratade vi om en sak som hade hänt under dagen men det var skönt att snacka med honom kring allt det som händer.

Jag har pratat lite om kompisar på bloggen oså. Man måste våga ta ett steg och säga hej. Man måste våga bygga en relation ifrån 0. Det är det steget jag gått, jag har vågar ta steget att bygga nya relationer med personer jag nästan aldrig varit med innan. Och jag känner mig lycklig att jag tog det steget för jag har påbörjat en vänskap
med dessa personer och idag blev den lite starkare<3 Nu ska jag njuta av bussresan som jag inte brukar för det är så långtråkigt Haha 20140326-143610.jpg

2 090 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *