Bygg relationer

Sitter på bussen hem ifrån skolan och äter godis – mums! Skoldagen har varit väldigt bra men på tyskan pratade vi om en sak som hade hänt under dagen men det var skönt att snacka med honom kring allt det som händer.

Jag har pratat lite om kompisar på bloggen oså. Man måste våga ta ett steg och säga hej. Man måste våga bygga en relation ifrån 0. Det är det steget jag gått, jag har vågar ta steget att bygga nya relationer med personer jag nästan aldrig varit med innan. Och jag känner mig lycklig att jag tog det steget för jag har påbörjat en vänskap
med dessa personer och idag blev den lite starkare<3 Nu ska jag njuta av bussresan som jag inte brukar för det är så långtråkigt Haha 20140326-143610.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer på “Bygg relationer”

 1. :) skriver:

  skittles är så hiimla gott. Länge sedan jag åt det.
  ( nytt inlägg på bloggen: Evelinasnails.devote.se )
  Kram på dig! :D

 2. Cindy! skriver:

  Älskar dig!! ❤️ SKITTLES!

 3. mia skriver:

  hej lisa ska börja i sexan snart men hur många språk får man välja? Kan nån snälla säga eller skriva menar jag

  1. 75% vatten skriver:

   1 språn

   1. mia skriver:

    tack!!! att du skrev ska nog ta spanska

 4. Elena Ammanuel skriver:

  Vart ifrån köper du skittles?? Har letat överallt

  1. anna skriver:

   Flygplatsen ofc…

  2. Fia skriver:

   Jag köpte mina inne på Östenssons om du vet vad det är

   1. Elena Ammanuel skriver:

    Nej? Jag bor i Södertälje ;)

 5. Acie skriver:

  Hej! Jag har en blogg som ni gärna får titta in! Där skriver jag om livet som en töntig tolvåring som gillar Youtube, musik, att träna, att spela in kortfilmer och att vara med mina vänner. Jag ÄLSKAR också att skriva så ibland lägger jag kanske upp lite noveller som jag skrivit. Jag lägger också upp recept till olika maträtter/bakverk. Det vore jättekul om ni tittade in den!
  Bloggen heter http://www.nattstad.se/Acie
  Från Acie :)

 6. Elin skriver:

  heej lisa<3 jag älskar din bogg, dig, och din youtube kanal. du är grymt duktig på det du gör, och du är bara för skön, och bäst! jag älskar dig<3

 7. Elin skriver:

  Hej Lisa! Du är verkligen är grym förebild till så många människor. Bry dig inte om haters, för att det finns många människor som älskar dig för du är. Du är fin utan och med smink, <3 Jag hoppas du läste detta. <3 Du är för skön, och bara bäst på det du gör. Du är bara grym på att blogga och att youtuba eller vad man nu ska säga, men jag älskar dig. <3 :) / från en tjej på 12 år.

 8. Lillacd skriver:

  OMG vart köpte du skittlesarna har letat överalt men hittar bara små påsar

  1. anna skriver:

   Man kan köpa på flygplatsen hihi xD

   1. anna skriver:

    Menar typ inne i flyget

 9. susa skriver:

  Du är underbar och när jag är finsk, både här i Finland är trevligt att titta på din blogg. Du har en härlig ponny.

 10. Ithrenniel skriver:

  Kloka ord. Det är inte alltid lätt att lära känna nya människor, men ibland behöver man det. :)

  http://www.ithrenniel.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *