Tipsar TRE puder!

Generate.ashx.pngh

Vi kan börja med detta Fit Me Puder ifrån Maybelline. Just nu använder jag detta och det tredje eftersom det pudret i mitten är lite mörkt just nu men passar när jag blir lite mörkare. Detta pudret applicerar jag med en Blush Brush ifrån elf som jag gör med alla puder men jag tycker den borsten funkar kanon till puder för att den är lite mindre en puder borstar och kommer åt bra. Men detta pudret känns väldigt lätt på huden och man får ett väldigt naturligt matt resultat. Detta pudret har lite täckning så den jämnar ut hudtonen lite. Jag kommer absolut köpa detta igen!

Detta kan du köpa HÄR.

83101_translucent_matifying_powder_XL

Nästa puder är ett Translucent Matte Powder som kommer ifrån elf. Jag gillar detta pudret riktigt mycket för det har mycket bra täckning. Inte som en foundation men väldigt bra för att vara så billigt. Detta mattar huden super och täcker en del också.

Detta kan du köpa HÄR.

83801_tone_correcting_powder_XL

Detta är ett Tone Correcting Powder ifrån elf. Jag gillar detta väldigt mycket för det gör huden väldigt matt men detta pudret är genomskinligt men konstigt nog får jag lite täckning av detta. Jag tycker det är ett grymt puder om man vill ha en matt hud men inte att man ska se att man har smink, väldigt bra alternativ!

Detta kan du köpa HÄR.

1 924 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *