Fredag!

Äntligen Fredag ellerhur? Jag har packat en väska och städat lite i mitt rum. Jag har blivit bjuden på ett kalas typ fast vi kallar det ”chillkväll” för det börjar typ 18.00 och vi ska sova över o se film och sådant. Det kommer bli väldigt kul!

Ska snart äta, har helt glömt bort det för skypade med Lillly när jag kom hem så ska sätta min och äta en panpizza o se på Pretty Little Liars♥

Vad ska ni göra idag/ikväll? :)

helg-fredag-ledig

9 kommentarer

9 kommentarer på “Fredag!”

 1. Frida skriver:

  Fara på kalas

 2. Julia skriver:

  Grilla, det är 19 grader här!

 3. Sophia Boqvist skriver:

  Chilla hemma och titta på let’s DANCE och film/serie

 4. Alva Lindholm skriver:

  Jag ska vara uppe hela natten lång… Love you! ☺️

 5. Elliesweetheart Johansson skriver:

  jag ska inte göra så mycket .. Chilla bara typ kolla på tv och mysa lite :)

 6. Hej! skriver:

  Chilla typ;) Dricka coca cola (:

 7. anna skriver:

  CHILLA HELA HELGEN LÅNG O ÄTA GODIS SNACKS …. OCH DRICKA COCA COLA/ISTE MMMMM..

 8. I simply want to say I’m newbie to blogging and site-building and actually savored this web site. More than likely I’m want to bookmark your website . You actually come with incredible articles. Regards for revealing your blog.

 9. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *