Tipsar TRE puder!

Generate.ashx.pngh

Vi kan börja med detta Fit Me Puder ifrån Maybelline. Just nu använder jag detta och det tredje eftersom det pudret i mitten är lite mörkt just nu men passar när jag blir lite mörkare. Detta pudret applicerar jag med en Blush Brush ifrån elf som jag gör med alla puder men jag tycker den borsten funkar kanon till puder för att den är lite mindre en puder borstar och kommer åt bra. Men detta pudret känns väldigt lätt på huden och man får ett väldigt naturligt matt resultat. Detta pudret har lite täckning så den jämnar ut hudtonen lite. Jag kommer absolut köpa detta igen!

Detta kan du köpa HÄR.

83101_translucent_matifying_powder_XL

Nästa puder är ett Translucent Matte Powder som kommer ifrån elf. Jag gillar detta pudret riktigt mycket för det har mycket bra täckning. Inte som en foundation men väldigt bra för att vara så billigt. Detta mattar huden super och täcker en del också.

Detta kan du köpa HÄR.

83801_tone_correcting_powder_XL

Detta är ett Tone Correcting Powder ifrån elf. Jag gillar detta väldigt mycket för det gör huden väldigt matt men detta pudret är genomskinligt men konstigt nog får jag lite täckning av detta. Jag tycker det är ett grymt puder om man vill ha en matt hud men inte att man ska se att man har smink, väldigt bra alternativ!

Detta kan du köpa HÄR.

8 kommentarer

8 kommentarer på “Tipsar TRE puder!”

 1. Jennifer Nilsson skriver:

  Vilken färg är det du använder?? Jag har i typ ”Nude”. Så kallas den som jag använder typ.

  Sen har jag bara en sak jag vill höra med dig.
  : Har du ”PRO” på din blogg?

  Om du har lust att svara på detta så gör det tack! :) <3
  // Jennifer Nilsson (Ditt STÖRTA fän) <33

 2. Julia skriver:

  Jag har pudret från fit me, det är bra! :) ♥

 3. therese skriver:

  Translucent betyder transparant, dvs ingen färg..

 4. amanda skriver:

  Hej
  kolla järna in en blogg som heter livetblogg.bloggplatsen.se

 5. Ronja01 skriver:

  Tack för tipsen, tror att jag ska skaffa Fit me pudern :) finns de typ olika färger, isåfall vilken använder du?? Va tycker du om Maybelline Cat eyes mascaran?? Du har väll en sån?? Ja har iaf. Tycker märket Maybelline e bra, den har många bra produkter ;) snälla svara om du läser de här

 6. explanation skriver:

  I simply want to tell you that I’m newbie to weblog and definitely enjoyed you’re web site. Likely I’m want to bookmark your website . You certainly come with perfect writings. Appreciate it for revealing your blog site.

 7. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 8. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *